arkadaşlar ben diğerlerinden değişik bişey olacağını sanmıyorum.........
Printable View
arkadaşlar ben diğerlerinden değişik bişey olacağını sanmıyorum.........
Başka ne olabilirki?? Canlı yayında takla mı atsınlar ;)
Arkadaşlar farklı birşey beklemeyin zaten, normal diğerleri gibi olur. Sadece göserecekleri maçlar farklı olur ;)
e maçlarda farklı olsun artık:D:D
frekans ları belli mi????
tok ya daha resmi bişi göremedim ki ben.
Hayırlı olsun ne diyelim. Bence bu klüp kanalları çok saçma. Eğer o klübün her alanda maçlarını canlı yayınlayamıyorlarsa böyle kanalların olması çok da anlamlı değil. Artık bu kanallar yayınlayacak şey bulamıyorlar. Bjk Tv bildiğim kadarıyla belli bir saat aralıyla açık kalırken FBTV artık eski Hint filmleri veriyor.
dediğin doğru....Quote:
Originally Posted by bluepaw
Yoo BJK TV sabaha kadar yayın yapıyo. FBTV de ise hiç hint filmine rastlamadım ki ben Futbolculara yapılan Klipler yayınlanıyo ve taraftar kart reklamı yapılıyo genelde.Quote:
Originally Posted by bluepaw
bakalım gs miz için + ları mı olacak - lerimi görecez...
BjkTv Saat 12'den sonra ee nası desem biraz +16 yayına geçiyor.FBTV'de ise daha hiç Hint filmine rastlamadım :)Quote:
FBTV artık eski Hint filmleri veriyor.
bjk tv yi geçen 2de açtım +16 bişi yoktu :)
evet yoktu onlarda paf takımlarının maçlarını yayınlıyolar. bence yararlı bişi. Mesela ben pafta oynasam maçıma gelemeyen arkadaşlarımın veya akrabalarımın maçlarımı izlemelerini isterim şahsen
paf maçlarını izlemek çok zevkli oluyor :D
geçen fb tvde gs-fb yi izlemiştim bizim yendiğimizi :D
Emin ol var ;) Bende geçen gün kanalları gezerken rast geldim.Hem beşiktaş forumlarında sık sık bahsediyorlar bu konudanQuote:
bjk tv yi geçen 2de açtım +16 bişi yoktu
umarım tarafsız haber yaparlar.. fbtv ve bjktv de örnek alır
neden tarafsız haber yapılsın ki sonuçta bir klüp kanalı olucak tabikide haberler taraflı olucaktır bu gayet normal bence tarafsız haber beklemek hayalcilik olurQuote:
Originally Posted by kavara
tarafsız derken ne demek istedin gstv de fb nin haberleride mi olcaktı. ben buna pardon.! derim o zaman fbtv nie var ki
ne tarafsızı ya gs tv ve tarafsızlık fener ve bjk tv tarafsız mı ki ? kulübün kanalı nasıl tarafsız olabilir :D
fb ve bjk gibi olacak fazla fark olmaz yakında bu klupler kendi maçlarınıda gösterirlerse tv de o zaman ne olur merak ediyorum
valla iyi olmaz :D
haberin kuralı budur arkadaslar tarafsızlık.. ben FB tv de sırf Fb haberlerini izlemekten hoslanmıyorum.ha anadolu klublerinin haberleri var. ama bi gs bi bjk yok. ben yine demiyorum o kadar genis caplı olsun. her kanalda nasılsa bizim tv mizdede öyle olsun isterim.FB agirlikli olarak tabi..
off can sıkıntısı iste kusura bakmayın :S
belli ultraslan.org forumudna görmüştümQuote:
Originally Posted by Aslan41
hayırlısı olsun gs lılara
ultrAslan forumlarında şu frekansı vermişler
Quote:
Originally Posted by erdal_1905
bi bakalım o zaman frekansa :) tşk.
İlk test yayın olacakmış.Ordan yakalayabilirseniz yazın yazmış.
valla heycanla bekliyorum ptesini :D
gs tv yayına başladımı?
[quote=R10aldinho]gs tv yayına başladımı?[/qtest
test yayınına başladı diyorlar ama biz daha bişey göremedik
yayın uyduda mı olacakk