Ne yaptı la Drogba ??? :(
Printable View
Ne yaptı la Drogba ??? :(
Drogba Umut ikilisi rezalet resmen. Drogba böyle devam edecekse akşam bavulunu toplasın Amerika'ya doğru yola çıksın, biz de ağız tadıyla bir forvet bakalım.
Mucahit girmeli umutun yerine acilen. selcuk yerinede umut gundogan eboue yerinede salih.
dua edinde cenk tosunun kafası çalışmıyor
amrabat la mucahit onun lakabi. :D
umut nasıl böyle yeteneksiz olabiliyo 2 metre yanındaki adama pas atamadı kaç kez
Çizgi üzerinde iki pas yapabilsek golü bulucaz da o bölgeye giren Umut ve Drogba'nın beceriksizliğinden etkili olamadık.
Yedeklerde Erbakan adında biri var mı diye bakıyordum ben de.
Eboue yüzünden Turgut Doğan Cristiano Ronaldo gibi gözükecekti de Allah'tan Semih engelliyor kaç seferdir.
Sergen Yalçın her maç bende takdir kazanan bir isim bu maça takımını iyi motive etmiş; fakat oyuncuları bir türlü gol atma becerisini gösteremiyor.
2-3 kişi dışında herkes çok kötü de en kötüler de onlar gerçekten.
Bu arada Emre Çolak yerine Amrabat girdi.
Drogba sırtını dayayıp 2 pas atsa dağıtırız. Ama şu dakikaya kadar yapamadı. Az önce amrabat a yaptı 1 tane
Melo ve Semih sahanın en iyileri.
amrabatim benim oyunu nasilda canlandirdi girer girmez ama beyin eksik :(
Salih golü atar bu maç.
Kanat izleyemediğimiz için Amrabat 2 koştu kral gibi geldi.
Salih şu ana kadar 3 pozisyonda garip paslarla pozisyonu hiç etti. Bu adam savunmacı değil miydi yahu, forvet arkası gibi oynuyor?
Semih, golü de mi ben atayım dese yeridir.
Açtım maçı Zafer sen maçı kapa uğursuzluk sende ben açtım atarız şimdi. :p
Sergen Yalçın:)
Çok basit puan kaybı yine. Rezalet futbol oynadık. Semih, Melo, Muslera dışında birazcık bile iyi oynayan kimse yok.
Kazanamadık, maç öncesinde düşündüğüm gibi berabere bitti, ne yazık ki beni üzen yine skor değil, oynadığımız futbol denilemeyecek kadar kötü olan oyundu...
Sadece Melo ile maç kazanılmaz.
Şampiyonluk hava işidir, bizde o yok bu sene maalesef. Herkes farklı bir sorumlu bulabilir bu durum için ve muhtemelen çoğu da haklı olur.
En azından ilk haftadan boşuna umutlanmayın dediler. Bu saatten sonra gerçekçi olmak lazım, bu sene 2.lik başarı.
Fark 10'a çıkar yarın ancak Fenerbahçe 2 maç üst üste deplasman yapacak bizde o sırada 2 maç üst üste sahamızda oynayacağız.Tekrar fark inebilir ancak transferlerin lisansını çıkaramadığımız sürece bu kafayla daha zor kazanırız biz.
Anadolu takımlarından birinin maçını izleseydim daha çok zevk verirdi futbolu. Bu kadar kötü bir futbol oynamaya devam edersek ikincilik bile zora girer. Bir kaç futbolcunun gayreti ile olacak iş değil.
Gol atması gereken takım neden umut u çıkarıp Salih i alır ki? Salih eboue çıkarsa girer. Peki sonra eboue çıkar Ceyhun neden girer? Mancini'nin bizle dalga geçtiğini düşünüyorum.