ewet ya imkanı yok alamaz bunları
Printable View
ewet ya imkanı yok alamaz bunları
Böylr bir yorumu neye dayanarak yapıyosunQuote:
Originally Posted by cristiano_deniz038
Bu yıldızları sen takımına katamıyor olabilirsin ama unutmaki sen bu yıldızları alamıyorsun diye kimse alamıyacak diye bir kaide yok
adrianoyu nasıl aldın normalde türkiye liglerinden bir takıma gelmez.....:eek:
bak sen kendin demişsin normalde gelmez oyunda benim takımım normal bir takım değilQuote:
Originally Posted by yigit92
Ya vallaha bende inanmıyorum..
inanmak zorunda da değilsin zaten ben inananların beğenisine sundum onlardan yorum istedim senin gibi bir iki arkadaş zaten hiç ölçüp biçmeden hile dedi , beni yalancı durumuna sokmaya çalıştı gerçi hala hileyle yaptı diyosun amaQuote:
Originally Posted by cngnsry
................ neyse
öncelikle aldığın kupalar için tebrik ederim... adriano hariç diğer tüm transferler olabilecek şeyler... bence adriano da sana şansa gelmiş... bu balından dolayı da tebrik ederim... diğer yıldızları da fenerbahçe de görmek dileğiyle....
bojinova bisey demem parayı bulunca alırsın ilk senende GS ye.
cisse 2.sene normalde anormal olan adriano nun gelmesi ve 165 trilyonu nası yarattın o suphe var
65 trilyonu olivier kapo'dan ilk sene sattıklarım + darijo srna + önceden kalan transfer bütçem+ kazandığım kupalardan gelen para ile derkenQuote:
Originally Posted by ederson
ayrıca zaten ss nin birinde yıllık transfer bütçemin 120 milyon ytl olduğunu gösterdim oraya bakabilirsin
bu kadar adam bilmiyo da adriano'yu alan arkadasimiz biliyo galiba. Birakin ya bi balina denk gelmistir. Kac yildir bu oyunu oynayan arkadaslarin yorumlarina itibar edecegine kendi bildigini okumaya devam ediyor. Buraya ole bi konu aciyosun ki mutlaka birileri suphelenecek arkadasim. Aldin adam alex deil. Adriano'dan soz ediyoruz. Ben hile var demiyorum ama biraz garip. Bunu neden kabul etmek istemiyorsun onu anlamadim. Herkese laf yetistirmeye calisacagina biraz da gerceklere bak. Bunca adamin yorumunu hice sayacaktin niye actin konuyu ozaman. Madem aciyosun olumlu, olumsuz tum yorumlara acik olmalisin. Hile diye direten arkadas yok gordugum kadariyla. Akla ilk o geliyor; ama deil diyosan hile yoktur. Kimse seni kinamadi burda arkadasim otrmusuz bilgisayarin basina sadece tartisiyoruz. Lutfen yorumlara biraz daha acik olalim.
"Oyun Durumu"'nun ss'ini koyarsan kaç lig seçili olduğu anlaşılır düğüm çözülür...
arkadaşım ben sadece hile diye şüphelenen arkadaşlardan nedenlerini açıklamanı istiyorumQuote:
Originally Posted by kburakozer
arkadasım ben 3-4 senedir fm oynuyorum ve hilesiz veya editorden baska ne fenere alan bi kisi gormedim ben editor derkende klup tanınmıslıgını artırıp transfer butcesi maas butcesi vs degistirip alan lar.boyle bi konu kim acarsa acsın akla ilk o geliyor adriano bu boru degil oyundaki en forvetlerden biri ve 2 senendesin ben 2011 e kadar oynadım alamadım ve 2cl 1 uefa 1super kupam var ben suphelenirim acıkcası
bak sana bişi söyliyim bu kadro ile bu takımı şampiyon edemezsen yuhh :):):)
bak sana bişi söyliyim bu kadro ile bu takımı şampiyon edemezsen yuhh :):):)
ama şuda fenerbahçe normal kadro ile bile şampiyon olucak güçte senin kadro ile kesin şampiyon
hic mi anlamiyosunuz ya, bende ADRIANOyu hep alamiyom, eger alacaksaniz cok dikkatli olmalisiniz, unutmayin her futbolcu her yeni oyunda ayni basariyi gosteremiyor cunku adi ustunde oyun,
belki hocayla anlasamiyo belki takim kotu giyor ayrilmak istiyor, boylece yildiz takibi birakmazsaniz dikkatli olursaniz biraz ve essek sansiniz olursa ancak alirsiniz, ama fenerle en cok sansiniz var soylemedi demeyin
Arkadasim aciklamislar ya iste. Adriano'nun fener'e gelmesi bile acikliyo zaten. Neyse gene de tebrik etmek lazim. Basarilar.Quote:
Originally Posted by Ghonedre
aga sen hile değil diyosun bu kadar adam hile var diyor.senin hile olmadığını göstermen için yapman gereken bir screen alıp yollaman
birincisi real madridin dönüm noktalarını yolla,add manager olup olmadığı ortaya çıkar.
ama ben böyle bişeyin olacağına inanmıyorum.modifie vardır bişey vardır kusura bakma ama bu kadar zamandır oynuyoruz bu oyunu adriano gibi birisinin 2.senede sen şamp ligini uefayı bile almış olsan gelmemesi lazım.ama sen önce screen yolla derim ben..
ben leo messi'yi aldım galatasaray'a...arkadaşı suçlamanızda hata bana caps wer diyenlere de inadına wermicem ne derseniz deyin.insanların başarısını artık kıskançlıktan mıdır nedir kabul etmiyosunuz..Quote:
Originally Posted by Ghonedre
ne kıskançlığı birader sal kendini biraz.neyini kıskancak bu adamlar hay allahım be.
walla banada saçma geldi
Beyler imkansız diye bir şey yoktur. Hele bu bir oyunsa hiç yoktur.. Daha önce eski sayfalarda yazmıştım. Maaş ile ilgili.. Eğer maaş'ı İnterden fazla verirse kabul etmemesi için hiç bir neden yok!
çooookk i bi kadro adriano süper yanlız bide defans a genç bi transfer yapabilirsin.
Bu işi kanıtlaman için real madrid'in geçmişteki teknik direktorlerini göstermen yeterlidir.
aynen kıskanma fln olmaz neyini kıskanayım yaparım editorden cakarım Galatasaray a olur biter veya add manager yaparım alırım ahalisini ondan sonra al sana basarı neyini kıskanayım adriano sunu ben burda tartısıyoz hile varmı yokmu diye kimsenin agzından cıktımı simdi kıskanıyoz lafı
messi konusuna gelince bende aldım onu konumuz adriano ve hile
Niye Real Madrid? İnter Milan olmasın?Quote:
Originally Posted by elensar77
çünkü ek lig olarak İspanya açılmış.Quote:
Originally Posted by ermoon
Güzel bir fikir Real Madrid Barca ve Valencia nın gecmis teknik direktörlerini gösterebilirsinQuote:
Originally Posted by elensar77
Arkadasın biri kıskanmayın fln demiste burda o arkadas adriano yu alsa bizim cebimize ne girecek alamasa ne girecek
Italya ligi demi seciliydi ?:confused:Quote:
Originally Posted by ermoon
Evet kanıt için Real Madrid, İnter, Juventus 'un geçmişteki teknik direktörlerini göster yeterli olur.. :j:
Para konusunda Real Madrid'i alıp, kendisine para aktardıysa bilemem. Ama İnter'i seçip Adriano'yu kendine transfer etmesi anca az parayla olur. Ama ss'den de anlaşılacağa üzere 169 trilyon vermiş Adriano'ya.. O zaman niye İnter seçilsin ki? O yüzden o kısmıda görmesek olur. Ayrıca Real Madrid'den kendisine para geçirse bir şey ifade etmez. Sonuçta Fenerbahçe kulübü zengin bir takm olduğu için o kdr parayı bulabilecek bir takım.. Ama yinede gösterisin tabi..
yaa arkadaşın bundan ne çıkarı olabilir herşeyi ispatlamış...birisi konunun ilgi görmemesi için bişey yapmayın demiş sanki konu ilgi görünce arkadaşın bi kazancı olucak arkadaş helal olsun valla büyüksün ne diyim..