Bunlar son dakika golleriyle kupaya da uzanacaklar bu gidişle. Yine son dakikada yırttılar! Ah ulan Kosta Rika...
Printable View
Bunlar son dakika golleriyle kupaya da uzanacaklar bu gidişle. Yine son dakikada yırttılar! Ah ulan Kosta Rika...
Hahahahaha ah şu Yunanlar...
Şaşıran var mi beyler ? :)
Kosta Rika'nın aptallığı zamanı nasıl geçireceklerini bilmiyorlar. Anca tepeliyorlar topu. Bu arada 2. golü kaçırdı yunanlar.
Yunanlar kupayı alıp bozdurcaklar herhalde:) o yüzden el birliğiyle finale taşırlar:)
Kosta zaten 10 kişi dayanamazlar uzatmalarda. Hollanda'yı da geçerlerse yalnız kupayı direk versinler. :zuhaha
yunanistanin azmi de takdir edilesi. bu yonleriyle bize benziyorlar aslinda.
holebas iyi bir bek. bizim takimlar bir baksinlar bence, oluru var mi diye:D
Bu Yunanistan, turu ve Hollanda'yı da geçip yarı finale kalırsa kupanın bir kısmını versinler adamlara bence de. :icon_twisted: Bu kadar şansa, bala, kısmete eli boş göndermek olmaz çünkü. Hele de Hollanda'yı elerlerse. Acayip ifrit oldum adamlara ya! 10 sene öncesi tekerrür edecek mi acaba diye düşünmeye başladım.
Böyle giderse maç Yunanistan atar bi tane daha.
Bizim Euro 2008 takımı gibi oldu bunlar da he. :D Mucize şekilde gruptan çıktılar şimdi uzatmalara götürdüler 2-1 giderken 2-2 yapıp penaltılara götürüp geçsinler tam olsun. :D
TAhmin yarışmasında da Hollanda maçına 1-1 dedim 90+4'te 2-1 oldu, bu maça 1-0 dedim 90'da 1-1 oldu hayırlısı ya :n: Sıradaki tahminim: Fransa - Nijerya 2-1. Dur bakalım :D
O zaman o da 90'da kontradan 3-1 biter Sait oynamak lazım iddaa'da. :n:
Haydi Kostaaa son 15 dakika. Penaltılarda Kosta'yı daha şanslı buluyorum.
Yok canlı iddiayı geçtim cansızını bile oynamıyorum artık :D Ancak bu maçtan da yattık yarışmada. Bu Yunanlılar ballı deyince kızıyorlar arkadaş, Euro 2008'de herkes balla çıktık balla yendik diyorlar ama Yunanlılara gelince turnuva takımı deniyor. Kabul belli bir disiplinleri var ama adamların üzerinde her zaman sağnak bir bal yağışı var. :n:
Bu Lazaros 10 kere çalımlara getirdi topu birini bile doğru düzgün kullanamadı tam bal yapmayan arı.
Yine atıyolardı son dakkada :D
Yunanistan tarihinin en beceriksiz milli takımı bu olmalı :)
Bu Mitroglou BJK ile anlaşmış kesin belli. :D Bıyık yapmış tam tipik BJK forveti aranan kan bulunmuş. :D
Kosta Rika 2 tane arka arkaya atarsa tamamdır bu iş (//z)
Kosta 2'de 2 yaptı. Yunanlar 2. yi atacaklar :)
Mitro güzel penaltı attı.
şimdi kaçırır joel (tutmadı) yunanlar çıksın bırak hollandanın hakkından onlar gelir :D
ohhh bee Gekaass kaçırdıııı
Ulan şu yunanistanda en kaçırmasını istemediğim adam Gekas kaçırdı Kosta atarsa çıkıyor :D
İlk penaltıyı Gekas kaçırdı. :) Ve Kosta Rika, çeyrek finalde. Bir kez daha 'yiiiieeeeaaaahhhh' diyorum. :icon_smile:
Veeeee Kostaaa Rikaaa Çeyrek Finaldeeee.... Çoook mutlu oldum..
Navas mütiş kurtardı bence Gekasın kaçırmasından ziyade. Kosta Rika haketmişti tebrikler.