İki takımın kadro değerlerine baktığımızda Karabükspor'un değerinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Açıkçası bu sonuca ben şaşırmadım. Asıl şimdi Saint-Ettienne karşısında kendisini test edecektir Karabükspor. Tebrik ederim.
Printable View
İki takımın kadro değerlerine baktığımızda Karabükspor'un değerinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Açıkçası bu sonuca ben şaşırmadım. Asıl şimdi Saint-Ettienne karşısında kendisini test edecektir Karabükspor. Tebrik ederim.
Bu TV yayını konusuna bu kadar takılan ben miyim bir tek bilmiyorum ama inanılmaz utanç verici bir olay bu.
Bu adamlar orada bizi temsil ediyor ama biz izleyecek yayın dahi bulamıyoruz. Dün elenen taraf olsaydı Karabükspor sonuç normal karşılanacaktı, şimdi kahraman oldular.
S. Ettien maçının da yayın haklarını almasınlar şimdi? Tabii olur mu öyle şey kesinlikle alırlar.
Bence pek önemsenmiyor oralarda futbol o sebeple her hangi bir getirisinin veya izleyicisinin olmamasından hiç bir tv yayınlamamış olabilir. Zaten stadda çok boştu özetini izledim.
Karabükspor'un rakibi A.S. Saint-Étienne'in ayrıntılı incelemesini hazırladım.
http://t.co/18DsH2reFs
ellerine sağlık.
Takımın en kilit oyuncusu perrin. genelde çok fazla topu şişirmeden ayağa oynamaya çalışan bir takım bu durumda da savunmadan topu çıkaran genelde perrin oluyor. bir tosun paşa değil belki fizik olarak, teknik olarak da aman aman bir oyuncu olmasa da oyun zekası ve tecrübesi üst düzey.
maçları da izleyebilirsek muhtemelen çok belirleyici performans sergileyecektir. ya müthiş oynadığını göreceğiz ya da kritik bir hatayla takımını bitirdiğini... :)