Ben FenerbahÇe 10 Mn Ye Aldin Hİle Olmadan PeŞİnde Tam Olarak 7 Takim KoŞuyordu Haftada 60 Bİn Verİnce Geldİ
Printable View
Ben FenerbahÇe 10 Mn Ye Aldin Hİle Olmadan PeŞİnde Tam Olarak 7 Takim KoŞuyordu Haftada 60 Bİn Verİnce Geldİ
17 milyon yltye kendisi gidio.Sözleşme de imzalamak istemio zaten hemen kapıyo bende arsenal.ama sonra performansı her gün düşüo
ben satmam asla onu kadroya kattıktan sonra
arkadaslar 40.milyon $ barcaleno ya sattım :) üstüne ronaldoyu aldım 15 milyona 40 gol attı bır sezonda fenerde :)):cool:
kardeş ben satmadım çünkü bende değil ben galatasarayı çalıştırıyorum. ama kaç verdin diye sorarsan juve yi 45 milyon euro ya anca ikna edebildim. ama tuncayı ikna edemedim. turkish klubune gelmek istemiyormuş.
50 milyon euro ya sattım juve ye...
Arkadaşım ilk yılmı sattın 45 mil dolara ?Quote:
Originally Posted by uğuray1907
ben sozlesmesının bıtmesine bir donem kala liverpoola 15 milyon pounda sattım
60 milyon dolara kazıkladım madridi :D
50 milyon euroya arsenala sattım
Galatasaray'a Fenerbahçe'den 8.5 milyon euro yarısı taksitel almıuştım. Sonra 1 sezon oynattım. Toplam 40 maçta 29 gol 18 asist yaptı. Chelsea'ye 41 milyon euroya sattım.
nasıl aldın ya gs ye hayatta kabul etmez fener kabul etse bile tuncay kabul etmez sözleşmeyi nasıl başardın tebriklerQuote:
Originally Posted by BarceloGS
Fm 2006 çıktığı ilk zaman o zaman ne yama vardı ne bişey. Bu oyuncu o zman geliyordu. Tabi oyuncular yamalara çıktıkça inatlaşmaya başladı. Çok zor geliyorlar.Quote:
Originally Posted by pascal88
hayır dostum 2. senemde sattım.baktım durmak istemiyo bende kapıyı gosterdim...Quote:
Originally Posted by Jeust
bende bi ara madrid peşine takılmıştı peşini bıraksınar die 60ml euro istedim kabul ettiler ama tabiki satmadım yabancı sınırından dolayı en ii ihtimalle sezer öztürk oynucaktı
Tamam dostum sağol.O zaman bende ikinci yıl satayım.Quote:
Originally Posted by uğuray1907
55 milyon euro ya arsenale sattım ama 2.5 sene sonra!! cok karlı bi transferdi. umut guzelses te en az onun kadar oynuyo!!
47 MN A Sattım
degerı 70 trılyona cıktı
satmam hıc bır paraya
torres adrıano zlatan tuncay ıle esdeger oyuncular
vaaaayyy dostum yıl kac???Quote:
Originally Posted by erdemerok
30 milyom sterlin..dolarını turklirasını hesaplamadım..2008 de galatasaraydan juve ye sattım...
Quote:
Originally Posted by denizimo
ya arkdaşlar ben yeniyim de ss nedek oluyor
35 $ M.united
Vala Bende Arsenal, Liverpool, Milan ve Betis İstedi Betise Sattım 525.000.000 MN'ye :DHem de daha ilk yılımın sezon ortasında...
33 milyon€ + loe messi
messi ben istedim onlarda kabul etti ama messi i..esi gelmedi
ilk sezon başında (son yamayla) inter e 20M€ a sattım..
88 milyon ytlye real madride sattım ama fm06 da 2 yıl oynattıktan sonra
50 mn euro barcelona
sattıktan sonra takımda değeri düştü mutsuzdu 12mn euroya geri aldım şimdi 1 sene oynattım aldıktan sonra man utd 32mn euro veriyo dahada vermiom
50 mn ilk sene sonunda
10m satan gene iyimiş ben oyuna direk başlayınca bu akıllı bi maç bile oynamadan transfer olmak istedi beni beğenmedi felan bende diğer transferleri aradan çıkarmakla uğraşıyodum yolladım gitti ne yazıkki 5m :D