3-4 maclik bir galibiyet serisi dusme potasindan kurtarir seni.. isin zor :)
Printable View
3-4 maclik bir galibiyet serisi dusme potasindan kurtarir seni.. isin zor :)
Daha köprünün altından çoook sular geçer. Orası İngiltere (:
Gerçekten oyuna bu sene yenilik katmışlar :)
Yeni başkan gelince transfer bütçesi istedim yalvardım yakardım vermedi .
Fm 2014'le gelen özelliklerden olan medyaya sızdır ile başkanı medyaya şikayet ettik ve o kadar emek verdiğimiz kulübümüzden hiç çekinmeden kovdu bizi .
Ve yaklaşık 2 ay boyunca takım aradıktan sonra tekrardan Sky Bet Lig 1 ' den bir takımla el sıkıyoruz .
Kısacası Yeni Takımımızı Tanıyalım
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<
http://i.hizliresim.com/xVrZPx.jpg
Kadromuz
Daha Önce Aldığı Skorlar
Sky Bet Lig 1 Puan Tablosu
Ligin bitimine 20 hafta kala takımımız Play Off hattından 14 puan uzaklıkta işimiz yine zor .
Elimizden geleni yapacağız takımda yaklaşık 300 bin Euro bütçe var 1-2 takviye ile üstleri zorlayabiliriz .
Bu arada puan durumunda ki en önemli ayrıntı benim 10 puanda bıraktığım Conventry bizden daha iyi durumda şuan , yeni gelen menajer takımı toplamış :)
Başarılar dilerim.
üstat sırtın sağlam değilmiş kovduklarına göre. Sıkaydın topuklarına iki tane bak nasıl geri alıyolardı seni :) Başarılar bu arada. 20 maçta 14 puan kapanmayacak bir fark değil. ama seri galibiyetlere ihtiyacın var. başka türlü playoff yapamayız.
Laa dün bıraktığımda takım 3 puandaydı ne olaylar olmuş :D yeni takımında başarılar :)
Nereden nereye.. :icon_eek:
Swindon'un kadrosu daha iyi , Play-Off'lara kalabileceğini düşünüyorum.. (::)
Takımın göğüs reklamı Samsung :D Bizim beş büyüklere Samsung'un sponsor olması imkansız..
Valla aynı hataya bende düştüm.Basına sızdır dedim hemen toplantıya çağırdılar sonrasında da by çektiler :D iki ay boş kaldım sonunda izlanda u19 la anlaştım ilk gruplarıda lider bitirdim ama sonrada bıraktım.
Acaba bende mi bir kariyer yapsam forumda.
Aklında bulunsun eğer ileride yönettiğin takımın kalibre bir Tek.Dir. olursan aşağıdaki şekilde posta koyup yönetimi basın kanalıyla eze bilrsin :)
Ben zamanında bu şekilde posta koymuştum :D
http://i.imgur.com/7yJ0xG3.jpg
Başarı kazanınca sıkıntı olmuyorda ilk bir kaç ayda bunu yapınca ayakkabı izini alıyorsun :D
Isin yine zor ya :D play-off'u zorlarsin bence, insallah ilk 6'da bitirirsin sezonu :)
Teşekkürler dostum .
Eyvallah hocam valla sıkacaktım da mapus yata yata lisansımı yakmayayım :D
Bu takımla iyi bir seri yakalarız bekli eski takımdan bi tık daha iyi kadrosu .
Abi maç kazanamıyorduk , yeni başkan eli açıktır dedik para istedik sepetledi hemen :)
Aynen kadro biraz daha iyi gibi , bakalım kalan haftalarda yapacakmıyız o seriyi :)
Benimde dikkatimi çekmedi değil ha , Adamlar alt ligde ama Sponsor Samsung :D
Başkan haklı ya başarın yok bişi yok adamın arkasından konuşuyon :D
Kariyer içinse aç gitsin zevkli oluyor :)
Aynen bu dediğin şekilde koydum zaten de senin sırtın sağlamdı abi :)
Beni küçük gördü kovdu ama hesabını soracağım :D
Aynen başarı yokken yapınca bye bye diyorlar :)
Bakalım dostum , inşallah :)
Coventry'den kovulman kariyere farklı bir renk katacak gibi duruyor, o hesabı sormadan rahat yok :D
Yeni takımında başarılar :)
Yeni takımında başarılar Erdoğan :) Hayırlısı.
Dediğim gibi medya yoluna başvurmak çömezken çok riskli. 2-3 yıl geçsin iş güvenliğin yüksek olsn başkan bırakamıyor postayı anca o zaman koyuyorsun (:
maçları bekliyoz :)
Geliyor abi 5 dk'ye :D
Spoiler: 27.Hafta
Spoiler: 28.Hafta
Spoiler: 29.Hafta
Yılmaz Vural'a İngiltere'den teklif falan varmışya bence gitmesine gerek yok sen o işi hallediyon burada elini attığın kuruyor 8 ne laaa :D
Spoiler: 30.Hafta
Spoiler: 31.Hafta
Spoiler: 32.Hafta
Ligin bitimine 14 hafta kala Play-Off hattıyla aramızda ki puan farkı 13 .
Şuan ki oyunumuz pek umut vermiyor .
ne Crewemis akadas bıraktım ama paso zirveye oynuyor keramet ben de degil demek ki :D