FM Olmasaydı Cm Oynardım - O da Olmazsa Kafayı Yerdim :D
Printable View
FM Olmasaydı Cm Oynardım - O da Olmazsa Kafayı Yerdim :D
Arkadaşlar yanlış anlamayında ben genelde bu tür cvplar bekliyodum ama maalesef çok kişi tersi cvplar vermiş.Benim zaten başlığımdır :Quote:
Originally Posted by eser3131
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...bende yerdim kardeş:D
Eywallah Kardeş - Diğer Arkadaşlar Kafayı değil Pizzayı Lahmacunu YİYOR
bazılarıda cm5 oynuyor yaw
oynamazdım ve turksportalda bulunmazdım
Peki millet kebap lahmacun yiyorda sen bilmediğin bişey hakkında nasıl kafayı yiyon onu da anlat biz de anlayak!Quote:
belki daha 2006'ya kadar piyasaya sürülmemiş ilerki senelerde efsaneleşecek nice oyunlar olacak şimdiden biz onlar için kafayı mı yiyelim!
eğer fm olmasaydı ben üniversiteye 2 sene önce girmiş olucaktım ve hayata daha çabuk atılıyo olucaktım sanırım :) aaah ahh gençlik günlerim :p
fm olmasaydı konaminin çıkardığı menejerlik oyununu oynardım
fm hiç olmamış olsaydı kimseye bişey olmazdı çünkü hiç birimiz fm ile tanışmamamış olacağımızdan kimseye bişey olmazdı bence...
Cevap Budur!;)Quote:
Originally Posted by RAMBO
NBA live serilerini oynardım.gerçi şimdi de oynuom ama
Sen Ne Diyosun - Adamlar Konuşuyorlar Lahmacun yiyoz Falan Diye - Sen Kimsin Gelmiş Bana Hesap Soruyosun HA - Lim10 Kardeşim Bana destek Vermiş Bende Eyvallah Dedim - Araya ne Giriyon - Forumda Tartışma Çıkmasın Diye Fazla Birşey Yazmıyorum Adamın Canını Sıkma - Tartışmak İstiyorsan Msnden Yerini Söyle - Yüz Yüze Tartışırız SIKARSAQuote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
görende yaşlı sanacak seni alt tarafı 20 yaşındasın :DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
fm olmasa cm oynardim:)
kısa açık ve net::
FM siz hayat düşünülemez.
fm olmasaydı tabi ki başka oyun oynardım
AMA
iyi ki varsın FM!!!!!
karıya giderdik ne yapcaz olum yaw cm yapardık futbol oynarıdık ama hangisi fm var iyiki fmmmmmmmmmmmmmmm saol
fm olsun baska bısey olmasın okul falannnnnnnnnnnnnn
Helal arkadaşlar:DQuote:
Originally Posted by serhatarda
Bendensiniz:D..Quote:
Originally Posted by utku_tufek
Adana'dayım msn kullanmıyorum beklerim sağlam gel sanaldan sallama artistik yapma bozarım façanı,şekil yapma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)Quote:
Sanaldan herkes sallar önemli olan karşımda da aynı şeyleri yapabilmektir!!!!;)
Adana'da olan varsa gelsin yarın yanıma yaşı tutmayanı da sokarık milli olmayanı da milli yaparık!!!!;)Quote:
Originally Posted by Lim10
YAV bendekide bozulduı bir yardım etseniz ne iyi olurdu 2 aydır fm oynayamıom beni ancak siz anlarsınız lütfen buraya girin anlarsınız sorunu http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=13546
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=13546