Aziz'dir ne yapsa yeridir:D
Printable View
Aziz'dir ne yapsa yeridir:D
bizim aziz baskan bana dünya starı getiricem dio bendede defans sıkıntısı var ditorum bu şimdi iyi bir defans getirir adam gidiyo lecce'nin yedek takımından bi adam alıyo üstüne üstlük 16 milyon dolar veriyo
Sanırım haklısın bende de pek rastlanan olay değil. Aslında böyle bir şey olsun istmem. Madem menejer benim transferide ben yaparım ama olurda Adrinano'yu Henry'i falan getirirsede hayır demem açıkçası :DQuote:
Originally Posted by Pazzini_06
bendede yanılmıyosam abraamoviç sami hyypyayı almıştı hiç bi işe de yaramıyodu
waLLa ben gaLatasaray'La oynadıgımda
baskan warmı yoqmu heberım bıLe yoq
her sezon 5-10 mıL $ butce werır bıde derbıLerden sonra memnunum der o kadr
ama at.madrid iLe oynuom oda aynı sekıL agzı war diLi yoq
ama bı sey farkLı transfer butcesı 40-50 mıL $
walla atletico madrid'deyim benimkinin adını bilmiom ama paso ek transfer bütçesi werio we 3 ay önce stadyum kapasitesini 7500 kişi artırdı. sewdim yani keratayı gözüme girdi:D
:D:D:Dbu arada azizim bnden habersiz hiç adam almadı yaa... yemedi heralde:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by torres_1905
Ya benim kontenjanda yer açılmıştı,ben transfer için pusudaydım,birden Aziz Başkan ben transfer yapacam dedi ve bölgesinde 2 oyuncuya sahip olduğum ve elimdeki oyunculardan fazla farkı olmayan bi adam getirdi.Oysa ben başka bi adam için beklemedeydim ve çok makul bi fiyata iyi bir yeteneği getirecektim Sabiha Gökçen'e ama işte son sözü başkan söyler...
yıldırım demirören cok iyi
canaydının ardada bir cimriliği tutuyor
Ben ukrayna liginde shaktar ı yonetiyodum.eee saktarda baya bi para var.baskan dolayısıyla shaktar isminin daha cok duyulmasını istiyo.onca transfer denedim hiç biri gelmedi ama dinamodan gavrancic i aldım baskan bi mutlu olduki sormayın.guya neymis shaktar ın adı duyulmus:D:D:D
eheheeheheh sevinmiş gariban:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by uğuray1907
sugar daddy yapın o zaman cimri oluyor mu:D:D:D:D
Quote:
Originally Posted by man_in_black21
ben olsam ıstıfa ederdım:D:D
hiç özhan işinize karıştımı ki. varmı öyle bişiy(/4)
daha ne sitiyon ki AZİZ başkan bu!!!
Özhan Canaydın 'ın kimseye zararı yok bende ne para veriyor nede bisey diyor ot gibi geçiniyoz :)
özhan bu her yerde aynı.
Özhan Canaydın bu her yerde aynı bee..Banada fm nin böyle şeyleri hiç denk gelmez kime gitsem Canaydın modeli vay kara talihim be....
eeeee baska kotu baskanı olan yokmuuuuu!!!!!!!!!!!!
Gerçekte Özhan Canaydın'ın pekde iyi başkan olduğunu düşünmüyorum.Ama oyunda en iyi başkan Özhan Canaydın'dır bence :D Eğer başarılıysan adam hiçbişeye karışmaz, ek bütçe verir, kendi başına transfer yapmaz, seni zorlamaz, stad büyüt dersin büyütür :D :D Böyle başkan en iyisi abi :D
bnm bugun leeds te 2.1 m lik kredi açtıklar baya ii oldu
1 arada man city de yönetim değişti bitçe bayaa artmştı :D
Quote:
Originally Posted by Ghonedre
ya böyle birşey başıma hiç gelmedi var mı ki başkanın transfer yapması filan varsa nden başıma gelmedi.
imza farklı bişiQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
konun altına yazmak baska bişi ....
ben bu konun altına neden cvp yazim kötü bişi yazıosa gs taraftarlarına ???
neyse düzenlenmiş
valla galatasaraylılar kızmasın ama galatasarayın bi yardım afişinin üzerine zekat ve fitre toplanır yazmışlar
sende benim gibi şanssız olanlardansın millete ronaldinho yu getiriyo bize gelince yarabbi şükür diyo herif ...Quote:
Originally Posted by Ghonedre
arkadaşlar bunu için size önerim süper bi çözüm yorumlarınızı bekliyorum işte çözüM---
FM İN KLASÖRÜNÜ AÇIN DATA KLASÖRÜNE GİRİN ORDAN İNİT DOSYASINI BULUN NOT DEFTERİ İLE AÇIN "SUGAR_DADDY" "kULLANACAĞINIZ TAKIMIN TAM İSMİ" YAZIP KAYDEDİN AMA YENİ OYUNA BAŞLAMANIZ GEREKİR
NOT:MESELA SCHALKE YAZARSANIZ OLMAZ FC SCHALKE 04 YAZACAKSINIZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
BÖYLECE BAŞKAN ZENGİN OLUYOR GS NORMALDE 7 M EURO BÜTÇE WERİR AMA BUNU 20 M NA ÇIKARIR SÜÜÜÜÜPPPPERRRR Bİ ÇÖZÜM HİÇ CİMRİLİK YAPMAZ
denerim.guzel biseye benziyo...
işte arkadaşlar başkan dediğin böyle olur.ss ler konuşuyor fazla lafa gerek yok.ama bu paradan transfer bütçesine yararı olmadı
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/7156/bakanyh2.th.jpg[/IMG]
helal olsun valla.her eve lazım...