Sneijder yazıyordu yine :n:
Printable View
Sneijder yazıyordu yine :n:
Nasıl oynuyor takım? Geçen haftaki hava var mı?
Chedjou 2-0 yaptı.
36.dakika oynanıyor maçta.
burak ve chedjou nun golleriyle 2-0 öndeyiz , forum açılmış canlansın biraz buralar :D
Geçen haftaki kadrodan 1'i zorunlu 3 kişi değişmiş. Semih, Eboue ve Drogba yerine Chedjou, Telles, Hajrovic... Sabri reis 11'de Oğuzhan dedim sana :)
İlk golün asistini Hajrovic yapmış galiba?
hayrovic guzel asist yapti , fizik olarak hazir degil ve oyun icinde cok kayboluyor.
3-0 umut bulut , mac bitti tebrikler aslanlar guzel bir galibiyet oldu
1.gol https://vine.co/v/MW7ZDbeMrB0
2. gol vine.co/v/MW7iKnZ2UMe
3. gol vine.co/v/MW7Y6Vz1X01
umut attı 3-0 burakın assist çok iyiydi
Türk Telekom Arena resmen şampiyonluk kokuyor ama 2. yarı daha deplasmanı kokutamadık :D
Bu takım bi harika dostum :D Totem de 2'de 2 oldu beyler, Sneijder'i tamamen siliyorum kafadan artık :zuhaha
Telles nasıl oynadı beyler kimse bassetmemiş
3423425264 gün sonra duran toptan kafa golü attık başka bir şey istemem artık. :D
Telles iyiydi, iyi bindiriyor, tekniği iyi, zamanla daha da iyi olacaktır fakat kondüsyonu çok düşük. 60'tan sonra düştü oyundan, pozisyonunu sık sık kaybetti. Çok atak yedik sol kanattan.
Hajrovic oldukça etkiliydi. Ayaklarına çok hakim, tekniği muazzam. Asistteki pası çok güzeldi. 2-3 tane de pozisyon yarattı çok etkili oldu. Ve sık sık sağ kanatta yardıma geldi. Oyunda gözükmüyor gibi olmasının nedeni buydu. Hem savunmada hem hücumda oldukça etkili oynadı. Beğendim ben baya.
Chedjou maçın başında savruk ve güvensizdi. Golden sonra kendine geldi.
Takım olarak oldukça iyiydik. İlk 30 dakika inanılmaz bir önde baskı ile rakibi sürklase ettik. İkinci yarıda da sahayı iyi parselleyip, iyi savunma yapıp kontralara çıktık. Ceyhun'un top rakibe geçer geçmez yaptığı etkili pres göze çarptı. İyiydi. Kendine geliştirmeye devam ediyor.
Eskişehir'de 1-2 kaliteli, sonuç yapacak adam olsa çok çok daha tehlikeli takım olurlar. Sağlam'ın daha büyük bir takımda yeniden görmek istiyorum açıkçası. Beşiktaş döneminden sonra çok fazla ilerleme kaydetti.
Arenadaki son 8 maçta 1 gol yedik
Bu da Mancinin etkisi
https://pbs.twimg.com/media/Bf-XhLpCMAERDTP.jpg:large
Muslera'dan Burak'a kötü oynayan yoktu. Şu formu deplasmanlara da taşıyabilirsek iyi olacak.
Bu arada hakem penaltımızı da yedi söylemeden geçmeyeyim.
Bakın kimi bulmuşlar;
https://pbs.twimg.com/media/Bf-WDSvCQAEvhwM.jpg:large
Havalimanına indiğinde giydiği montu giymiş bende ordan tanıdım izlerken :D
Chedjou'nun golüne çalışıldığı çok belli. Burak stoperlerin birini aldı, Ceyhun Servet'i çok güzel kesmiş. Ayrıca en güzel yönü DURAN TOP GOLÜ :n::n:
Telles çok iyiydi bence.Sabri'yi çok beğeniyorum haftalardır hele bu maç daha da iyi oynadı.Kötü oynayan yok kısacası teker teker hepsine iyi oynadı demeyelim tebrikler Galatasaray.
Selçuk hakkında gssözlük'ten bir kaç yorum. Bende katılıyorum, çok yavaşlatıyor oyunu.Quote:
-kızıp darılmaca yok. kendisi galatasaray futbol takımını yavaşlatan en büyük etmendir. maçları izleyenler fark eder zaten ama bugün oynanan 8 şubat 2014 galatasaray eskişehirspor maçında da çokça belli oldu zira takım makine gibi tek pas yaparken top selçuk'a geldiği anda selçuk topu ayağında gereğinden fazlasını tutuyor. geri kalanda iyi ama ayağında topu fazla tutmaktan vazgeçse ve daha sade oynamaya başlasa çok daha iyi olur takım açısından çünkü artık geçen iki seneden fark olarak takımı ileri çıkartan tek futbolcu konumunda değil selçuk. fark etmiyor olabilir ama bu ağır oyunuyla takımın oyununu baltalıyor bazı bölümlerde.
-mustafa sarp ilan edilmez ancak çok yavaş oynadığı gerçeği de göz ardı edilmemeli. mancini'nin kafasındaki oyun sert bir pres ve hızlı paslarla rakibi hazırlıksız yakalamak. ancak selçuk topu ayağına aldığında en az 4-5 saniye bekliyor ve etrafında 1 kere dönüyor. bu da eleştirilecek bir huy. kimse eleştirilemez değil. ayrıca daha önce de belirtildiği gibi, sürekli burak yılmaz'ı araması artık onun adına bir handikap olmuştur. burak'a bakmaktan etrafındaki boş adamları göremiyor. inşallah bir an önce 1,5 yıl önceki haline döner, bizde övmeye doyamayız.
Ayrıca Sabri müthişti, belirtmemek olmaz. İnanılmaz formda.