acayip bi gol attı Cahill'in golündende güzel :)
Printable View
acayip bi gol attı Cahill'in golündende güzel :)
O ne gol be :)
Muslera ve yediği jeneriklik goller.
Direğe çarpmasa aslında Muslera eliyle çıkarıyormuş o pozisyonu. Muslera için şanssız bir pozisyon oldu.
Valla zaten atsalar atsalar öyle atarlardı. :D Muslera'nın da jeneriklik gol yeme de üstüne yok. :p Yine de golden sonra kıpırdanma oldu takımda cevap verebiliriz tabi 2 gelmezse. :D
İkinci yarı bi stoper çıkartıp Gaston Ramirez hamlesi maça ortak eder Uruguay'ı
Muslera degil 10 tane oliver kahn gelse cikartamazdi o golu.kolombiya hak ediyor bir ust turu.
James Rodrigez ikinci golü attı. Kolombiya çok iyi futbol oynuyor gerçekten.
James 5.golünü attı.Brezilya'ya geçmiş olsun.
Iyi ki falcao yok hea o da olsa turnuvaya devam etmeye gerek yok direkt bunlara verilirdi kupa :)
Ulan ne Hamesmiş arkadaş ya. :D Suarezsiz bi varlık gösteremedik erken veda ettik canları sağolsun Aslanlarımızın.
bu arada james rodriguez 4. maçta 3.kez maçın adamı olmuş diğer maçta zaten yedekten girip 1 gol 2 asist yaptığı grup aşamasının son maçı 2 gol attı diye jackson martinez i seçmilerdi onda :D
hamesin hastasiyiz :p
bence simdiye kadarki en iyi performans ona ait. ilk mactan beri hayran kaldim adama. ismini cismini biliyodum da hic izlememistim. CR7 falan hikaye bu adamin yaninda. ne varsa zaten guney amerikada var.
Ooo iyi futbolcu alırım bi dal:) Hames' e helal olsun
Her turnuvanin yeni bir yildizi olur ya bu turnuvanin da tartismasiz hames. Burada porto okuzlerine de bir parantez acayim oooolum nerden buluyonuz bunlari laaa !!!