sana katılıyorum arkadaşım bence de anelka fc olmalı.Quote:
Originally Posted by ms1907
Printable View
sana katılıyorum arkadaşım bence de anelka fc olmalı.Quote:
Originally Posted by ms1907
Quote:
Originally Posted by scolari12111
please read what i am going to write:
you can not comment on my English knowledge..
i am an 'advanced' English writer, speaker and listener.
i am a student at middle east tecchnical university. i am a mechanical engineer.
plesase do not post a message for individual purposes...
do not comment on my english knowledge..
arkadaslar bence fc, amc oynama ozelligi en az "kabiliyetli" yani "koyu turuncu" renkte olan oyuncu. tabi bu fm 2006 için gecerli. amc ozelligi en az competent olmayan adamlar st oluyor. acıklama yapan arkadaslara tesekkürler
st=Nobre,Ailton vs.
Fw=Maradona;ronaldinho
:DDDDDD ı apologise to you ı don t know and ı don t want to say bad things only a joke:DDDDQuote:
Originally Posted by peluk
arkadaş sorun yapma ya öylesine takıldım yine de kusura bakma ama doğru değil mi dediklerim st daha sabittir fc ise hareketli bu kadar basit bence.
gerçekte dediğin doğru ama ben fm 2006 için sormustum dostumQuote:
Originally Posted by scolari12111
evet olabilir fm de çünkü anelka örneği var ya karışık biraz fm de ama gerçekte bence anelka st değil .
abi fc daha çok golhazırlar ama st devamlı gol atar
FC uzun şut çeker ST beleş atar en kısa açıklaması bu
SY KaleBaşında bekleyen - FC de Topu Getirip Bazen Kaleye Bazen ST ye Verendir - Genelde Öyle oluyo Bi de Şu Ana Kadar Gördüğüm Kadarıyla FC Oyuncularının Genelde Kafa Özelliği Yüksek - St lerde normal Oluyor - İyi bir FC oyuncusunun mutlaka Kafası 17 Yada Üzeri Olması Lazım - ST lerde O Kadarda Farketmio 14 Olsun Yetio - Yorum Yapmayın Bu Benim Görüşüm