Hollanda milli takımı kadrosunu gençleştirmiş durumdaydı ve en azından dünya kupasına katıldı bilmem anladın mı?Quote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
Printable View
Hollanda milli takımı kadrosunu gençleştirmiş durumdaydı ve en azından dünya kupasına katıldı bilmem anladın mı?Quote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
yani ergün teber milli takıma seçilsin ergün penbe seçilmesin diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim zaten sol bek olarak orhan ak oynayacak mecburen bide yanına ergünü almış belliki takımda tecrübeli birileri olsun diye ayağa kalktınız ergün niye alınıyor diye....milli takımda oynamak farklıdır herkes milli takımda oynayamaz bu ağırlığı taşıyabilecek oyuncuların başındada ergün,hakan,rüştü gelir artı koskoca alman milli takımında matheusun 38 yaşına kadar oynadığını herkes unutuyor....bide rüştüyle ilgili bişey yazıyım fenerbahçede rüştü oynadığı sürece ve volkan yedek beklediği sürece milli takımdada rüştü oynar.ne zamanki volkan fenerbahçede kaleye geçer o zaman volkan oynar zaten onların haricindede bi tek özden var oda milli takımda...bu kadar tepki gösterilmesi çok yanlış...
Quote:
Originally Posted by tosunpasa
kalede van der saar vardı,cocu oynuyodu onlarda aynı bizim şuan yaptığımız gibi gençlerin yanına tecrübeli bu formanın ağırlığını taşıyabilecek isimlere yer vermişlerdi yani doğru olanı...
konyaspordan özdenin tekrardan A milli takıma çağrılması çok sevindirdi beni,sonuna kadar hakediyor o formayı.
ergünün milli takıma çağrılmasına bende karşıyım.artık bir yenilenme ve gençleşme operasyonu şart.fatih terim köklü değişiklikler yapacak diye bekliyordum ama hayallerim yıkıldı.
Köklü değişim ve gençleştirme operasyonu yapılacaksa, Tümer, Hakan Şükür, Rüştü gibi yaşlı isimlerin de alınmaması gerekir. Bu isimler alınmazsa, olay olur, F.Terim'in koltuğu sallanır. (bkz. Ersun Yanal'ın H.Şükür'ü kadroya almaması)
Dolayısıyla gençleştirme operasyonu zor gibi. Tamamen genç bir kadro da başarılı olamaz zaten, muhakkak yaşlı futbolcular yedek de olsa kadroda bulunmalılar.
kesinlikle katılıyorum...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
özellikle tümer in geçen dünya kupası elemelerinde yaptıklarından sonra onu kadro dışında bırakmak yakışı durmaz...nerde ise onun sayesinde dünya kupasına gidiyorduk...
ayrıca hakan şükür ünde kadroda olması gerektiğini düşünüyorum...ergün konusuna gelince sol bek pozisyonunda sorunumuz var orayı doldurabilecek genç ve iyi bir oyuncu buluncaya kadar kadroda olması kabul edilebilir...
Bakalım Lüksemburg'u anca 1 golle yenebilen takımla ne farkı olacak bu kadronun.Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal iyi olmuş milli takıma...
ya abi su yaslı adamları tutan arkadaslarıma hayranlıkla bakıyorum!nasıl böle emin konusabiliolar anlamadım gitti!ergün kim yaaaaa adam artık orta yapmaya bırak topa kosmaya mecali yok!hakan sükür ise abi bırak öle kafacı olmaz olsun!o kafacı ise ben de ecevit!abi adam tamam 2002 dünya kupasında ne bilim 2004 avrupa kupalrında ii ama abi adamın bırak kafa vurmaya zıplamaya mecali yok!rüstü desen abi onun yerine ne güzel adamlar var ne bilim volkan,ömer çatkıç,tolga,.... hala o sabuncu adamı kaleye koyuyoya benim artık fatih hocadan ümidim kesildi kardes!bu fatih hocadan bir ''bişey'' olmaz beyler ben size sölim!:(
not:''bişey'' yerine siz kendiniz bişey uydurun yakısanı siz karar verin:D
doğru sölüyo
Quote:
Originally Posted by stuns_cenk
çok doğru söylüosun dostm hakan şükür değilmi her hafta GS taraftarınaa kaçırdığı KAFA toplarıyla saç baş yoldurtan Ergün değilmi oynamadığım için ANkaraya gidiorum diyenn anlamıorum fatih terimi bazen...Dünde açıklama yaptı ergünü SOl ayağını iyi kullandığı için aldım diyee adamın iyi kullandığımı kalmışş kendi kulubunde oynardı o zaman
takımı gençleştir diyosun ömer diyosun :D ömer 31-32 yaşında volkan rüştünün yerine fbde oynuyomuki milli takımda oynasın...tolgada anca tsde altarnatif olur başkada bişey olmaz çok yetersiz asıl senin bunları görememen yazık...fatih hocayıda bu kadar saçma eleştirmen ayıp...Quote:
Malta maçını seyircili oynuyoruz (!)Seyircisiz oynanacak Malta maçı öncesinde tribüne taraftar maketleri ve pankart konacak 31 Ağustos 2006 09:16A Milli Takım’ın 2008 Avrupa Şampiyonası elelemelerinde 6 Eylül çarşamba akşamı cezası nedeniyle Almanya’da Frankfurt Commerzbank Arena’da seyircisiz olarak oynayacağı Malta maçı öncesinde Coca Cola’dan ilginç girişim. Şirket yetkilileri, bir süredir televizyon kanallarında yer alan Coca Cola reklamını gerçeğe dönüştürecek. Söz konusu reklamda Milli Takım futbolcuları Malta maçına hazırlanırken, bir grup taraftar da hummalı bir çalışma içinde kartondan maketler kesip pankart hazırlıyor, sonra da maç günü bir sürpriz yaşanıyordu.
6 Eylül Çarşamba akşamı Frankfurt Commerzbank Arena Stadı’na çıkarken görüntülenen A Milli Takım futbolcuları, tamamen boş olması beklenen tribünlerde binlerce taraftar maketi ve “Seni yalnız bırakır mıyız sandın...” yazılı bir pankartla karşılaşıyordu.
Tribün Dolacak!
Coca Cola yetkililerinin bu yönde hazırlıklar yaptığı ve maçın oynanacağı 6 Eylül günü, Frankfurt Commerzbank Arena Stadı’nın tribünlerinde benzer bir görüntü oluşturacakları öğrenildi.
1800 metrekare
60 metreye 80 metre olarak hazırlanan ve 1800 metrekare yer kaplayan seyirci görüntüsünün üzerinde ayrıca dev bir de pankart yer alacak. Pankartta, "Seni yalnız bırakır mıyız sandın?" yazısı bulunacak. Bu pankart, ay yıldızlı futbolcuların sahaya çıkacağı kapının tam karşısındaki tribünde yer alacak ve futbolcularımızı motive ederken, Malta takımını da şaşırtmaya yönelik olacak.
Aston Villa yapmıştı
Şimdiye kadar sadece İngiltere Premier Ligi takımlarından Aston Villa’nın stadını yenilerken kale arkası tribününe yerleştirdiği görüntülerde benzer bir atmosfer yaratılmaya çalışılmıştı. Seyircisiz oynanan maçlarda futbolcuların motivasyonunun düştüğünü çok iyi bilen Futbol Federasyonu da bu uygulamaya destek olurken, UEFA’dan gerekli izinler alındı ve çarşamba günü oynanacak maç için her şey hazırlandı.
bunada şükür :D
arkadasım canım benim fb de gecen sezon sen can ın tam anlamıyla bir maca cıktıgını hatırlıyomusun?hayır!ama simdi fb nin as defanslarından biri oldu!onun için canım benim tolgada böle olcak!bu zamanla oynandıkca milli kadrosunda pisecek!ayrıca ömer içinde söle dimm!rüstü kac yasında kardes 34 yasında catkıc kac yasında 31 arada 3 yas fark var!hemde 31 yası çok fazla yaslı sayılmaz!sayılsaydı!suan milli takımın yarısı olmazdı!rüstü 34 yasına geldi ve artık tam anlamıyla yaslı hız yok hele onu gecen sezon vestel den yediğimiz 5 golle hatılıyorum dedim tamam rüstü devri kapandı yerine volkan!yedek ise ya ömer yada tolga!;) sen simdi hakanı ve ergünüde desteklersin!hatta bence tümerde bıraksın artık 33 yasına geldi!ve yerine cok güzel adamlar var orta sahada!hasan sas,emre belözoglu,nuri şahin,yıldıray,.... vb. hem genc olan hemde yetenekli olan bir sürür oyuncumuz var neden?fatih hoca 33 yasını gecmiş adamları koyuyo anlam veremiyorum!:(Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
öncelikle şunu söyliyim ben senden 4 yaş büyüğüm ve senin bana canım benim falan deme gibi bi lüksün yok saygı çerçevesinde konuşursak iyi olur...Quote:
can aratı oynatmak zorunda olduğundan oynatıyor çünkü onun yerine başka topçu yok can arata kadar serveti,toramanı hatta baki mercimeği bile denedi mecbur kaldı..bunu söylerken kötü topçu değil kesinlikle oynamalı onu sonuna kadar destekliyorum ama bi takımı bi anda 19 yaşına çekemezsin takımda tecrübeli isimlerin olması lazım...hakan şükür milli takımda olmadığı zaman neler olduğunu gördük burdaki yunanistan maçının hatırlıyosan 1 tane hava topu alamadık maçın zora girdiği anlarda hakan şükür 40 yaşındada olsa bu gücüyle bu azmiyle bize çok yararlı olur en azından son 30 dk. bile girse maça ağırlığını koyar hakan 23 yaşındada kaçırıyodu hala kaçırıyo ama attıklarından indirdiklerinden yaptıklarından kimse bahsetmiyor...ergünün yerinede sol ayaklı kimse yok milli takım seviyesinde alabileceği herkesi aldı sol ayaklı zaten...
emreninde cezalı olduğunu hatırlatalım onu alamıyoruz zaten...tolga kendi takımında oynuyomu o seviyedemi tolganın eline çok fırsat geçti jeffersondan kaleyi alması lazımdı o zaman...ayrıca sen hatırlamazsın ama ben tolgayı u-17 den beri takip ederim çok bi gelişme kaydetmedi o zamandan bu zamana...hatta şunu söyliyim sana gsli aykut ve fevzi ondan çok daha iyilerdir şuanda...
Diger arkadas sana guzel cevap vermis. O yeter sana ama birde ben birsey ekliyeyim.Futboldan ne kadar anladigin kafaci terimiyle gun isigina cikar ama neyse:D Devam edelim.ziplamaya mecali olmadigini iddaa ettigin ksi 80 de rakip takima pres vurup top caliyor. Hala hava hakimiyeti yuksek.Sadece kaciriyor. Bundada anarmol birsey yok. Hakan herzaman kaciran bir insan.O yuzsden her ne olursa olsun Hakan Lazim.Rustu konusuna gelince.Omeri ona alternatif gostermek komiklikten baska birsey degil.Turk kaleciler icinde Volkanda dahil hicbiri Rustunun eline su dokemez.Ergun konusunda ise baska alternatif olmadigindan oturu mecbur.Quote:
A
hehe buda bişi :D :)
ya abi bırakın gidin yaaaaa!tamam siz gidin hakan sükürü ergünü rüstüyü hatta mandıralı hamiyide destekleyin!bence bülent kormazda oynasın hatta suatta!ya abi bırakın su yaslıları ya ne varsa genclerde var!sorarım size simdi avrupa sampionası 2008 de deil mi?2 sene var
o zman kadar rüstü hakan ergün hatta tümer bile dede olacak o zmanda artık hakan 37 ,ergün 36,rüştü 36 ,tümer 35 olcaklar!o zman ne olcak size sölim mi?2006 dünya kupası gibi hüsrana ugrucaz!ben bunları sölemeye calısıyorum!simdiden genç oyuncular pişmeli ki o zamana kadar tam bir as oyuncu olsunlar!senol günes bunları yaptıda türkiye 3. oldu!fatih hoca böle giderse bırak tras köpügü dükkanı acmayı arap sabunu dükkanı bile acamaz!İSTER BANA DESTEK VERİN İSTERSENİZDE KÖSTEK OLUN!:(:(:(:(:( çatkıc ömer olayı ise ben onu rüstünün yerine göstermedim sadece rüstünün yerine koyulabilecek kaleciler oldugunu göstermeye calıstım lütfen yanlıs anlasılmasın!
bence doğru sölüyo şimdiden gençlere yatırım yapsın ki 2008 e kadar tanısın ama bu kafayla giderse türkiye yine cola turka reklamlarına çıkar 2006 ya giremedim cola turka hadi 2008 e türkiye dedi 2008 de giremeyiz hadi türkeye 2012 e der :d:Quote:
yaa gençlerin önünü keselim hakanda 55 yaşına kadar oynasın diyen yokki...birden takımı gençleştirirsen 2008 e de gidemezsin o zaman hiç oynayamazlar...mantıklı düşün bi takımda herkes genç ve tecrübesiz kimse napacapını bilmiyor..bunların başına tecrübeli adamlar lazım diyorum...hakansız milli takım oynayamıyor gördük işte ilk 11 başlamasa bile bu adam 30 dk. oynayacak maçı kurtarıcak bu kadar basit....
bu adamları 2008 e kadar milli takım maçlarında oynatıcak hazırlık maçlarında .adamlar ısınıcak milli kadrayo ondan sonra bizde hemen gençleştirin demiyoruz zaten.
puahahahaahaahah bence hakanın yerine ecevit oynasa daha ii!öle bi oynarki hepimizin acık kalır!hakan gitsin evindeki çiçekleri sulasın yeter onca sene onu gördüğümüz!artık resmen hakan için milli takımı izlemiyorum!;)Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Quote:
sana herşey mustahaktır daha bişey anlatamayacağım sana...senin önce büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmen lazım....sonra milli takımla ilgili konuşuruz...
ergün ümit özattan bin kat daha iyidir hep gençleşmek de olmaz gençle tecrübeyi bir arada tutmak lazım beşiktaş gibi
bence orhan ak ergün den daha ii.hem al sana genç(ergün we ümit özat a göre)
iyide orhan akı kadroya aldı onu oynatıcaktı ama sakatlanınca oynatamadı fatih hoca