bide kupa töreni de olsa.....
Printable View
bide kupa töreni de olsa.....
evet yaw.daha güzelleştirseler 10 numara olur.seyirci falanda ekleseler
süperrrrrrrrr olur valla yapsalar(ss)
abi bu olay world manager 2000 de vardı kenardan antrenör çıkıp oyunculara kızabiliodu,alkışlayabiliodu.ama bisim fm hala düşünememiş sanırım
aslında bnm aklımda yedek kulübeleriyle ilgili şöyle bi proje vardı :
yedek kulübelerini şampiyonlar ligindeki gibi yapmak. yani sol tarafında minik takım logosu sağda şamp.ligi logosu ya da hani kupada fln oynanıyorsa.. arkaplan olarak da şamp.ligi background'u. yapılabilirdi gayet kolaydı. fakat XML kodlamasında yapılamayacağını gördüm. sadece renk değiştirilebiliyor yedek kulübesinin o kdr. yoksa bi yedek kulübesini değiştirecektir.
ayrıca yedek kulübesinde ben menejerlerinde olmasını istiyorum. bakalım görecez. 2007'de olacak mı ? görüntülerine baktım ama daha maç motorunu koymamışlardı.
arkadaşlar oyunu yapanlar forumlardan hareket ederek yapıyorlarsa mutlaka 2007 daha güze olucak :)
walla süper bisey olurdu insallahta olur aminn:D
bide arkadasloar taraftar olay çıkartıcak bide hiç oyunda sike olayı yok yakalananlar hapis yatacak ya da futbol hayatı biticek vb... sonra denizledki gibi taraftar gibi sahaya biseyler atcak sonra hakemin sisi gelicek oyunu durdurup wcye gidecek :D:D:D furbolcular kavga eticek maç ertelencek menager sahadan atılcak ve tribüne gidcek küfür olayları olucak bunlar olsa mükemmel olur zaten mükemmel ama dahada gercekcilik katar wc olayaıda olmasa olur
cidden olsa manyak olur umarım ileriki versiyonlarda yaparlarrr
kupa töreni çok gerekli bence. bide c.l maçlarında maç başlarken keşke cl müziği çalsa. orta yuvarlakta cl logosu olsa ne bilim işte bişiler olsa.
öyle olsa çok ii olabilirdi :D
evet arkadaslar çok güzel olur ama bölede çok güzel
yedek oyuncuların sevınmesı ıyı olur ama manager olması orada süper olurr.. :D:D:D
bende yedek klübesi sevinmez çünkü yedek klübesindeki adamları hiç oynatmıom ancak sakatlanan vs... oyun esnasında hayyatta degistirmiom ondan bende olması imkansız olurdu
olsaydı acaba nasıl olurdu ben durmadan hareket etmek isterdimQuote:
Originally Posted by Abuniss
bakın şölede olabilir...
maç durunca oyuncuyu çağırıp komut versek,favori taktiği belirlesek,adam gol atınca bize koşsa,tribünler sahya inse kupa alınca vs.vs
hatta elimizi öpseler :D amma hayalciyiz he oyunu biz yaratsak nasıl olurdu merak ediyordumQuote:
Originally Posted by nurisahin
sahada elektrikler kesilebilirdiQuote:
Originally Posted by batuhan1907
batu bende yazcaktım onu nouma aklıma geldi ama yazmadım:D:D
aynen benimde aklıma nouma geldi yalnız konu nerden nereye geldi :D yakında kapatırlarQuote:
Originally Posted by nurisahin
Bunlar yapılması için oyuncular sahada 3 boyutlu bir biçimde gözükecektir.CM06'da oyuncular sahada 3 boyutlu gözüküyor fakat hiç güzel değil baktınız mı bilmiyorum ? Belki bu açıdan olmayabilir ama bu oyunu yapanlar eğer bunların kolay olacağını tahmin etseydiler yaparlardı diye düşünüyorum.Bize göre hava hoş , isteklerimizi dile getiriyoruz fakat karşı tarafında düşünülmesi gerek ;;)
arkadaslar yakın zaman bunlarda olur çünkü oyunun satılması için degisik yenilikler gelmesi lazım yoksa her sene aynı özellik olmaz sonra fifaya benzer bakın fifa her sene hep aynı hiç bir özellik yok
walla seyirci fikride çok hoş
hatta takım şampiyon olunca asbaşkan sahaya inip tirübünlere 'saat kaç?' die falan sorsa:D:D:D
tamam arkadaslar fazla rüya görmeye basladık :D
ya da top toplayıcılar çok önemli maçlarda ev sahibi takım öndeyken topu sahaya geç atsalar veya oyuncuların kavgası gösterilse yani o yuvarlak atamlar kavga ettikden sonra yamulsalar:D
evet bizide yapsınlar hatta ne giyeceğimizin bile rengini biz seçelim ... :):):)
kupa finallerinde veya sampiyonluk maclarında mac bittiginde fırlıyorlar meydana ins normal maclardada böyle olur güzel olur ama (:
valla arkadaşlar yorumlara bayıldım.mükemmel şeyler çıkmış ortaya.
bande tribün ve yedek klübesi olayına katılıyorum.
olsa daha gerçekçi olurdu.
inşallah fm 2007 de görürüz