Oyunlarına tahammül edemediğim iki adam, Holosko ve Pektemek gol umudumuz olacak. Allah bize bu maçı izlerken sabır versin. Erken 2 gol bulursak kazanırız. Yoksa kaybederiz diye düşünüyorum. Ya da beraberlik.
Printable View
Oyunlarına tahammül edemediğim iki adam, Holosko ve Pektemek gol umudumuz olacak. Allah bize bu maçı izlerken sabır versin. Erken 2 gol bulursak kazanırız. Yoksa kaybederiz diye düşünüyorum. Ya da beraberlik.
Tomas Sivok
GOL 1-0
Deniz Yılmaz
GOL 1-1
Dakika 29
İkinci yarıyı izlemeyeceğim kapattım.
Valla Bjk için çok büyük şans şu maçta rakibinin Elazığ olması.
Uğur Boral ve Olcay etkili oynuyorlar.Onların çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.İlk yarıda baya üstündük ama sonuca gitmede sıkıntı yaşıyoruz.Attığımız golde kalecinin hatası büyük,yediğimiz golde ise sağ bekimiz Serdar daha önce bir çok kez olduğu gibi yine hatalı,kademeye girmesi gerekiyordu orada.Elazığspor bir kez geldi ve attı golü.Maçın üstünlüğü bizde ama sahadaki ilk 11'imizin yetenekleri kısıtlı malesef.İstekliler baya ama yetenek olmayınca olmuyor işte.Bakalım ikinci yarı ne olacak.
Bu beşiktaş serdar kurtuluştan ne çekti ama yaa :D
Tezahüratlar çok yaratıcı ve güzel :)
Yolsuzluk olaylarıyla ilgili tezahüratlar on numara. :)
Takım epey istekli oynuyor ama bitiricilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Olcay çok iyi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İkinci yariya firtina gibi basladik. Holosko atti,ustune onemli firsatlar yakaladik ama degerlendiremedik.
Herkes mesaj attı gol olunca vay arkadaş :D
Açmamla birlikte offside diye golümüzü yediler. Helal olsun, aynen devam hakemler.
Uğur Boral gibi saygısız ve saygıyı hak etmeyen yediği ekmeği inkar eden bir insan nasıl olurda futboldan para kazanır halen daha anlamış değilim.
Kurallar dahilinde oldu herhalde bu sefer :)
Ben her zaman her koşulda izlerim maçları. 8-0 lık maçı bile yayının son saniyelerine kadar izlemiş adamım :D Hayatımda ilk defa bir BJK maçını ikinci yarıda kapattım. Çünkü çok şeyimizi aldılar bu takımdan. Artık tahammül edemiyorum bazı futbolculara. Bakalım ne zaman rahatça bir Beşiktaş izleyebileceğiz. Şu takımı yenmemize şahsen ben sevinmiyorum. Gollerde ayağa kalkmıyorum. Kalkamıyorum.
uğur boral ne oynuyor arkadaş şoktayım :D
olcay attı 3 oldu
2 haftadır Fernandes yerine Uğur oynasa kazanırmışız
Uğur Boral sakatlıklardan dolayı son zamanlarda (yıllarda) forma şansı bulamamıştı , adam resmen futbolu özlemiş , fakat benim pek umudum yok önümüzdeki haftalarda performansı düşecektir.Umarım yanılırım da bu şekilde oynamaya devam eder..
serdar özkan ronaldo oldu resmen bizim serdar sağolsun :D
GOL: Olcay Şahan (Beşiktaş 3-1 Elazığspor) / Dakika 70
4 oldu holoskoo
4-1 skor hic tahmin edilecek bir skor degildi, cok mucadele etti bjk. o kadar eksige ragmen boyle farkli kazanmasi takdire sayandir.
Çok eksiği olmasına güvenip iddaa'da 02 oynamıştım çift kolon olarak. Beşiktaş beni haksız çıkardı, tebrikler.
Bugün çok sayıda ve önemli eksiklikler olmasına rağmen iyi oynadık ve rahat bir galibiyet aldık.Maçtan önce böyle bir performans beklemiyordum açıkcası.Bu rahat galibiyette rakibimizin ligin zayıf ekiplerinden Elazığspor olmasının ve hemen ikinci yarının başında golü bularak rakibin gardını düşürmemizin de etkisi oldu.Tebrik ediyorum oyuncularımızı.
ıkı farklı galıbıyet demıstım besıktas 3 farklı kazandı bu mac
Gy,ayet güzel top oynadık, bu kadar eksik var ama sahada da ısıran bir beşiktaş vardı.
Ayrıca maç sonu necip ve töre tartıştı, hatta ve hatta necip çok yakışıksız küfürler etti.
Ben de hiç beğenmiyorum performansını Pektemek'in ama şu maçta çok istekliydi,keşke bir tane atabilseydi,moral olurdu.
Ben ilk başta anlamadım olayı,Elazığspor'lu bir oyuncuyla tartışıyor sandım.Ne oldu acaba,Necip baya sinirlenmişti çünkü.
Pektemek çok sakatlandı arkadaşlar Avcı Milli takıma ilk geldiğinde hazırlık maçlarında çok iyiydi ama nazar değdi adama gene sakatlandı ondan sonra zaten önünü alamadı üst üste sakatlıklar olmasa şuan Milli takımın 1. forveti olabilirdi sakatlıklar bitirdi adamı şu saatten sonra da fazla beklenti içinde olmamak lazım zaten yollarlar bu gidişle.
:icon_biggrin: Pektemek, önce önündeki topu kontrol etmeyi öğrensin. :icon_smile:
İLK 11: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.
YEDEKLER: Cenk Gönen, Julien Escude, Mehmet Akgün, Ümit Karaal, Gökhan Töre, Ufuk Er, Muhammed Demirci.
Şu kadroyu gördükten sonra galibiyet tamam; ama böyle rahat bir futbol ve fark beklemiyordum kesinlikle. Hiç kimse de beklemiyordu hatta, okuduğum yorumlara da bakınca. Doğrusu sürpriz oldu bu sonuç. G.Birliği maçında da bu kadronun tamamı olmasa da çoğu sahada veya kulübede olmalı. Şu kadrodan çıkaracağım ilk isim, Pektemek olur. Bugün takımın en kötü ismiydi bana göre. Almeida'nın da cezası bitecek zaten, haftaya yerini alır yine.
Güzel futbol ve farklı galibiyetten ötürü teşekkürler ve tebrikler takımıma. İnşallah, önümüzdeki hafta G.Birliği'ni de yenip ilk yarıyı iyi bitiririz.
Mustafa bence kötü değildi, koşan mücadele eden ve sahanın her yerine basan bi oyun sergiledi. Şuana kadar almeida'nın attığı gollerin yarısı al da at cinsinden. Eminim mustafa'ya gelse o da çok rahat bir şekilde gol yapardı aynı şekilde holosko'da. Şans verilirse ve güven kazanırsa mustafa çok iyi yerelre gelebilir, benim hala umudum var mustafa'dan.
Kontrol edemediği pozisyonda da holosko'ya golü attırdı.