bizim profillerimizle diğer manager lerin profilindeki bilgiler niye farklı.diğer managerlerde daha fazla bilgi war gençlerle çalışma -motivasyon-mantık-taktik bilgisi vs... ama bizim profilimizde 4-5 beş bilgi war.:confused: :confused:
Printable View
bizim profillerimizle diğer manager lerin profilindeki bilgiler niye farklı.diğer managerlerde daha fazla bilgi war gençlerle çalışma -motivasyon-mantık-taktik bilgisi vs... ama bizim profilimizde 4-5 beş bilgi war.:confused: :confused:
bende merak etmiştim onu.
evet ya...bilen biri var mı?
İnşallah 2007 de geliştirirler o bölümü:)
ben de merak ediyodum onu iyi oldu bu konuyu açtığın kardeş
YA Hiç BileN Yok Mu Mr<K ETTİmm Şİmİd;)
ewet ya hadi gösterin marifetinizi
iiyiki sordum amma çook merak eden warmış beaa...:cool: :cool:
işalla bi bilgisi olan çıkar (:) (:) (:)
ewette bilen yo heralde ama harbiden zor soru bea
o senin içinde oldugundan onu gostermezler cunku sen etli canlı insan oldugundan sanal deilsin. yani senin kimi ozelliklerine fm karar veremez
pek tatmin etmedi beni ama sağol yinede
fm 2007 de olacak die beklemeyin bence cunku dediğim gibi diğer ozellikler sizin kendinize hastır ve buna fm karar veremez
Ya zaten bizim profil bilgilerimiz uydurma ben 4-4-2 oynatmıyorum 4-4-2 yazıyor.
bazı kaleciler kendini aşıyor ama bazıları da kendi ozelliklerini gosteremiyor bu birz da consistency ile alakalı bir durum bence
Arkadaşlar iyi güzel merak etmişiniz ama bi arama fonksiyonunu kullansaydınız merakınızı giderebilirdiniz. Ben şimdi kullandım ve bu konuyla ilgili ilk bu linki buldum. Eminim daha da vardır önceden bu konuyla ilgili açılmış başka konular....
http://forum.turksportal.net/vb/show...ghlight=profil
Konular birleştirilmiştir....