İtalyan takımlarda süper işliyor.Bir deneyin derim ;)
Printable View
İtalyan takımlarda süper işliyor.Bir deneyin derim ;)
razor kardeş dostum senden Allah razı olsun harika bişi bu. şimdi bjk ile kayseri de oynucam sonucu ss olarak gönderirim.
ya beşiktaş çok şanslı ya.. Bi adamım var Muhammet hanifi diye o defansta saçma sapan hareketler yaptı onun yüzünden 2 gol yedim zaten takımın kondüsyonu çok düşüktü ama yılmadım, ayakta kaldım ve maç 2-2 sona erdi.. çok üzgünüm ss gönderemicem takımı suçlamıom çünkü ii oynadfılar
Sizdende allah razı olsun arkadaşlar version 3'te yolda test ediyorum.
ya kovdular beniiiiii
arkadaşlar : maçtan sonra Muhammet'e maaş cezası verdim ve kovdular ancak o güzelim pc im benim hata verdi ve oyundan çıktı(save etmeye vaktim olmamıştı) ve haliyle oyuna kovulmadan devam etmek zorunda kaldım ve bjk ile tekrar maçyapmak durumnda oldum ve sonuç:http://forum.turksportal.net/vb/<a h...ayserii8mr.jpg[/IMG]
dostum nası gidiyo v3? maçlarla fln ilgili biraz ss yollar mısınQuote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
müthişmiş bu arada ben kayseriliyim bende deniycem kayserisporda :D
cimbomluyum ama kayserispor u gerçekten acayip çok seviyorum
Nede olsa renkdaş değilmi.:)Quote:
Originally Posted by ForCimbom
bu arada avustralya yla oyun açmıştım ilk maçımda denedim taktiğini ve beyendim ;)
sağol razor paylaşım için ama su davinci cod taktiğini ayrı koysan daha iyi olurdu bence
' r a z o r ' kardeşim bi de hemenpaylaşa yüklesen çok mutlu edersin beni....
Senimi kırıcam kardeş buyur.Quote:
Originally Posted by lailaman
http://www.hemenpaylas.com/download/..._Code.rar.html
saolasın r a z o r kardeşim..:)Quote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
razor dostum sana özelden mesaj atcam da doluymuş bi boşaltsan? he sen anladın di mi:D
iyi ben de kayseriliyimQuote:
Originally Posted by VanDerSarper
Cok basarili bir taktik, forumdaki en cok verim aldigim bu oldu, ellerine saglik. Tabi sanal zeka cakmasin diye arada cok ufak oynamalar yapiyorum cok daha uzun sure devam ediyor etkisi... Saygilar
saol gayed güzel taktikler
razor gerçekten süper taktikler yaptın eskiden yaptıklarını da koysana :D seni seni.:D