ewet o yamayı ben de denedim tam istediim gibi bi yama
Printable View
ewet o yamayı ben de denedim tam istediim gibi bi yama
ben mılanda ıken sıke ıle aldım 0 € ya oyunu bırakmıstım sıkıldıgımdan ama hatırladıgım kadarı ıle 10-12 macta 15 falan gol atmıstı asıstlerı hatırlamıyorum
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28430 link bu arkadaslar yeni transferler(ve baska seyler)barcelona ve madrid super chelsea ye laf yok :D
Bu kadar mı temiz kalplerimiz varmış =) Bu thread'e mesaj attıktan sonra oyunu açtım 15-20 dk sonra gelen teklif(yıl 2006) Fred'e Zlatan Ibrahimovic + 2.5m $
ben ibrahimoviçe 62 milyon euro peşin sonraki satıştan yüzde 10 ve 12 ay taksitli 14,5 milyon euro verdim hemen kabul etti ama bi de takımına bağlı
Yamayı cok aradım saol verdigin icin
chelsea ile ( hic werson guncellemesi yapmadım) basladıgımda 120-130 civarında pesin werdim
adriano yu aldım
aslında ibrahim ovicide jjuve kabul etti ama adam gelemek istemedi :(
49.252.809 pound a geliyor
arkadaş 2007 de parisde istedim 50 milyon dolara ve sattılar aama oyuncu gelmedi 110. istedi ve param yetmedi
fenerbahce ile 4 kere ust uste sampiyonlar ligi şampiyonu oldum (forvet farias-luca toni) bi ibrahimoviç e teklif yaptım belki gelir diye para da bol ama adama 60 milyon euro teklif yaptım kulup bırakmıyo adam da saracoğlunda oynamak sereftir diyo ve arkasından 3 senelik daha kontrat imzalıyo juveyle
Ben Galatasaray'la tekrar başladım . 2. senemdeyim ilk sene Uefa-Lig kupalarını aldım(türkiye alamadım.) Juve'den teklif geldi Fred'e Zlatan Ibrahimovic + 2.5 mil $ . Yani biraz da şans işi.
hey etoyu alın
bu ibrahimoviç oyunda özellik olarak fazla abartılmış bir oyuncu bence...
en iyisi juventusu alın :D
fm scout hilesi sezinledimQuote:
Originally Posted by gabazurda
chelseaya 120m türk lirası+ didier drogba+ william gallas ben aldım
banada vermediler bi turlu ya sinir oldum.butun paramı verdim.hatta ustumde ne varsa vermeye razıydım ama yok vermiyolar.artık isvec milli takımına gittimde orda hic degilse oynatıyorum.adam 1 numara ya...
abi siz abartıyosunuz bence ben 50 +sonraki satıştan %50 verip alıyorum ama adam sadece man utd'ye geliyor
beyler barcelogs yi yüklediyseniz ben 80 m verdim hemen kabul ettiler
ben chelsea aldımda chelsea cok fazla parra verio oyuna başladında ben 80 milyon euro verdim kabul ettiler ama oyuncu juveyi bırakmıo
Quote:
Originally Posted by tekin08
kardes asıl sen abartıyosun bi onların dedigi rakama bak bi de senin
oynudugun oyun hangi data??
38 MN a aLdım fenerbahçedeyim ilk sezonda sezon arasında yaptım transferi :)
Quote:
Originally Posted by LoVeRBoY
enteresan:confused:
iyi iş çıkarmışsın aldıysan.....
ya elektrik kesiLdi oyunu tekrar açTım kayıtlı oyundan devam ettim tekrar aynı fiyata teklif yaptım kabul edildi kendisi geLmedi :(
ben luca toniyi ilk sezon fenere aldım,2 sezon sora juve den zlatan+6 trilyon teklif geldi.luca zaten 30 yaşına gelmişti verdim gittiiiii:Dmüthiş oynuooo lucaya bastııı benm oyunda
167 m $ a aldım ama deydi... 50 küsür maçta 65 gol..
şansa bak :D:D:DQuote:
Originally Posted by LoVeRBoY
ben hiç almadım denemedim düşünmüyomda onun yerine gelecek vaadeden bi fred daha yararlı olur gerçi ibo da genç ama ossun:D
kardes ben trabzon gibi kulubun basindayim bizde bu parane gezer, benim en iyi oyuncum ronaldo onuda bedavya aldim . suan 30 yasinda. ama bisey soylim ben juventustayken bu adam cok kiskaniyodu yeni forvet ransferi yaptigim zman, sende juve yi kolla yeni bi forvet aldilarmi bi 60 milyon sterlin teklif et
ben aldım ama juventus yeni kontrt imzalamamıştı:) imzalama bedeli 10mn euro bide ben barcelonaydım 190.000euro istedi ama aldım yanındada henry vardı henry 50 asist ve iboda 82gol attı isterseniz sslerim bi sezonda
ama adriano almışlardı ve 1 yıl sakatlandı adriano:)
bence torres berbat ben barceelonaya transfer ettim 10 maçta bi gol attı ama benim ibom 10 maçta 20 gol attı a rtı 6 asist yaptı ama torres asist bile yapamadıQuote:
Originally Posted by Jaan Chayenne
kardeş ibrahimovic kolay kolay alınmıo.sen en iyisi juventusu seçip oynamaya başla