Dipnot:Alex Parma'da resmi maça bile çıkmadı.. Sadece hazırlık kampına katıldı..Bence Avrupa'da ortasıra takımlarda çok rahat oynayabilir..
Printable View
Dipnot:Alex Parma'da resmi maça bile çıkmadı.. Sadece hazırlık kampına katıldı..Bence Avrupa'da ortasıra takımlarda çok rahat oynayabilir..
Bi oyuncu geldi mi hemen kıyaslanmaya başlıyo nedense her oyuncu kendine göre farklı yapısı var alex le kıyaslanır mı bunu sahada göricez
Roberto Carlos, Crespo gibi yıldızlar Fenerbahçe'ye gelebilirler. Bakalım bu yıldızlar gelince ne diyeceksiniz, ama cevap belli : Yaşlandılar, geldiler.
Marcelinho'ya kötü bir futbolcu yok ama Alex ile onu kıyaslamayın. Alex milli takımının kaptanlığına kadar yükselmiş bir oyuncudur ve Marcelinho Brezilya formasını bile giymemiştir.
Ayrıca, anlamadığım şey, Marcelinho neden Trabzonspor'u seçti? UEFA Kupası'nda mücadele ediyor, TSL'de iddiası yok ve de Hertha Berlin gibi bir takımda banko oynuyor. Hem de Hertha'nın 10 numarası. İzleyip göreceğiz!
Turkcell SüperLig artık başlasın, Fenerbahçe hep yardırsın :D Şaka bir yana, başlasın artık ve görelim kim iyi kim kötü, izleyelim tüm yeni gelenleri.
yahu ettiği lafa bak: marcelinho ii futbolcu olsa trabzona gelmezdi
arkadaş bilmediğin nerden belli ts yi tanımadığın nerden belli yaw fatih avrupada başarı olmadığı içinmi gitti yoksa ona geçen sene yapılan saldırılar yüzündenmi gitme kararı aldı o adam avrupaya gitmesek bile ts de ömrünün sonuna kadar kalacak bi adamdı bazı aptal taraftarlar yüzünden gitti sen şimdi kalkıp fatih in gitmesini avrupadaki başarısızlığa bağlıyorum diyosun
peki Zenit takımı avrupada başarılı mı sölermisin
Neden Trabzonu Seçebilir??Tabi ki para için
evet doğru anelka neden fb yi seçti para için alex neden fb yi eçti para için bu işin iilikle kötülükle alakası yok ver parayı al adamıQuote:
Originally Posted by Legendeleven
Zenit her yıl Avrupa kupalarına katılan bir takım olma yolunda. Ayrıca bir yanıt verin niye hep Alexle karşılaştırıyorsunuz birazda Fenerbahçe dışındaki oyuncularla (Heinz, Kleberson, Song, Tomas) karşılaştırında görelim siz sadece Feneri sevmediğinizden bunları yazıyorsunuz. Alex i şeçiyorsunuz çünkü Alex 1 numara bunu sizde biliyorsunuz. Yiğiti öldür hakkının yeme demişler.
Mevkisi Bakımından Alex le HerhaldeQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Heinz da aynı mevkide onun dışında bir çok oyuncu var ama isimleri aklıma gelmiyor.
Heinz Kötü bi futbolcu niye onla kıyaslasınlar ki?Kalitesi bakımından en yüksek alex var ondan onla kıyaslıyolar
Bak sende kabul ettin Alex onun yaşındayken en az 35 maç milli oldu ama Marcelinho daha o formayı tatamadı işte buda kalite farkını gösteriyor fazla söze gerek yok arkadaşlar lütfen futbol ilim mantık kurrallarına dışına çıkmayalım Marcelinho bir gidip PSV'ye 1 maçta 2 gol 1 asist yapabilirmi? Lütfen yiğiti öldürün ama hakkını yemeyin Marcelinho Alex'ten iyi diyenler bana göre futbolun f sini bilmiyorlar!
ne komiksin sen yaaQuote:
Egowich sana katılıyorum. Bu forumda Carlos Fener'e mi gelir diyenler eğer gelirse yaşlandı tabi gelir diyecekler:)
Yeter artık arkadaşlar. Alex'in avrupa kariyeri olmasa da, dünya starı olmasa da, gençlerle de olsa, Copa Amerika'da da olsa, Konfederasyon kupasında da olsa, 5.sınıf Brezilyalılarla da olsa 47 kez Milli formayı giydi ve kaptanlık yaptı. Bize attığı golde yahu bu ne biçim adammış nasıl öyle attı o olmasa kazanıyoduk demedik mi? Fener'e gelince mi işler değişti?
Marcelinho'yu kötülemiyorum. Ama daha adam gelip oynamadan Alex'den iyi demek ne kadar doğru. Kaç kere Milli takıma çağrıldı? Gençlerle kurulan Milli takım dahi olsa 31 yaşına gelene kadar. Alex Avrupa'da oynayamadığı için Türkiye'ye geldi diyorsunuz, Marcelinho niye geldi?
Sonuç olarak iyi ki geldi. Böyle iyi oyuncuların ligimizin kalitesini arttırmasında çok faydaları olacaktır. İnşallah Trabzon'da harikalar yaratır ve Trabzon için bir efsana olur giderken ama lütfen sırf Alex'i kötülemek için yorum yapmayın. Bekleyip göreceğiz kim iyi.....
Söylediklerine inanıyormusun artık yazacak lafın yok. Sen komiksin diye geçinip duruyorsun ve şuan o sözle yazdıklarıma hakaret ediyorsun. Benide o sözle tahrik ediyorsun. Marcelinhoda sadece kaliteli vatandaşları bu ülkede diye geldi. Keşke Marcelinho sayesinde Trabzon Kupa kazansada görsek özellikle Avrupada o zaman sizi tebrik ederim.
peki adam daha oynamadan Alex daha ii demek ne kadar doğruQuote:
Originally Posted by sekopej
belli olmaz FENERBAHCE bu zaten zenit trabzon un başka türk klübünde oynaymaz maddesini reddetmiş fb de tekke yi 100.yıl kadrosuna katacakmış (vv) (vv) (vv) (vv)Quote:
Originally Posted by Legendeleven
Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
Benim yazımı okursan ben Alex daha iyi demedim. Sadece Alex'in 28 yaşına kadar yaptıkları kaç kez milli olduğunu yazdım. Alex iyi Marcelinho kötü deyip yorum dahi yapmadan mesaj da atmadım. Kendime göre gerekçelerle iki oyuncuyu kıyasladım. Son cümlede de bekleyip göreceğiz kim iyi dedim....
Quote:
Originally Posted by ulumemo295
Nihat Özdemir biz Tekke'yi transferin son gününe kadar isteyeceğiz. Şimdi Zenith'e gidip 1 ay içinde geri gelirse şaşırmayalım:confused: :confused: :D
Alex'ten iyi diyenler, kaç tane maçını izledi Marcelinho'nun merak ediyorum açıkçası. İsme bakarak, bir tanecik golüne bakarak yorum yapmayın. Biz Alex'i 2 sene izledik, 3. senemiz bu, izleyeceğiz. Ayrıca, Alex'in peşinde Bayern Münih ve Leverkusen gibi takımlar vardı lig bitiminden sonra. Hatırlayın, o zamanların gazetelerine bakın. Hatta Alex'in sözleşmesi bitecek diye sene sonunda, birçok haber çıktı. Real Madrid de Luxemburgo zamanında Alex'i istemişti.
Marcelinho'yu izlemedim, yorum yapmıyorum, ama Alex'ten iyi denmesine karşıyım, zira iyi olsa idi mutlaka milli takıma çağırılırdı. Gençlerin mücadele ettiği Copa America'da, Adriano, Fabiano, Renato, Juan gibi isimler vardı, Marcelinho neden yoktu? Hem de Marcelinho, Avrupa'nın göz bebeği liglerinden Bundesliga'da oynuyor, daha çok göz önünde. Ama Alex Türkiye'de...
zaten iyi çok iyi bir futbolcunun türkiyede işi yoktur buna alex anelka marcelinhoda dahil.egowich crespo fenere gelebilir dedi siz crespoyu herhalde hafife alıyorsunuz.ronaldo geliyrdu fener e.bende zidane para bassam bana da gelir.alex i fazla abarmayın lütfen yok brezilyada kaptanlık yapmış.copa americada yedek takımın kaptanı.ya bumu ölçüt aldığınız şey.
zaten torres,kaka ve lampard geliyormuş fenere 100.yılı dolayısıyle
Copa America yedek takımından birkaç oyuncuyu saydım, istersen tam kadrosunu da yazayım. Adriano da yedek takımından, Juan da, değil mi?
Diğer oyuncuların gelmemelerinin sebebi, kesinlikle reklam yıldızı olmasıdır. Onlar neden gelmiyorlar, çünkü; diyorlar bizim yerimiz garanti, ülkemiz isterse sonuncu olsun, umurumuzda değil. Ama o kadroya seve seve gelenler, ülkelerini seviyor ve gurur duyuyor, en iyi şekilde mücadele ediyor. Hırslı oyunculardan kurulu kadroydu.
Düşünün, Türk Milli Takımı da Avrupa Şampiyonasına bu tip bir kadroyla gitse (Hamitsiz, Tuncaysız, Nihatsız vb.) ve gençler oynayıp kazansa, ne olur? Diğer oyunculara ülkeleri için gelmedikleri için 'vatan haini' denir, gelenlere ve başarılı olanlar da göklere çıkarılır.
Marcelinho Fenerde Oynasaydı O da Yıldız Olurdu Sizin Gözünüzde..
Şunuda hatırlatırım Alex Klasik Brezilyalılar Golcüleri arasına girdi bunu ne Ronaldinho başardı nede Marcelinho bunuda hatırlatırım.
pes doğrusu ronaldinho 30 yaşına gelince fenerde bile oynayamazmışQuote:
alex 30 yaşında oynuyor şu anda,bu durumda ronaldinho 40 yaşında fenerde oynayabilir.
Marcelinho kesinlikle avrupada alex'ten daha başarılı oldu,ve daha çok biliniyor.
Ama tek dezavantajı yaşının biraz ilerlemiş olması.
alex'in Türkiye'de yaptığı şovu o Almanya'da yaptı.Trabzon'a uyum sağlarsa Alex'i rahat sollar.
Ben "Alex, Ronaldinho'yu kesebilir" başlığına, Alex'in videolarını ekledim, 9 dakikalık bir tanesi. İzlemenizde fayda var.
Marcelinho, Alex'in şovunu Almanya'da yaptı, ama Brezilya milli takımına çağırılmadı, yedek dediğiniz Copa America kadrosuna bile, ilginç :)
Peki Klasik Golcülere girdimi? Alex'ten iyise 48 kez milli olabildimi? 48 maçı bıraktım milli takımda oynadımı tamam Alex dünya kupasında oynamadı ama sonuçta Dünyanın en iyi ülkesi Brezilyada oynadı Marcelinho ismi bile geçmedi.
İlave olarak şunu da söyleyeyim, Alex Brezilya'da yılın en iyi futbolcusu seçildi ve Altın Top Ödülü'ne layik görüldü.
Yahu, Alex 2006 Dünya Kupası kadrosuna alınmadı, kıyamet koptu. Alexnacopa.com diye site açıldı, Parreira'ya baskı yapıldı. Lütfen objektif olun. Marcelinhonacopa diye site açılmadı, Marcelinho için Parreira'ya baskı yapılmadı.
Biz burda alexi tartışmıoz ki marcelinhoyu tartışıoz beyler..
şunu bilin...
Bugüne kadar gelen yabancılardan nerdeyse tamamı ALEX'ten iyi oldu ama giderken arkalarından söylenmeyen söz kalmadı..Yada Eleştiri bombardımanı altında kaldı
bkz. Ailton
İstatistikler ortada.
gerçek bir video izlemek istiyorsan imzama bakQuote:
Originally Posted by eGowiCh
Alex'i niye bu kadar şişiriyorsunuz sayın fenerbahçeliler?
gs'de yada bjk'de olsaydı yerin dibine sokardınız.
adam dediğiniz kadar olsa zaten Fenerbahçe'ye yar etmezlerdi.
kicker dergisinin 2004-2005 bundesliga yılın futbolcusu ödülü MARCELİNHO.bir daha tekrarlamakta fayda var MARCELİNHOOOOO.
brezilya milli takımnda aslar gelmediği zaman yedekler oynar çünkü as futbolcular o turnuvaya tenezür etmezler.meydan da alex e kalır.şu zamanda kim kime kaptanlık yapar alex mi adrianoya yoksa adrianomu alex e