maalesef henüz karar veremedim
Printable View
maalesef henüz karar veremedim
serkan gedik diolar ama ben o kadar yeterli gormuorum bence de daha ole kacırmayan forvet falan yok yalan !!! :)
Palacio diye bir adam var bi bakın derim ;)
Quote:
Originally Posted by ThersoN
öylesi yoksa beğendiğin forvetlerden yaz sen de ama çok pahalı olmasın en çok 10 milyon pound verebilirim
maalesef villareal kaptıQuote:
Originally Posted by Maymuncuk
Mokoena başka tanımam
iyi oyuncu'da uzun boylu diyor.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
:mad: o da kapıldı ayrıca transferi ses getireck oyuncu istiyorum santostan rogerio yu aldım die taraftarlar kızgın bana
Kerlon'u veya İgor'u al derim ben veya
Berrato yu al hem sol ayaklı hem özellikleri çok iyi...
angelos charisteas la anlaşmak üzereyim alıyım mı almayayım mi bi de size sormak istedim
Bula bula onumu buldun.?Quote:
Originally Posted by büyükpivot
çok mu kötü onunla anlaşabildim kötü de görünmüo başka avrupalı bulabiliorsan söyle kimse adamlarını vermio baros a gittim vermediler fred e gittim vermediler mista ya gittim vermediler daha ne yapıcağımı bilemedim ben de onunla anlaşmak üzereyim çok kötüyse vazgeçecem acele cevap verirsen sevinirim
abı oyle bı forvet varmı ya???
Bence sen transfer falan yapma şampiyon ol ikinci sezon veya devre arası sözleşmesi bitmiş oyuncuları aralık ayına girmeden takip et.Quote:
tamam ondan vazgeçtim bütçem 13 milyon oldu onunla baros u hallederim heralde
yahu sende zaten torres-kezman ikilisi yok mu
kezmanı istemiyorum yerine baros u almak üzereyim
barosu alma sakın ben fenere aldım cok kotuydu sora zor sattım baska forvet ara
claduio pizarro gelmek üzere kulüple anlaştım adama sözleşme götürdüm bekliorum
Olabilir.başla artık şu oyuna.Quote:
pizarro da kabul etti çakayım mı imzayı beliorum cevabınızı özellikle razor seni bekliorum cvp ver
Çak gitsin başarılar.Quote:
kardeş sorması ayıp kaça aldın keretayı
12,5 milyon pound şimdi hemen imzalarım bi yemeğimi yer pizarronun ilk maçına çıkışını izlerim ii fm ler inşallah hepimiz başarılı oluruz
inşallah başarılı olursun denede bizede haber ver şu adam nasılmış?
amin... iyi fiyata kapatmışsın...iyi fmlerQuote:
Bence MİRKO VUCİNİC'İ al hem genç hemde kaçırmıyo bana gs'de şamp. ligini aldıran adamdır.Her sene en az 20 tane atar..en az
ilk maçım 3-0 bitti espanyol dersini aldı bi daha sataşsınlar da göreyim :D
pizarro 10 la oynadı 4 tane 10 la oynayan adamım vardı 2 de gol attı menajerine çekmiş işte :D
bi tane de fernando torres attı ama maxi rodriguez sakatlandı yerine ibagaza yı oynatıyorum teşekkürler millet siz de benim gibi başarılı olun bana çekin :D
gol kaçırmayan forvetmi vardır
o kadar mesaj yazılmış ama söylenmemiş öncelikle iyi transfer yapmışsın ama torres-kezman ikilisi gerçekten süper anlaşıyorlar
alt yapında braulio diye biri var çok iyi bir golcü oluyor bence onu da pişir biraz
sana cekmeye gerek yok kardes bız zaten basarılıyız :D :D :D eheueuheuQuote:
yanlıs anlama hemen ha