Fenerbahce ilk 11'i; Volkan, Egemen, Bekir, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Emre , Alper Potuk, Caner, Kuyt, Sow, Emenike
kadro güzel tam istediğim gibi :D
Lig Tv sitesinden izleyebiliyormuyuz maçı ?
Printable View
Fenerbahce ilk 11'i; Volkan, Egemen, Bekir, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Emre , Alper Potuk, Caner, Kuyt, Sow, Emenike
kadro güzel tam istediğim gibi :D
Lig Tv sitesinden izleyebiliyormuyuz maçı ?
bu arada bu maç digitürkü olanlara şifresiz verilecek.
İlk 20 dakika gol atmamız lazım yoksa gene Elazığı maçına benzer.
Dişi Kanaryalar'a helal olsun..
Taksim'e selam, Her Yer Direniş Her Yer Taksim...
Ben ömrü hayatımda Fenerbahçe'nin hocası olup da B planı olan bir hoca görmedim Aytaç abi (: Ersun Yanal da yalan bakmayın. Gittiği yere kadar.
ben geldiğinde de söylemiştim şampiyon yapsa bile seneye mutlaka yerine sistemi olan biri alınmalı
Alper fiziğini biraz geliştirse çok iyi bir kanat oyuncusu olur.
Bizim takım çok heyecanlı oynuyor. Gol atarsak farka gideriz de eğer şu dakikalarda gol gelmezse yenilebiliriz de.
Fenerbahçe biraz daha istekli oynuyor fakat şuana kadar gol pozisyon olmadı.
Ramazan'a yapılan faul değil; ama pozisyon ofsayt.
Fenerbahçe Sow'un vuruşunda topu ağlara gönderdi ancak Ramazan'a faul yaptığı için gol verilmedi. Doğru karar gibi gözüküyor.
Bence faul yok ama öncesi ofsayt
Kaleci de sakatlandı, yazık oldu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Foul yok ondan önce ofsaytı vermedi hatasını telafi etti diyebiliriz :D
Ramazan sakatlandı. Ceza sahası içinde Sow ile omuz omuza çarpıştı sert bir şekilde. Zaten çarpıştıktan sonra Ramazan yere düştü.
Bekir üflese gol olucak nasıl atamaz ya
Kuyt beyin olarak bitmiş. Artık zihnen kaldıramıyor maçları. Bana göre Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında gerçek Kuyt'ı görmek istiyorsak bir iki maç dinlendirmeliyiz ki kendini hazırlasın. Yoksa ligin sonu gelmez böyle.
Dişi Kanarya'lara helal olsun sanırsam giden kalabalık fanatik Fenerli arkadaşların sevgilisi filan başka bir açıklama olamaz.
İlk yarıdan fark yapacagımız maçta lanet golü bulamadık bir türlü.Ama çok iyi oynuyoruz 2. yarıda böyle devam edersek rahat kazanırız elbet biri girer eninde sonunda.
Gençlerbirliği doğru düzgün kaleye bile gidemedi. Ama %100 gol pozisyonu denilecek bir pozisyonda olmadı maçta. Şuan maç Fenerbahçe'nin kontrolü altında geçsede çok fazla ceza sahasına giremedi Fenerbahçe.
Fenerbahçe ilk yarıda atsaydı 4 5 kaçınılmazdı.
Gosso en az 5-6 foul yaptı kart yok saçmalık.
Gosso nasil atilmadi hayret ediyorum. Hadi atilmadi sarı kart bile nasıl görmez şaşırtıcı. Takim stres ve baskı altında çok belli 1 tane atarsak 2-3 gelir ama o 1 i erken bulmak lazım
Kuyt'ın koşulsuz şartsız şu takımın 11nde sürekli oynamasının hiç bir mantıklı açıklaması yok.