bunlar mı formalar daha kesin değilQuote:
Originally Posted by desperate84
Printable View
bunlar mı formalar daha kesin değilQuote:
cok sıradan ve basit 100.yıl için daha sasalı bisey yapabilirlerdi...
bende zaten orada gönderme yaptım..;)Quote:
Originally Posted by vita es morte
1 ve 3 arasında ne fark var çözemedim +fake kokuyor.
1 ve 3 arasındaki fark, sarının renk tonu ve de Adidas amblemi birinde lacivert çubuk üzerinde, diğerinde sarı çubuk üzerinde. Farkı bu :)
böyle 100.yıl forması olmaz olmamalı :) klasik çubuklu formamızı giymeliyiz avatarımdaki gibi :D
Bence nostalji olmamalı, modern formalar olmalı. Mesela çift taraflı olabilir.
Yeni formalar muhtemelen 19.07'de çıkar :) Veya Temmuz ile Ağustos arasında.
bence fena deil formalar ama beyaz forma yı pek sevmedim biras daha janjanlı olabilirdi
Güzel formalar, ama Ay-Yıldız yok :s
Ay yıldız eklenir sanırım, çünkü Avrupa'da boy gösterecek takımların Ay yıldızı takması mecburi bildiğim kadarıyla...
ben şampiyon takım takıyor diye biliyorum
çubuklu forma arjantin modelinin üzerine yapılmış fazla bir emek harcanmadı oysa beşiktaş ve galatasarayın 100.yıl formaları tarihi anlatıyordu.çubuklu formaya mavi beyaz renk koyun omuz bölgesine beyaz renk ver aynen arjantin forması oluyor.bence fb yönetiminin bu forma konusunu ele almaları gerekiyor.
şu ana kadar 3 takımın 100. yıl formasını gördük
benim kanımca en iyisi fenerin olmuş
sadece 2.si güel
abicim hepsi çok güzel ama ben en çok sonuncuyu beğendim beyaz olanı. Ama hepsinden alcam bi tane
1 resimdeki formalar daha güzel..
Hayırlı olsun FB'ye
Ay yıldızı sadece Türkiye Kupası Alan veya Şampiyon Olan takım takabilir.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
En son sene içinmi geçerli bu? :confused:Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
evet en son sene için yani bu yıl fb takamıyo BJK ve GS takabiliyo. Mesela Milanda İtalya Bayrağı takamaz.
Hmm, evet haklıymışsınız. Bu konu ile ilgili madde :
Quote:
MADDE 11 – TAKIMLARIN GİYECEKLERİ TESCİLLİ RENK VE ŞEKİLLİ FORMALAR :
I) 2004 – 2005 Sezonunda Türkiye Profesyonel Birinci Süper Ligi birincisi ve Türkiye Kupası Şampiyonu olan takımlar 2005 – 2006 Sezonu sonuna kadar bütün resmi müsabakalarında bu ünvanlarını simgeleyen Ay-yıldızlı amblemi formalarının üzerine takabilirler.
FAKE o arkadaslar dikkat etmedinizmi ??Quote:
fantezi yani birinin kafasina esmis öyle birseyler karalamis iste fotosopta :)
2. forma daha çok hosuma gitti 1.formaya göre...
arkadaşlar bu formalar gerçek değilmiş.fb nin internet sitesinde formalarla ilgili bir haber yok.bu konuyu açan arkadaşımıza da yalan yanlış haberler verme
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle :
Fenerbahçe Futbol Takımımızın 100. yıl formaları ile yeni sezon koleksiyonunun tanıtımı 3 Ağustos 2006 tarihinde Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 20.07’de gerçekleştirilecek.
Sanırım, 100. yıl formalarımız bunlar olacak. Zira, Türkiye amblemini taşımıyoruz bu yıl, B36 maçındaki formalarda da amblem yoktu. Dolayısıyla, formaların bunlar olmasını bekliyorum, o formalarda da Türkiye amblemi yok. Hadi bakalım, bekliyoruz 100. yıl formalarını :)
göze hoş geliyolar ama tanıtım saati niye 19.07 değil :D :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
19.07 - 20.07 ;;)
Benim kuzenimde defileye çıkacak inşallah bana forma alır. :) Beyaz formayı pek sevmedim.
Beyaz forma dışındakiler güzel duruyor...
2. forma gerçekten çok estetik ilk ben alcam :)
Ben de çubuklu formamızdan almayı düşünüyorum, ama sanırım çift taraflı olacakmış formalar. Bakalım, çeşit çeşit yaparlar artık, efsane oyuncuların isminin yazdığı falan :) 3 Ağustos'u bekliyoruz.