abi sen hiç yaşama o zaman ya :DQuote:
Originally Posted by Vieri
Printable View
abi sen hiç yaşama o zaman ya :DQuote:
araba tamircisi konusunda orada en iyileri türkler diyorlar sizler daha iyi bilirsiniz de kız konusunda hangisi daha iyi işte onu bilmiyom onu tamamen size bırakıyorum:DQuote:
Evet Türkler iyi ama şuna bak...
Ben: Küçük (Tamircinin adı) şu benim arabadan sürekli ses geliyor bir baksana sen anlarsın
Küçük: Bakalım abi.
Ben: Eyvallah
Küçük: Amortisör gitmiş
Ben: Hmm.. nasıl yaparız
Küçük: P.tesi ben çalışmıyorum gidelim hurdalıktan parçayı alırız ben takarım
Ben: Büyüksün dostum o zaman p.tesi sendeyim.
Küçük: Ok.
P.tesi olur ben sabah erkenden kalkarım giderim ve adam ortalarda yok....
bu kovalamaca 1 aydır sürüyor ve ben nefret ettiğim için birisine bağlı kalmaya... artık gitmiyorum kendim yaptıracağım inanıyorum bir gün olacak :)
bende bana aşık olmayanlardan nefret ediyorum diycem dünyada sevdiğim 1 kişi kalacak :D
anlayan anladı :D:D
moratti,berlusconi,milan merda,inter merda,real merda,gattuso,materazzi,j.zanetti,beckham,rooney,c rouch,tüm ing milli takımı,melandri,figc'den sonsuz nefret ediyorum:mad: :s_juventus:
Milan'dan ve BErlusconiden nefret ediyorum :mad: Ayrıca FIGC den ölesiye nefret ediyorum.
milanı düşürmedıler artık milandada nefret edıyorum... söylemeyı unuttum ibrahim üzülmez sendende nefret edıyorum ne gıcık bır adamsın sen bea :))
bilgisayardan ve internetten nefret ediyorum ama hep bunların içindeyip
ayrıca sigara uyuşturucu alkol vb...şeylerden nefret ediyorum
hiçbir işime yaramayacak ama öğrenmem gereken her türlü şeyden ve bunların sonunda yapılan her türlü sınavdan nefret ediyorum...
mEhtap tan nefret ediyom Allah onun belasını versin
türk takımlarını bırakıp tamamen yabancı takımları tutan türklerden,şike yapan takımları anlamsız şekilde savunanlardan nefret etmiyorum ama gıcık oluyorum
Bu lafın galiba banaydı ! (0)Quote:
Originally Posted by dentaconstantin
aç kalmaktan
sınavlardan
yenilmekten
sevipde karşılık bulamamaktan
fm oynarken elektirklerin kesilmesinden
kendi emeğimle oluşturduğum seylerin bozulmasından
sigara dumanından
hırsız yankesici kapkaçcılardan
amerika ve israilden ve ermenistandan
masum insanlara eziyet eden herkesden
beşiktaşın ilk haftalarda şampiyonluktan kopmasından
kendini bir şey sananlardan
haksız olduğu halde kendini savunanlardan
ve bi evden başka bi eve taşınmaktan
nnnnnnnnnnneeeeeeeeefffffffrrrrrrrrreeeeeeeeeetttt ttttt ediyorum
Abi ayıpsın yaa gel sen benim yanıma ben söker takarım sen kafana takma ;) Anlıomusun dersen az çok anlarım bizimde servis varda hoşş ben yapmam ama neyse :D senin Hatırın olsun :DQuote:
yabancı takımlara herkes sempati duyar ama tutma konusu bana ilginç geliyor bi de şike yapanları anlamsızca savunanlara gıcığım dedim sen bunu yapmıyorsan seni seviyom:)Quote:
Originally Posted by cngnsry
benim için ne düşünüyorsan bende senin için 10 katını düşünüyorumQuote:
Originally Posted by dentaconstantin
millet sevgilisinden nefret edio biz bulamıoz bende yalnızlıktan nefret ediorum
Diş ağrısından nefret ediyorum...
insanların riyakar'lınğından nefret ediyorum.
istediğim bir sitenin hala yapımda olmasından nefret ediyorum
Hakan Şükür... :D
uykusuz kalmaktan ve monoton yasamdan nefret ediorm..
erken yatmak zorunda olmamdan nefret ediyorum:(
Önce abilik taslayan sonra Beni dişlayan ve sonrada Sevgilisinin msni için benle bağlantı kuran insandan nefret ediyorm
çıkarcı kızlardan nefret ediyorum, sabah erken kalmaktan nefret ediyorum,pc min bozulmasından nefret ediyorum
israilden yahudilerden amerikadan ermenistandan fransa dan ingiltereden iscviçreden ve fm başında bu kadar saat geçirdiim içn kndmden nefret ediyrm...
sana sonuna kadar katılıyorum +9999999999999999999999999999999Quote:
Originally Posted by ölümüne_mokoko
barcelona-bayern macını seyrettirmeyen uykusuzlugumdan nefret ediyorum
fenerbahçe den nefret ediyorum...
yaşayamadığım her güzel günden nefret ediyorum:DDDDçok mu ağır oldu.ya duruma göre herşeyden nefret edebiliyorum.
federasyon ve diğer tüm takımların fenerbahçe den nefret etmesinden nefret ediyorum ...