Originally Posted by
ozan42
Oguzhan konusunda zaten yavaş yavaş kendini bulmaya başladı tabi eksiklikleri var göze çarpıyor özellikle maçın sonlarına doğru kondisyon sıkıntısı olduğu çok net ortada biraz daha fizik kondisyon yüklemek gerek. Özellikle FB maçının son yarım saati topu ayağında bile tutamıyordu.Oguzhan oyun görüşü nedeniyle gerçekten mükkemmell bir vizyona sahip, çok yaratıcı oynuyor.Fakat performansını yüzdeye vurduğun zaman 3 gol 3 asistlik bir performans görüyoruz tabiki yeterli değil.Kendine iyi bakarsa çok daha iyi yerlere gelir.Takıma kim kazandırdıysa helal olsun kumaşı çok sağlam bir adam.Töre konusunda ise düşündüklerin ; ilk geldiği zaman herkesin gördüğü gibi topu ayağında çok tutma, gereksiz çalımlar vs gibi haraketleri vardı.Hala var yalnız bunları bir nemzede olsa azaltmış görünüyor.Özellikle Bilic ona sürekli geriye gelip serdara yardım etmesi için verdiği uyarılar maç içerisinde çok belirginleşiyor.Kısacası geldiği günden itibaren Quaresma tarzı takımdan kopuk bir futbol oynuyordu.Bilic onu bir takım oyuncusu az da olsa yaptı.Bu Oyuncuların üstüne gitmeliyiz.İyi kumaşları var Beşiktaşın geleceği bunlar.Veliden söz etmek gerekirse çalışkan,hırslı,sürekli top çalıyor rakibin hücum organizasyonlarını preslerle bozuyor.Fakat teknik olarak biraz daha gelişmesini düşünüyorum.İlk geldiğinde altı pastan plase vurmuştu taça gitmişti bu adamdan birşey olmaz demiştim.Fakat üstüne koydukça koyuyor.Umarım böyle devam eder.Veli koştuğu için, mücadele ettiği için 11'in değişilmez ismi durumunda aksi taktirde kadroya dahi giremez.Gene söylüyorum Akhisar karşısında alınan galibiyet rehavet yaşatmasın takıma Akhisar çok açık oynadı bizde pozisyonları değerlendirdim tam anlamıyla olmasada en az kaçan çok net 4-5 pozisyon daha var.Bu maç ölçü olmamalı.Dikkatli olmalıyız yeni stadımıza S.l ile başlamak süper olurdu.