-
ancak cuneyt cakir kalitesinde biri danny nin pozisyonunu boyle dogru yorumlayabilirdi. kirmizi kesinlikle yanlis olurdu orda. sebebi kaleci tolga faul yapilmamis olsa dahi topun sahibi olacakti. yani mutlak gol sansi yok, sadece son adamdi diye kirmizi cikarmak dogru bir karar olmazdi bence.
buna ilave kolay bir mac gibi gorunse de dusme derdinde olan ve son haftalar cikista olan bir takimi yenerek derbi haftasinda onemli bir avantaj yakaladi bjk. kalan maclar cok zor degil, ikincilik gelebilir.
-
2 as stoper sakat, sağ açık sakat, yedek sağ açıkta sakat, 10 numara yarım sakat. Diğer yedekleri saymıyorum bile. Maç içinde as diye gördüğümüz sağ bek sakatlanıyor. Hangi takımdan 5 as oyuncuyu çıkarsan pert olur, 3 puanı iyi kurtardık bence.
Dany nin sarısında karar doğruydu bence. İsmail in penaltı pozisyonunu görmedim. Onun dışında birkaç takdir hakkını bizden yana kullandığını hatırlıyorum.
-
Maçın son dakikalarını kapattım ama gol yiyeceğimizi anladım. Çok boşladı bizimkiler. Bilic bir tarafını yırıtıyordu basın diye oyunculara. İyi ki fark ikiydi.
Bu kadar eksikle güzel skor. Umarım fener yener :icon_cool: