-
Oyuncular için yorum yapmak gerekirse;
Onur; Pek iş düşmedi,tek ciddi pozisyonda maalesef gol oldu.Duruşu yeter zaten,her sakatlık geçirdiğinde Onur Onur diye bağırdık :n: Milli Takım'a böyle kaleciler yakışır.
Gökhan; Golün asistini tam önümüzde yaptı,izlemesi mükemmel bir goldü.Maçın genelinde de iyi oyununu devam ettirdi.Çizgiden çıkardığı topta klasik Gökhan'ın yapacağı türdendi.
Ersan; Sahanın zemine alışamamış ola ki ayakta kalamadı,özellikle topa vurduğu sırada bir kaç kez yere düştü ancak oyun anlamında hatasız oynadı,onu da beğendim.
Semih; Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına :n: Bana göre maçta ki en iyi 2-3 oyuncu içerisindeydi.Ta ki o malum ayağının kayıp,çok ciddi bir yerde gole sebep olan hatasını yapana kadar.İlk yarı da Zlatan'ı bırakmadı,hatasız oynadı,Zlatan'da bir şey yapmaya pek hevesli değildi ama Semih'te onu baya zora soktu.İkinci yarıda ise Ersan'a verdiği pas çok güzeldi,tabi bir stoper olarak bunlar riskli hareketler.Hava toplarının hepsini aldı,kimseye bırakmadı ikinci yarıda.Hatasından sonra kendisine bütün stad destek verdik.Bu da onun için önemlidir diye düşünüyorum.Adamımsın Semih !
Caner; Böyle bir şey yok ya ! Bu adam var ya bu adam mükemmel bir adam,bu oyununu gördükçe yemin ediyorum karakterini de futbolunu da sevmeye başlıyorum Caner'in.Dünya'da bir kaç takım hariç hepsinde sırıtmadan oynar.Olcan'a açtığı orta çok akıllıcaydı,ne kaleci çıkmaya cesaret edebildi ne de İsveçli bir oyuncu müdahale etmeye,sonuç olarak Olcan'a dokunmak kaldı.Açık ara sahanın en iyisiydi,hatasızdı.Oyunu ateşlendiren tek isimdi,yardımcı hakeme gider yapınca sarı kartı gördü tabi :n:
Nuri; Tam bir maestro gibi oynadı bence.Milli Takım'da oynadığı en iyi maçtı diyebilirim.Pres yaptı,pas dağıttı,oyunu açtı,oyuncuları yönlendirdi.Ben çok beğendim Nuri'yi umarım diğer Milli maçlarda da bu performansını devam ettirir.
Alper; Rezaletti.Yeteneklerine,futboluna bir lafım yok ama dün akşam onun günü değildi.Her pası etkisiz oldu,üstelik bir çok top kaptırdı,o da Ersan gibi ayakta kalamadı ancak orta saha kalabalık olduğu için hemen kaptılar topları.Şanssız bir gündü Alper için.
Selçuk; Galatasaray'da oynadığından çok daha hareketli,çok daha istekli,çok daha iyiydi.Fatih Terim'den midir nedir,kötü bir oyun ortaya koymadı yavaş oynuyor diyenlere de katılmıyorum,gayet hızlı atağa çıkardı takımı genel olarak.Bir iki pozisyonda durdu diye yavaş oynadı falan demek olmaz,o zaman Arda takımın en yavaş oynayanı,topu o kadar çok geri çekti ki sayamadım.Bunu oyunu rahatlatmak adına her orta saha oyuncusu yapıyor zaten.Selçuk'un asıl sıkıntısı fiziksel.Kafa dönmek istiyor ama beli o kadar çok yavaş dönüyor ki bu işte izleyenlere batıyor.Mustafa Sarp ile falan karşılaştırmak hakarettir.Mustafa Sarp ile karşılaştıracaksanız Salih'i falan karşılaştırın.Yaptığı presler ile İsveç'in orta alanda rahat pas yapmasını engelledi bir müddet ancak fizik olarak o kadar kötü ki bunu maçın tamamına yayamıyor.
Arda; Yine bildiğimiz Arda gibi oynadı,harikaydı.Çataldan dönen topu içeri girseydi,muhteşem performansını mükemmel bir gol ile süsleyecekti ama olmadı.Olsun.
Burak; Alper'den de kötü bir performans sergiledi,çok etkisizdi.Aklı Rize'de kalmış,çok belliydi.
Mevlüt; Bir forvetin yapması gereken her şeyi yaptı,gol attı,ileride de top tuttu,pas dağıttı,hava toplarını kazandı.Caner'den sonra sahanın en iyisiydi,Milli Takım'da ki yerini yavaş yavaş sağlamlaştırıyor.
Murat; Çok etkili oynadı bana göre,Antalya'da az şans bulması tamamen Samet Aybaba'nın oyun görüşünün ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor.Yaşı artık yavaş yavaş geçiyor ama o da Milli Takım'da şans bulabilir zaman zaman.
Olcan; Niye Milli Takım'a alınmadığını anladım Olcan'ın.Geçen yıllarda da iyi performans gösterirdi ancak bu yıl cidden çok iyi oynuyor,resmen Trabzon'u taşıyan isim oldu.O yüzden sonunda Milli Takım'a girmeye başladı.Niye milli takıma alınmadığını anladım dedim nedeni ise cidden bir futbolcuya göre kilo sıkıntısı var.Çıplak gözle izleyince çok belli oluyor.Maç için yoruma gelirsek o kiloya rağmen sezon genelinde olduğu gibi iyi oynadı,çok beğendim.Kanatlara hareket getirebilecek türden bir oyuncu olduğunu herkes biliyor zaten,daha çok maça çıkıp,gollerine de devam eder.
Umut; Pres,pres,pres.Hatalı pas,hatalı pas,hatalı pas.
Eyyorlamam bu kadar,iyi de olsa kötü de olsa bu kadar takip edebildim maçı.
-
Çok açık gözle görülüyor ki Arda 10 gömlek fazla olmuş bizim oyunculardan çok iyi nazarlardan saklasın allah birde daha genç yaşta Avrupaya gittiğini düşünsenize ?