Maç bitti helal olsun Karabük'e iyi bir sonuç aldılar. İnşallah gruplara kalırlar.
Printable View
Maç bitti helal olsun Karabük'e iyi bir sonuç aldılar. İnşallah gruplara kalırlar.
Tam beklediğimiz gibi geçti maç. Ya 0-0 bitecekti ya da 1-0 alacaktık. Tolunay hoca tam eleminasyon hocası takımını nasıl oynatacağını iyi biliyor. O yüzden benim içim rahat deplasmanda. İlk yarıyı gol yemeden kapatırsak gerisi gelir. İnşAllah kalırız gruplara.
Bu St Etienne'yi elemesi lazım zaten. Çok kötü bir takım. İnşallah orada da 1 galibiyet gelir. Ancak yakalanan pozisyonları iyi değerlendirmek lazım, kanatlardan ceza sahasına orta yapan adamların pas ve ortaları kötü. En önemli nokta kanatlardan ortaların iyi yapılması. Mesela son dakikada Viola müsait bir pozisyonda orta yapmak yerine gitti tekrar oyunu sıkıştırdı köşeye ve kaptırdı orada orta yapmalıydı. Bu gibi tercihlerin iyi yapılması sonucu belirler.
Karabükspor görünüşte iyi bir skor aldı; fakat deplasman için avantajı büyük değil. Mutlaka gol ya da goller atması lazım Fransa'da. Yine de tebrikler, bravo Karabükspor'a!
Elense bile Bursaspor'un 5 senedir yapamadığını tek sezonda yapmasını bildiler daha ne denir helal olsun
Tek tek tüm Karabüksporlu futbolcuları ve Tolunay Kafkas'ı tebrik ederim . Maçın başından itibaren hırs ve motivasyon anlamında hep üst seviyede kalmayı başardılar . Ayrıca St.Etienne gibi kağıt üzerinde , kadro ve tecrübe ve form grafiği olarak Karabükspor'a kıyasla çok üst seviye olan bir ekibi mağlup etmesi hem biz Türk futbolseverler hemde Karabükspor için büyük sevinç ve gurur . Umarım zor olanı başarıp zorlu Fransa deplasmanından tur çıkarabiliriz . :) :tur:
Waterman'ı eski Psv kalecisi Gomes'e benzeten bi tek ben miyim?
Gomes'e de uyuz olurdum sanarsın kopyası direk ona da bir uyuzluk oluştu. :icon_biggrin: Karabükspor'u da tebrik ederim gerçekten yaptığı iş büyük.
Amatör takımı yenemeyen bir Bursaspor'a bakışla çok çok büyük.
Deplasmandaki maci 3 0 st ettienne alir. Tam klasik tolunay takimi olmus karabuk
He ama yaptiklari cok guzel ve buyuk basari kesinlikle
Tebrikler Karabük. İkinci daha sert geçecek. tedbirlere ona göre almak lazım...
Maçın performans değerlendirmesini hazırladım ...
http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...a-ligi_22.html