güzel forvet bu tarz adamlar iş yapıyor ama farkındaysan tek ayakta iyi ben pek tercih etmiyorum
Printable View
güzel forvet bu tarz adamlar iş yapıyor ama farkındaysan tek ayakta iyi ben pek tercih etmiyorum
yani sen tek ayaklı oldugu içn almıcan fazla tercih etmiyon ee tek ayaklı adam bu kadar nasıl atıyor gölü artı saglık 20 gibi bir özellik war we sakatlı fazla gecirmiyor isterseniz en agır antreman programını werin ???
Hangi takımdan transfer ettin bende almak istiyorum takıma böle bi yetenek lazım.
a. bilbao pahalı yalnız ona göre bi 15 milyondoları gözden cıkracaksın
bu oyuncuya değerde acaba schalkeye gelir mi?:rolleyes:Quote:
Originally Posted by engin_can
ayıpsın gelmez miQuote:
Originally Posted by barman
gs ye gliyo artık
gökhan ünal bunun yanında fıssss olur gökhan ünalın ilk teması çok düşükQuote:
Originally Posted by semsi1991
Geldi daha maç oynamadı hadi hayırlısı o kadar övdün bakıcaz ama başlarda özellikler pek yüksek deil.Quote:
hayırlı olsun bak ii izle nasıl golcü amin basarılı olsur ve yüzümüm kara cıkarmaz insallah (aslında çıkarmıcagından eminim ama neyse )
güzel oyuncu ama heralde ben taktiğini tutturamıyom engin abi adam lig başladı daha 10 maç oynadım gol yok ama matinas fernandes çok iyi oynuyo valla
güzelmiş denemek lazım paylasım ıcın saol
kardes benb sana oyunu verdim sende oynuyon bedne forvet sag kantta oynatacan onu artı bedne hala takır takır gol atıyorQuote:
Originally Posted by anılcıkmıcık
biz zaten paylasım için burdayız ;) ;) ;)Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
gökhan ünal ı koyarım daa iyi oynar bea
kardeş gökhan ünalla bu adamı nasıl kıyaslıyosunuz anlamadım gitti adam kafaya çıktığı adamı yıkıyo be yaa,,ayrıca o fizikte onun kadar hareketli bir adam yok fm deQuote:
Originally Posted by f@r@bi
he bide kardeş bu oyuncuya nasıl 2019 kadar sözleşme imzalattın ben en fazla 5 yıl yapabiliyorum valla
Ben 2011 deyım buldum bu adamı çok pahalı yaw:S 18mn € oda satmıolar en az 30 vermem lazım
İlk hazırlık maçını oynadı bayernle 2-0 aldım ilkini llorente 2.cisini hamit attıQuote:
walla mı beeee ss sini gönder bakem tartısalımQuote:
Originally Posted by f@r@bi
al deger walla süepr oynuyo arkasında matis fernandez offfQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
biliom bu adamı önce at.bilbao daydı devre arasında deportivoya gitti sonraman.utd ya gitti ve tüm bu takımlarda mükemmel oynuo
aynen öyle süper adam yafff bilen biliyo bilmeyenlerde gokhan ünal daha ii diyo
nolrsa olsun bu oyundaki en iyilerden biri kesinlikle anelkaa!!
boyunun uzun olması da kafa toplarında avantaj.
llorente süper sende gene az gol atmış bende 30 un altına düşmüo ama skatlık geçirio arada bir
Llorente bu oyunun en iyi ve yası bakımından kariyeri baslattıgınızda cok cabuk basarıyı yakalamınız icin en elverişli santrafor dur...!!! Henry- Eto hikaye en iyi Llorente ;)
evet en iisi bende az gola tıyor nedeni nedir bilmem taktik kötü galiba ama bu tatktikle herkesi deviriyom ama farkılı değil :S
De adam çok pahalıymış diyon 15 miyonu gözden çıkar bence değmez bu futbolcuya o kadar para.
arkadaşlar chevanton u da deneyin derim cok ii
al da degermi değmezmi gör yeni oyun kurdum llorenteyi 25 milyondolar aldım tüm param ona gitti chelsea süper cup finalinde 43 yendim 2 nihat 2 llorente attıQuote:
Originally Posted by miharbi