Krul oyunda :(
Krul oyunda :(
Van Gaal yine yaptı yapacağını. Bakalım tutacakmı bu hamlesi ?
iyi hamlede adamın özgüvenini sıfırladın şuan :D
Slessen olsa Kosta Rika avantajlı derdim ama Krul da çok iyi kaleci.. Hollanda daha avantajlı bence şimdi.
Aslında Riskli Bir Hamle Adamın Ayağına Top Bile Değmemiş Soğuk Bir Oyuncu Isınamadan Kaleye Geçmesi Bence Riskli Kaybederse Böyle Kaybeder.
Çok zor dakikalar :( Bakalım Kosta Rika kalecisi penaltıları kurtaracakmı korkum penaltılarda zayıf olması :n:
Haydi Kosta Rika'yı Hep Beraber Efsunluyoruz Arkadaşlar Gönderin Tüm Dualarınızı Yenelim Şu Portakalları :D
O Zaman Totem Yapıyoruz :D Haydi Hollanda Haydi At Bütün Golleri :n:
Gol lan gol :D
1-1 Oldu :(
Hayır olamaz :(
Olmayacak bu iş beyler :(
Yazık oldu...
Çıktı Hollanda, Kosta Rika iyi direndi ama olmadı. Hollanda'nın kaleci iş yaptı valla..
Ege Sana Yakıştıramadım İnsan Sağlam Totem Yapar :(
Sadece Benle Olmuyor :D Ama Kosta Rika'ya Helal Olsun Adamlar 10 Numara Defans Yaptı Tebrikler Kosta Rika Tebrikler Navas. Canınız Sağolsun
Maçın Adamı Van Gaal:) O nasıl bir iştir.. Adama maçta güvenmiyor penaltılarda güveniyor.. Değişik bir taktik ama tuttu:)
Bu arada Krul iyi penaltı kalecisiymiş erken yatmıyor, vuruşu bekliyor, hemen hemen her penaltıyı tutmaya yaklaştı Van Gaal'in doğru hamle yapmış
krul penaltılarda bug bulmuş :D beyler kosta rika ya helal olsun adamları tebrik etmek lazım hiç kimsenin tahmin edemeyecegi işler başardılar
Vay be Krul. :D Penaltı için girdi halletti işi. :D
Iste bu be! Yari Finaldeyiz! Beni uzen tek sey, tuttugum iki takimin Yari Finalde karsilasacak olmasi.
Van Gaal cok zeki bir adam, Tim Krul`a full penalti calistirmis, cok belli.
Kosta Rika kupayı alırdı bence finale çıksa :)
Çokta iyi oldu çokta güzel oldu.
Krul hiç terse yatmadı, Van Gaal ya deli olacaktı ya dahi hem Krul iyiydi hem de çok temiz penaltı attılar bu sayede övgüleri kaptı.
Bu arada Hollanda'nın 10 numarası iyi topçu..
Hollanda'nın 10 numarası bugün cenabetti.
Allah Kerim
Van Gaal
tartışmasız maçın adamı
van gaal neden 3 stoper oynatiyor, 4lu savunmaya gecince anladim. 3 stoper ancak 2 tane ediyor bu hollanda savunmasinda. stoperler facia, uzatmalarda biraz dikkatli olsa kostarika golu bulmustu. hem agir bir savunma hem de hamleleri zayif.
sino mukemmel bir mac cikardi, tek eksigi skordu.
kostarika savunmasinin da su hollandadan gol yememesi buyuk basari. navas 1 numara.
Of ya saka maka Dunya Kupasi`nin sonuna geliyoruz.Ramazanla falan harika gidiyordu Dunya Kupasi..Allahtan bu turnuvadan sonra bir de Basketbol Sampiyonasi baslayacak ta, bosluk olmayacak.
Robben kadar etkili bir adam ben gormedim.Aldigi her topta buyuk tehlikeler yaratiyor.Tartismasiz Dunya`da en iyi top suren, sprinter oyuncu.Skorer bir oyuncu olsa Messi-Ronaldo tartismalarina hic girilmezdi belki de. :)