abi halil varken anelkayı tanımam al yanına baros yada bojinovu anelkayı sattığın paraya alırsın bu adamları daha bomba olur
Printable View
abi halil varken anelkayı tanımam al yanına baros yada bojinovu anelkayı sattığın paraya alırsın bu adamları daha bomba olur
sen bilirsin tabikide ama dediimi bi dusun ama baros da gercekten cook guzel buarada halil i amc mi yoksa forwet mi oynatıyosun
forvette oynatıyorum 30un altına düşmedi hiç ligde sadece
Grupta 6 maçta 6 galibiyet aldım anlıycan süper gidiorum ayrıca bu galibiyetler manchester monaco maçları fln Hile demeyin isteyene screen atarım avrupada söz sahibi sayılırım yani....
bence aurelio yu satma çünkü orta sahanı toparlıyacak bi isim zaten 1-2 yıl içinde türk oluyo work rate sine baksana: 19 süper bişi yani sürekli çalışıyo bu adam ben olsam satmazdım he bi de bu adama özel bi antreman yap fiziğini biraz geliştirsin, biraz güçlü olsun ki süper bi oyuncu olsun
hangi yıldasın 3-4 yıl oynadıysan doğrudur bende real ve chealseali grupta 5 g 1 b yapmıştım
yav arkadaşlar aynı soruyu daha önce de sordum sencan kırıkkaya hakkında ne düşünüonuz
İlk senemdeyim ben ama takım süper oynuo alex-anelka-fatih tekke resmen şov yapıolar
Quote:
Originally Posted by crespo009
bende milanı deplasmanda 4-1 yenmistim sana inanıyorum kardes benm sana demek istediim transfer teklifi yapınca yada maclardan once faworimisin??mac bitince atıyorum barcyla berabere kaldın bnde fenerdeyken fenerbahce should win game easily yazar bu iste onun kanıtıdır sendeki durum ne??
ilerleyen yıllarda ben kullandım yanına hızlı adamla sanıyorum defoeydi bazı maclarda cok goze batmıstı sen ne dusunuyosun??Quote:
Originally Posted by alpayozendi
Ya o kadar olamadım daha ama şu kupayı alırsam Kesinlikle favori olurum o zaman yıldızları getiricem işte
abi ben sencanı 16 yaşında aldım 20 yaşında takım kaptanı yaptım söz geçirmesi filan dehşet çocuun bitiricilii o kadar ii deil ama şutları mükemmel yanına bitirici bi forvet ayarlayınca süper oluyo
tamam iste ozamana kadar rakiplerin seni kucumser hep we ustune gelir oyunu senin yarısahanda kabul etmek zorunda kalırsın...we bu arada yakaladıın fırsatı anelkanın hızıyla affetmezsin cook yararlı olur sana nic
bence tek sorunu devamlılığı yok bi maç patlıyo bi maç hiç yok
ewet bitirici forwet lazım kimi koydun yanına??bu yasta kaptan zarar werir takıma zamanla gorursun bnde nuriyi yapmıstım bi awrupa macında durum fiyaskoydu bu arada yanında kim oynuyoQuote:
yav arkadaşlar juvenin bütçesi nedir bi arakdaşım bi kadro kurduğunu iddaa edio da buffon-sergio ramos,lucio,thuram,zambrotta-vieira-ronaldinho,kaka,nedved-zlatan,adriano bide ilk senede kurmuş bu kadroyu
Yoq bende öyle birşeyi olmadı anelkanın yakaladımı affetmio zaten alex öyle paslar atıoki atmamak elde değil yani :D bide muslu var ortaları süper arada bir oynatıorum tekkeye süper kafalar attırıo
yanında postiga var şimdi aslında postiga huntelaar forvetim ama huntelaar 3 aydır sakatQuote:
Originally Posted by alexx20fb
Quote:
Kesinlikle hiledir italyan takımları fazla para vermio manager
bende hile olduunu düşünmüştüm zaten boncuk mu lan bu adriano ronaldinho kaka yavaş alsın
Quote:
yanında da fatih warsa dokunmayalım keyfine...otur seyret takımı awrupadaki deplasmanlardada mı baskı yemiyosun hic mesela milan deplasmanı falan??
postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur:)Quote:
Yoq yaa zaten manchesterı Deplasmasnda 3-0 Kendi evimde 2-1 yendim panathinaikos 3-0 kendi evimde deplasmanda 5-2 Monaco 3-2 deplasman 2-0 kendi evim ama en çokk monacoda zorlandım adamların forvetleri çok iyi
postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur:)[/QUOTE]
bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım
bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım[/QUOTE]
gayet iyi calısıyosun kardes..:)
ok ozaman demekki anelkayı satma gelmis bile hic zorlanma falan yoksa sana onun yerine defoeyi oneririm..Quote:
Valla öyle zaten düşmeye başladı 6 gün sakatlandı ilk maçta 6 çıkardı halili aldım antep maçında 8le bitirdi tuncayh ilk yarı 6 bitirdi ikinci yarı 9:D
Kardeş Aurelio oyunda vasatın bile altında bekletme klüplere öner mutlaka talip olanlar çıkıyor...
kerlonu alıcam anelkanın yerine ama 17 yaşında daha kulup transfer edemio
lerlon kim kardes hangi takımda??
kerlon-Cruzeiroda ama ilerleyen yıldaysan avrupaya gitmiştir kesin şu anda 18 yaşındaki değeri 3.5 milyon £ adamın
peki sen hangi yıldasın??ben 2012deim..bide database ne senin??
Benim database normal mutlaka çıkar sende yaklaşık 25 yaşında flndır özelliklerde uçmuşturrr
gordum smdi resimlerde ben nası kacırdım onu kardes acayip derecede muthis bi oyuncu