tanımayanlar bu sene tanıcaklar TEXAS ı
Printable View
tanımayanlar bu sene tanıcaklar TEXAS ı
uA derim;)
forever texas...
TEXAS SUPPORTERS CLUP
Galatasaraylıyım ama burda taraftarı oldugumuz takımı sormuyor bu yüzden çarşı diyorum...
dogruya dogru sölemek gerekirse Carsı ...
Tabiki Genç Fenerliler...
Çarşı, herkese karşı :D Dolayısıyla en etkili değil. Takımına destek vermiyor, kötülüyor.
ultrAslan ise, o da aynı şekilde yöneticisine, futbolcusuna küfür ediyor.
Ama GFB ne oyuncusuna, ne yöneticisine küfür ediyor. Bu yüzden GFB en etkili ve en tanınan grup.
çArşı ise, yaptığı tezahuratlarla tanınabilir. ultrAslan'ın bir icraatini görmedim;
1) GFB
2) çArşı
3) uA
bana göre...
çarşının birinciliğine inanırım ama gfb yalandır
Soru "En çok tanınan ve en etkili taraftar grubu kim?" ÇARŞI Beşiktaş takımından 3-4 tane oyuncuyu yollattırdı.En etkili olduğu belli.Ayrıca bu anket DÜNYA GENELİ'nde de yapılmıştı daha önce ve ÇARŞI birinci olmuştu.Acaba hangi taraftar grubu 132 DESİBEL'lik ses çıkarabildi ÇARŞI'dan başka?
Ve sadece takımını desteklemiyor ÇARŞI. Pkklılara karşı tezahuratlar,Danimarkaya karşı pankartlar vb.. Eto'o ya yapılan saygısızlıktan sonra ÇARŞI'dan başka Türkiye'de bir girişimde bulunan var mı? Ayrıca ÇARŞI ispanyol forumlarında bu yaptığı girişimlerden,hareketlerden dolayı tebrik edildi,saygı duyuldu.
heya heya heya heya
ultrAslan ultrAslan
buna işte inanmam...Quote:
Ayrıca bu anket DÜNYA GENELİ'nde de yapılmıştı daha önce ve ÇARŞI birinci olmuştu.
ultrAslan DÜNYA SEKIZINCISI...
Galatasaray tribün grubu ultrAslan dünya genelinde ki tribün gruplari içerisinde 8. oldu...
Dünya'da futbolun en çok sevildigi ülke olarak bilinen Arjantin'den ultrAslan'a büyük onur.
Arjantin'nin ünlü dergilerinden birinin dünyanin en atesli taraftar gruplari degerlendirmesinde ultrAslan 8. oldu. Ilk sirayi Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate alirken, Ispanya'dan Rüstü'nün takimi Barcelona ikinci, Italyan Milan tribün grubu ise üçüncü sirayi aldi. Degerlendirmenin ilk üç sirasi bu takimlardan olusurken Galatasaray Kulübü tribün grubu ultrAslan ise siralamada 8. oldu.
Siralamada görüs alinan ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin görüslerinede yer verildi. italyan Milli Takiminin ve Milan'in kaptani Paolo Maldini'nin "Beni bu stadda 25.000 kisi olduguna kimse inandiramaz", PSV maçi sonrasinda açiklama yapan PSV'li futbolcularin "Dünya'da karsisinda oynamak istedigim en son taraftar bu", Ispanyol ekibi Deportivo La Coruna ile Ali Sami Yen'de mücadele eden Havier Irureta'nin, "Bizim taraftarimiz asla Galatasaray taraftari gibi olamaz. Kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez" sözlerine yer veren dergi, Ali Sami Yen Stadinin rakip takimlar için tam bir kabus arenasi oldugunu belirtti.
Degerlendirmede Türkiye'den sadece Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'a yer verilirken, Fenerbahçe ve Besiktas tribün gruplari dereceye giremediler...
''alıntıdır''
genç fenerliler
Yuh :)Quote:
Ispanya'dan Rüstü'nün takimi Barcelona ikinci,
Burdan daha pek doğru bişey olmadığı ortada..
Çarşı bi yere kadar ua'nın yaptığı bişey görmedim daha ben
Neden doğru olmasınki?
bu resmı bı arastıurmaydı bıldıım kadarıyla.arjantınde yapılmıstı.yanım turkıyedekı meali noter tasdıklı
bence en çok tanınan taraftar en çok bilinen takımla aynı orantıdadır ... bunun için tartışılmaz galatasaray diyorum ....
en etkili taraftar grubuda çarşı ama maalesef çarşı grubu sadece kendi camiasını etkiliyebiliyor ....
fb taraftar grubu bence stadının güzelliği ve kapasitesiyle rakip takımı en çok etkileyen takım ... bence fb lilerin hakkını vermek lazım ...
En çok tanınan taraftar grubu UltrAslan, en çok etki çArşı....
Dünya'da çArşı birinci olamaz. Birinci dünyada, kesinlikle KOP grubudur. "Asla yalnız yürümeyeceksin." sloganıyla, Kop bana göre birincidir. Her zaman takımına destek olmuşlardır. Ama çArşı iyi günde kötü günde destek olmamıştır. çArşı grubunun davranışlarını etik bulmuyorum.
bu anketin pek etkisi olmaz çünkü herkes kendi tuttuğu takıma oy veriyor
Kişisel Gözlemlere dayanan şey NOTER tastikli olamaz.Haliyle RESMİ olamaz :)Quote:
bu resmı bı arastıurmaydı bıldıım kadarıyla.arjantınde yapılmıstı.yanım turkıyedekı meali noter tasdıklı
ama bu her hangıbı sahsın yaptıgı bı hadıse diil.arjantınde ozel bır istatıslık sırketıne yaptırılaan we 2 hafta suresince hem ilgili sitede hemde arastırmaya on ayak olan dergının sıtesındekı oylar esas alınarak sonuca warılmıstır....noter tasdık sozcugu sadece latife.sonuç ortada gerisi şavşataQuote:
Originally Posted by EreN
Quote:
Originally Posted by lazyboy7
konuyla ilgisi yok ama gerisi şavşata derken ne demek istedin ben Şavşatlıyım da yanlış bişey olmasın yani;;)
:D :D bende rize/pazarlıyım 'şavşat'la alakası yok merat etme 'şavşata'fasa fiso 'vız gelır trıs gider'vs vs.. anlamınmda
siz millwall taraftarını hiç duymadınız galiba:)en etkili mi etkisiz mi bilmem ama dünyanın en piskopatı bunlardır millwall bushwackers.ayrıca westham taraftarı da yine aynen..kop filan hikaye..
Hangi maçtı tam bilmiyorum ama bütün futbolcuları [bizim takım el ele hepberaber tribüne diye] çağırıp hepiniz ....... diyen bir taraftar grubu.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
"Safsata" yani..Quote:
Originally Posted by lazyboy7
Galatasaray tribün grubu ultrAslan
inanmazsanQuote:
Originally Posted by mustafagungor
inanma:D.......
...GFB...
:cool: