aynen. konu uzun tabi de aslında içerde de öyle oynamamak lazım. takım kaldırmıyor. önde baskı yapamıyorsun kontratağa kalıyorsun sadece.
yani kontra dediğim de ileride kalan adamları hızla topla buluşturmak babında.
Printable View
Chelsea kolay gol yemiyor hele kendi sahasında hiç yemiyor gibi birşey. Galatasaray'a gol lazım bastırmak zorunda haliyle zaten iyi olmayan defansı iyice açıklar vericektir. 2-0 Chelsea skor tahminim.
Chelsea'nin kapalı savunmaları açmada ciddi sıkıntısı var. Beşiktaş gibiler aynı. Biraz açık veren takımı kesinlikle affetmiyorlar ama kapanan takımları açmak onlar için zulüm. Eğer Galatasaray ilk golü bulursa bence tur ciddi manada temsilcimize dönebilir. Gerçi golü bulması gereken takım yine Galatasaray ve bu büyük bir dezavantaj ama dediğim gibi eskaza bir duran top golüyle falan öne geçilirse iş o zaman güzelleşir. Kontradan da bol bol şans bulunabilir.
Tüm bunlar iyi dilekler tabii ben maalesef Chelsea'nin turu geçeceğini düşünüyorum. Hatta maçın hikayesi kafamda kurulu bile ; Galatasaray gayet güzel top oynayacak ama atamayana atarlar kuralı geçerli olacak. Skor tahminimlerim 3-0 ya da 3-1 Chelsea lehinde.
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Ceyhun, Yekta, Melo, Sneijder, Hajrovic, Drogba. Bence en ideal kadro bu. Ceyhun yerine Chedjou ön libero Hakan stoper de olur. Burak ve Selçuk yedek olmalı. Tabii Mancini bunu yapar mı meçhul.
İlk maçta ev sahibi olma avantajıyla skoru dengeledik, bu sefer ilk golü yersek imkansız olur, karşımızda Mourinho var. Juventus maçı anlayışı olabilir yine o yüzden.
Drogba atacak gibi geliyor, umarım maçın sonunda skor ne olursa olsun canınız sağolsun diyebiliriz gönül rahatlığı ile.
Burdisso sürprizi bekliyorum:
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Demedi demeyin gs turu atlayacak chelsea öyle über bir takım değil.Bu takım kimleri devirdi.Son 2 yılda elediği takımların tabiri caizse hiçbiri tırt değil.Rahat olmasada bir galibiyet bekliyorum.Ama burak ta umutta ilk 11 de başlamamalı bu maçın adamı değil ikiside kalabalık ortasaha ile maç gelecektir.İnşallah yine gururlanırız.
Eğer başında Mou olmasaydı gerçekten Galatasaray'ın Chelsea ile eşit şansa sahip olduğuna inanırdım, ama Mourinho başlı başına bir handikap GS için.Umarım geçen yılki Schalke deplasmanı gibi geçer :)
Arda maç için Londra'ya gelmiş umarım şans getirir :)
http://i.hizliresim.com/w1XkJj.jpg
Nedense kac aydir deplasmanda mac 2-2 bitecek diye bir his var icimde :D
Schalke maçı gibi olur bu maç insallah merak etmeyin :)
Bu arada maçı, olaylı Leverkusen maçının da hakemi olan Felix Brych yönetecek fakat fazla fark olacağını zannetmiyorum.
G.Saray'ın turu geçebilmesi için ilk golü bulması şart. Bu durum Chelsea üzerinde baskıya yol açacaktır ve gelebilecek ikinci G.Saray golü beraberinde turu da getirecektir. Tersi durumda G.Saray'ın şansı olmaz bence.
Basın toplantısı başlamak üzere.
Drogba : Yarın gol attıktan sonra sevinmem veya sevinmemem önemli değil. Önemli olan bu maçı kazanmamız.
Valla şans yanımızda olsun da gerisi gelir zaten. Deplasman şanssızlığını şanslı olursak bitiririz benim skor tahminim 2-3 Schalke maçı da 1-1 bitmişti Arena'da yine aynısını bekliyorum.
tipik mourinho maçı olur. çok iyi oynarız ama turu veririz. sonunda da ah nasıl kaçtı deriz.
Bu arada fantezi bir kadro yapayım dedim :n:
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Chelsea ne kadar defansif bir takım olsa da bize hızlı değil,pas yapan takım lazım.O yüzden Burak olmamalı bana göre,tabi böyle bir 11 imkansız.
Mourinho: "Birçok Türk futbolcu tanıyorum. Ama bu oyuncularla ilgilenmiyorum çünkü Türkiye'de futbolculara çok fazla ücret ödeniyor."
Jose Mourinho: "Sneijder, dünya üzerindeki en iyi üç '10' numaradan biri."
Bu adamlar bizi öyle güzel çözmüşler ki yıllardır aynı şekilde bizi uyutuyorlar. Özellikle İngiliz takımları bizimle eşleştiler mi bizi bir güzel pohpohlayıp sonra da eleyip evimize gönderiyorlar.
Ben kadroyu çok merak ediyorum açıkçası. Kadro bize sistemi gösterecektir. Geriye çekilip uzun toplarla Burak'ı mı kaçırmaya çalışıcaz yoksa, 3-5-2 çıkıp yavaş tempo, pas oyunu, kenar ortaları falan mı deneyeceğiz bilemiyorum. Eğer ki pasa dayalı bir oyun oynayacaksak Burak yerine Yekta oynasın ön liberoda da Ceyhun oynasın. 12 km koşuyor maç başına ki bu önemli bir şey.
Kimse net bir kadro sayamıyor bunu avantaja çevireibiliriz bence. Eminim ki Mou'da bilmiyordur nasıl çıkacağımızı. Chelsea'nin kaybettiği maçları analiz edip ona göre bir taktikle çıkmak en doğrusu olacaktır. Ezbere gerek yok hiç.
bir ask hikayesi diyor
yine diyorum supriz bir kadro bekliyorum bakalim hamitte olabilir hic belli olmaz :D
bu arada melom foto paylasmis
http://i.imgur.com/eXG3Y1V.jpg
Efsane Melo.
Bu kadar netim.Çok seviyorum bu adamı.Seni sevmeyen ölsün be ! :(
melo'nun duruşu yeter... bu tarz 3 adamımız olsa içerde dışarda savaşır takım
Ankette Chelsea'ye oy verdim de şimdi Galatasaray 2-1 kazanacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri.
Maç hangi kanalda yayınlanacak acaba?
Star'da yayınlanacak.
21:45'te :n:
İlk golü atan turlar. Her gol olmayan dakika Galatasaray'ın şansı artar.
https://pbs.twimg.com/media/BjAktUJIAAAOisV.jpg
Fotomaç :n:
Heyecanlandım. Bi umut doğdu içimde acaip.