-
@olgunege75 ; Lig de herkes birbirine :) Bende eleriz diye düşünüyorum. Liglerinde 8. veya 9. lar
-
Premier lig beklenmedik puan kayıplarının yaşanacağı ligdir hocam :D
-
@olgunege75 ; Aynen Hocam. Son sıradaki takıma puan kaybediyorsun sonra lideri yeniyorsun çok acayip :) chelsea bu sezon kötü ama gelecek sezon belki şampiyon.
-
-
Ligde zaten idalı değiliz sonuçlara birşey demek istemiyorum :D Avrupa da ise bambaşkayız.İyi ilerliyoruz.Leicesterın ligdeki durumu belli.Yrı finale çıkabiliriz.
-
@olgunege75 ; Ligde yanılmıyorsam en iyi 6. sıraya mı oturduk tam emin değilim. İleride 23 Nisan da onları koltuğuma otutturacam :) Ligi ne zaman beri avrupanın altında tuttum ilk 5i garanti etmeyeceğimi anladığım için :D CL istiyorsam Avrupa şart dedim ve rakiplerime bakıyorum el tutulan M.UTD var diğer takımlara diş geçirebilirim.
-
-
Çok iyi gidiyoruz ilk seneden Avrupadan kupa gelecek gibi.Şansınada hep bildiğin rakipler geliyor :D
-
Biraz geç katıldım.
Başarılar. :icon_lol:
-
Hocam bütün skorları anlayabiliyorum; ama şu Bournemouth'u yenseydik be :)
-
Hocam Şampiyonlar Ligi'ne katılcaz gibi gözüküyo 😀
-
@olgunege75 ; Çok yaklaştık umarım kazanırız. Son 16 Turdan sonra 3 İngiliz takımı vardı ikisi bize geldi en azından taktik oyun stile vs gol yiyerek :) öğrendik.
@inter_23 ; Teşekkürler Hocam. Zevkli bi kariyer geçirme dileğiyle
@SacrificeGGTC ; O maça kadroda fazla şans bulamayan ve 21 yaş altı oyuncuları çıkardım sebebi 2 gün sonra 1-1 in rövanşı olan Roma maçı vardı.
@denizgs93 ; Şuan tek istediğim o kupa ve Direk CL :)
-
-
-
(Not: Skor Tablosuna Tıklayınca Maç İstatistiklerine Ulaşabilirsiniz)
http://hizliresimyukle.com/images/20...2/UELed153.png
Final maçı bir başka oluyor. Oynadığımız avrupa maçlarına hiç benzemedi. MANU'nün hakim olduğu maçta bizde kontra atak ile pozisyonlar bulduk fakat 90dk boyunca her an pozisyon oldu. Extra uzatmalarda ise 90dk aratmayan pozisyonlar yaşadık fakat 2. golden sonra iki takımda çekildi ve atak bile olmadı diyebiliriz. İşimiz Penaltılara kaldı ve o penaltılar Adana Demirspor Bugsaşspor Yarı Final Playoff maçındaki gibi oldu ve sonunda....
ÖN BÜTÇE
http://hizliresimyukle.com/images/20...Adsize7132.png
-
Ali hikmet dostum final maçı çok zevkli geçmişe benziyor, iyi de bir bütçe gelmiş ama lig sıralamasında geri kalmışız biraz. kariyeri fazla inceleyemedim kullandığın taktik ne ? aston villayla bir kariyer yapıyorum bende 2.yılım epl deyim 18 hafta liderim 4411 oynuyorum akıcı kontra şeklinde avrupaya gidemememiz üzücü olmuş
-
Avrupa kupası için tebrik ederim hocam.Bütçe de bayağı sağlam.Transferleri bekliyorum.
-
@RagnarLothbrok ; O final maçını twitch de canlı veriyordum :) Ön bütçe gayet güzel sezon başı daha da artacağını düşünüyorum. İlk sezon kullandığım taktiği aşağıya bırakıyorum. Hocam en azından 1 forvetle oynuyorsun ben forvetsiz oynadım :D UEL Kupasını aldık diye CL direk gruplara gidiyoruz. Eğer diyeceğim kural geçerli ise oyunda daha da süper olur. UEL Kupası alan 1. Torbadan giriyor.
@olgunege75 ; Aynen Hocam yeni taktik veCL için değil ama EPL için güzel bi kadro düşünüyorum.
-
-
Transferler çok iyi ve çok pahalı :D :D bence bir sezon daha kalabiliriz diye düşünüyorum.
-
Ben büyük takim yönetemiyorum geçen seride Madrid teklif yaptı kabul ettim kimi alacagimi sasirdim aliskin değilim 250m bütçeye 😁😁
Ankesörlü telefondan Tapatalk kullanılarak gönderildi