Zokora olmayınca Özer oynayacak çünkü, sebebi basit.
Printable View
Zokora olmayınca Özer oynayacak çünkü, sebebi basit.
Mac Fenerin :)
Yine elimize 4'cu olma firsati geldi ve biz yine o firsati tepecegiz. Bu sezon kac kere oldu yine olacak
Malouda ve Janko( her milli mac sonrasi) sakat
Zokora milli takimdan gec dondugu icin kadroya alinmadi . Drogba ile beraber gittiler, Drogba Cumartesi oynadi ligde bizimki Turkiyeye bile donmemisti. Aradaki profesyonellik farki
Emre Gural kalp ritminde bozukluk var.
Onur
Bosi Musti Aykut Olcan(M.Akbas)
Borceanu
Colman Ozer
Adrian
Yusuf(Olcan) Henri
trabzonun yumusak karni defansi gibi gorunuyor. bundan faydalanmamiz lazim kesinlikle, tek umidimiz onurun gununde olmamasi. gununde olursa onur'u 2'ye 1 yakalamaktan baska care yok gol icin (: zevkli ve gollu bir mac olacakmis gibi hissediyorum. henrique kesin atar, o yuzden minimum 2 gol bulmak lazim (:
Henrique oynamasa keşke. tek korkum kendisi,çok güçlü. Eğer stoperimizde Kadlec oynamak zorunda kalırsa vay halimize.
Bunun dışında ben garip bir şekilde Onur'un abartılı bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Şu topu köşeye vursun bizim fotvetler yeter. genelde üstüne geliyor Onur'un yani bizim maçlarda.
Güzel maç olmasını umuyorum. Kazanan biz olursak daha güzel olur.
Zokora her türlü oynar. Forvetlerimiz ile onur arasında geçer maç.
Her ne kadar tam formda olmasalar da tam kadro ile oradayız. Webo ne kadar hazır bilmiyorum ama oynayacak durumda olursa avantaj. Emre ve Meireles'in aynı anda sahada olması lazım çünkü oyunu tutmak gerekiyor. Alper ise kanatta oynarsa çok iş yapacaktır. Zira Sow'un kanatta vereceklerinden fazlasını verir. Aynı Sow'un bu maç ilerideki tek adam olması bu maç için daha sağlıklı. Emenike için kulübe vakti en azından ikinci yarı sahada olması diri bir Emenike için daha faydalı olur.
Onur beni en korkutan isim çünkü Trabzonspor böyle maçlardan puan alırsa onun sayesinde alıyor.
Janko oynamış, Henrique oynamış pek önemi yok açıkcası. Bana göre Trabzonspor'un forvetleri çok çok yetersizdir.
Kuyt'un maçı olur diyorum ben ve goller bekliyorum kendisinden bakalım neler olacak.
İki takımın da sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağını son ana kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Kadro üzerinden yorum yapmak istemiyorum o yüzden. Umarım güzel, zevkli bir maç olur ve sahada tekmeler, ağız dalaşları falan değil; futbol izleriz.
Emenike böyle maçlarda oynamadığında psikolojik olarak çok geriliyor ama aynı zamanda sahada olduğunda adeta become a legend oynar gibi takılmasını da görmezden gelemeyiz.Bakalım hoca ne karar verecek ama Meireles'i oynatmaması gerekiyor. Alper'i kesip Meireles'i oynatırsa kötü bir sonuçta başı büyük belaya girer Ersun Hoca'nın.
http://sampiy10.gazetevatan.com/habe...stosu/616585/5Quote:
Trabzon yerel basınından Manşet 61'in haberine göre, Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe maçı için ilginç bir eyleme hazırlanıyor.
Herkesin nefesini tuttuğu bu maçta Trabzonspor taraftarının nasıl bir tavır takınacağı konuşulurken bordo mavili taraftar yapacağı protestoyu hazırladı. Maçın 34. dakikasında tüm taraftarlar stadyuma sırtını dönerek "hırsızlar şarkısını" söyleyerek Fenerbahçe'yi protesto edecek.
İnşallah bu kadarla sınırlı kalır. Tatsız bir olay yaşanmasın da bu tür protestolar zararsız.
Hırsızlar diye protesto edildikleri her maçı Fener kazanmadı mı yav :zuhaha
Defans patlayabilir fenerde. Ben maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum. Trabzon bu sefer taraftar desteğini arkasına alıp maçı kaybetmez. Fenerbahçe'de Emre tercihi de çok iyi tercih olmuş. Taraftar sövdükçe falan sanki daha çok gaza gelen bir oyuncu gibi Emre :) Eğer Trabzon top oynamaya çalışır ve oyunu ileriye yıkarsa Fenerde bekler ileri çıkamaz. Bu da sistemi baltalar. Trabzon ancak bu şekilde kazanabilir. Skor tahminim 2-2
10 kişi oynanır, Kadlec'le oluşan tandemle 11 kişi oynanmaz. Hani siz sual edersiniz de Allah size en kötüsünü gösterir ya; Ziegler'den daha beteri var mıdır? dedik dedik Allah bize Kadlec'i gönderdi. İyi niyetli, profesyonel ve işini yapmaya çalışan dürüst bir futbolcu ancak kesinlikle Fenerbahçe seviyesinde değil. Bu açık ve net. Hani Bekir de o seviyede değil ama yeteneği olmasa bile en azından sertliğini kullanıyor. Bu adamda o da yok. Bek oyuncularıyla kıyas tutacam ama Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali nere Kadlec nere?
Geçen sene Krasiç bu sene Kadlec para fazla tabi çöpe attıkça atıyoruz.
Egemen yok, Kadlec var.
Henrique madara eder Kadlec'i fiziksel üstünlüğüyle.
Kadlec - Bekir saatli bomba, özellikle Kadlec'in ne yapacağı hiç belli değil. Bakalım maçın sonucu ne olacak ben berabere biter diye düşünüyorum.
tam istedigim gibi basladi maç savunmadan bir safca hata gelmezse gol buluruz
Bu yapılanların yanlış olmasını geçtim, en büyük zararı kendine takımlarına verdikleri gibi karşı takıma da gaz veriyorlar bu şekilde.
Haklı davalarında, haksız duruma düşüyorlar. Volkan'ı, Emre'yi yaralasan ne olur, ne geçer eline.
Çıkıp yeneceksin, sen takımını iteceksin, senin görevin bu. Bu gerginlik hep rakibe yarıyor, bugün de öyle olur. İlk golü Fenerbahçe bulursa, farka gider maç.
Fenerbahce stoperleri bir daha boyle bulunmaz, bu ikilinin oynadigi macta gol atamamak beceriksizliktir.
Hami yanlis kadro cikarmis mustafa akbasdan sol bek olmaz , yusufu sol beke koy ozeri sol a cek adriani oyuna sok adrian gibi bir adami nasil harciyorlar anlamiyorum.
Emenike 0-1
Bu maç ya farka gider şimdi ya da tatil edilir.
Muthis gol attik
Mustafa akbas sol bek olmaz demistim...
Bu maç hakkında söyleyebileceğim şu;
Eğer maç başından beri takımını desteklemek yerine üstünde Sarı-Lacivert olanlara küfrederseniz bu maçı kaybedersiniz. Tek sebep Trabzon taraftarıdır.
Bu maç farka gider 3-0, 4-0 kazanırız.
Emenike çok güzel vurdu. Gerçekten şaşırdım :D
Hep aynı senaryo hep aynı sonuçlar hala akıllanmadı taraftar :)
Maç tatil olmazsa çok iyi.