Belçika'dan daha güçlü bir çok takım var, Belçika bireysel olarak güçlü oyunculardan kurulu bir takım olsa da tecrübe yok, oyuncular farklı ekollerden, başarılı olması süpriz olur çünkü :)
Printable View
Belçika'dan daha güçlü bir çok takım var, Belçika bireysel olarak güçlü oyunculardan kurulu bir takım olsa da tecrübe yok, oyuncular farklı ekollerden, başarılı olması süpriz olur çünkü :)
Ağırlıklı İngiltere'den gibi gözükse de, ilk 11 de oynayabilecek İspanya, Almanya, Rusya, İtalya gibi ülkelerden oyuncular da var. Her ne olursa olsun bu takım Belçika milli takımı, İngiliz ekolünü benimseyeceklerse bile bu bukadar genç oyuncu bir aradayken 1-2 yıl içerisinde olabilecek birşey değil. Başarılı olabilirlermi, potansiyel var evet olabilirler ama zayıf bir ihtimal, bundan 6 yıl sonra ki avrupa şampiyonasında en iddalı takım olurlar belki ama şu anda değil.
benteke nin sakat olması belçika adına büyük handikap bence lukaku tek başına sırtlayabilcek mi (forvet olarak) gerçi mirallas ta gerektiğinde forvet oynar gibi
Turnuvanın gidişatına göre karar veririm kimi/kimleri destekleyeceğime.Kazanmasını çok istediğim bir ülke yok şu an.Bosna'ya Müslüman halkından ötürü biraz sempatim var diyebilirim.Çin olsaydı onları da desteklerdim mutlaka.:)
senegal neden yok yav senegalsiz dünya kupası mı olur
Bosna Hersek ve Muslera'dan dolayı Uruguay'ı destekleyeceğim.
cezayir,
supriz yapabilirler...
İtalya ve Cezayir'i destekleyeceğim Kolombiya'yı da severim ama Falcao'suz çok zor olacak işleri...
2010 da da desteklediğim Uruguay ı izlemek bu senede çok zevkli olacak:)
Bosna göçmeni olarak , kalbimiz Bosna'dan yana olacak.
cCc İtalya cCc
Uruguay ve Hollanda yi Yakin Takip edecegim tuttugumda belcika
Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki de Brezilya. Şampiyonda olacağız inşallah kendi evimizde.
Hollanda , Nijerya , Uruguay her kıtadan bir tane seçelim :n:
Italya uruguay
Fakat hepsinden öte bosnaliyiz :)
brezilya ev sahibi cünkü
Türkiye'nin olmadığı her turnuvada İtalya'yı desteklerim.
Tabiki de İTALYA :)
Gruptan çıkacak olan bütün takımları destekliyorum :zuhaha Benim desteklediğim takım kazanacak !!! :n:
Kostarika baya bi sempatik gelmeye başladı :)
Favorim Fransa. Bu yeni kadronun iyi işler çıkaracağını düşünüyorum. Tabii Ribery ve Nasri'de olsa daha iyi olurdu bana göre.
Bir sonraki Avrupa şampiyonası içinde favorimdir.
Açıkçası şu ana kadar Kolombiya tüm takımlardan 1 tık önde gibi,bakalım ne olacak:)
ilk izledigim maclarindan beri kolombiya hastasi oldum, mukemmel bi takim. bu kupada onlarlayim.
brezliya ile yollarin erken kesismesi kotu oldu. ev sahibini disari aticaz maalesef. :p
Bende bu saatten sonra Meksika'yı destekliyorum..
Portekiz elendigi takdirde Kolombiya'yı tutarım ama favorim Fransa.
Tuttuğum 2 takım da elendi(Bosna ve İngiltere). Artık zayıf ama başarılı ekipleri tutarım sanırım ki bunlar da Amerika ekiplerinden oluşuyor :) (Kosta Rika , Meksika , Şili , Kolombiya , ABD , Uruguay...)
Kosta Rika'yı destekliyorum ama ikinci favorim Fransa.