evet büyük ihtimalle bu sen olacaksın,bu şekilde devam edersen.:D:D:DQuote:
Originally Posted by NOT_ALONE
Printable View
evet büyük ihtimalle bu sen olacaksın,bu şekilde devam edersen.:D:D:DQuote:
bu gidişle ewet :DQuote:
:n::n::n: bütün konular süper saol gece gece güldürdün beni hala gülüyorum :n::n::n:n:Quote:
Originally Posted by sherryy
istenmeyen yerde durmam ben
bunun istenip istenmemekle bir alakası yok,kimse babamızın oğlu değil.Quote:
forum kurallarıyla alakası var.kimsenin sana bir garezi yok.
Şöyle açıklayayım Ömer, Rapor Sistemi o bölümün (ör/ Futbol Genel ve alt forumları) modu kim ise ona gidiyor, bunlardan bağımsız olarak da sorumlu yöneticilere, üst yöneticilere ve adminlere de gidiyor... Ama orasının sorumlusu olmayan bölüm sorumlusu o raporu okuyamıyor....
Sitede birçok kargaşa, kötü mesaj, vs Rapor Sistemi sayesinde çözülüyor. Bu sistem kalkar ise forumun tümüne hakim olamayız. Ben normalde her gelen raporu açıp kontrol ediyorum ne denmeiş ne yapılmış diye ama şu birkaç haftadır yoğunluğum nedeniyle ara ara kontrol edebiliyorum...
Fakat bundan böyle kontrol etmediklerimi de silmem, zaman geçsede muhakkak kontrolünü yaparım. O bölümün sorumluları gereğini yapmamış ise o sorumluları uyarırım ;)
Quote:
Originally Posted by şampiyon
sen öyle "sıradaki ben mi olacağım" diye espri yapınca diğer üyelerimizde aynı şekilde espri ile cevap vermişler alınmamak lazım ;)Quote:
ben biliyorumki burda bazı arklar tarafından istenmiyorum volkan abi ama olsun o arklarımızda şakayla karışık sölemişler
Her şeye alınmamalısınız.Gurur bir kişinin hayatını yok eden tek şeydir.Quote:
Önce kalbinden başlar, sonra tüm vücudunu etkisiz hale getirir.
Hayatta her şeyinizi kaybetmemek istemiyorsanız gururunuzu bir kenara koyacaksınız, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi işinizi yapacaksınız.Kurnaz olacaksınız, size karşı yapılan haksızlıklara karşı koz olarak kullanabileceğiniz durumu bekleyeceksiniz.Bu demek değil ki size yapılan haksızlıklar karşısında da herşeyi içinize atın.
Herşeyden alınmamaya başlandığında size karşı olan tavırların daha olumlu olduğu farkedilir hep.
Yanlış anlamayın üstünlük taslamıyorum yada size bir şeyler öğretmeye çalışmıyorum ama her türlü şeyden alınırsak bu hayatta ayakta kalmak gerçekten çok zor.
Beyler Konu Espri , Sohbet Konusuna Dönmüş Son Mesajlar Hariç..
Konuyu Saptırmayın Lütfen...
ben zaten gurur yapmıyorum ki ama yinede çok güzel şeyler sölemişsin
Seni kim niye istemesin sende kurallara göre hareket et bence bir yere de gitme daha karpuz kesicez.:DQuote:
bende bi talepde bulunacaktım titan1907fb midir ne dir adamın konuşma uslbu yok işte link http://forum.turksportal.net/vb/show...658#post289658
ilerleyen zamanlarda forumun düzenini bozabilir siteden atılması gerekir;)
atılmış bile :D
Allah Allaaaaah aboo abi sen şairlik yapsana :D süpersinQuote:
Originally Posted by ABOOO
çok sağol volkan bu konuda bilgi verdiğin için bu sayede öğrenmiş olduk.ayrıca yazdığımız mesajların boşa gitmediğinide anlamış olduk.Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
ben zaten ynlıs yerde ve yanlıs formatta gordugum mesaj ve kişleri hep uyarıyorum ama buna bir düzenleme getirilmesi gerek. stajer forum uyeliği olmalı bence. uye olan arkadasımız bir hafta yeni konu acmamalı ve atacagı mesaj sınırlandırılmalı. sonra kuralları ogrenince serbest bırakılmalı.
yani bu tipte mesaj atan insanlar yeni bir sistem gelmedikce bitmez..
buradaki amaç sadece konu açma olayı değil,fikir güzel ama çok fazla mesajı olan üyeler bile bazen forum kurallarına tamamen aykırı,üyeleri rencide edici mesajlar atabiliyor.konuyu açma amacım yeni konu açanlarla ilgili değil,forumun huzurunu bozanlarla ilgili şikayetimi dile getirmekti.Quote:
Originally Posted by peluk
anlıyorum...
ne olursa olsun saygılı olunmalı. ama zaten bu sadece sitede değil gercek hayatta da var.
polislerimiz yani adminlerimiz ve modlarımız temizlemekten yılmıyorlar..
Arkadaşlar,
Şikayet ederken, mümkün mertebe alenen isim vermemeye çalışın.. İsim vererek yapacağınız şikayetleri yöneticilere özel mesaj veya şikayet butonu vasıtası ile yaparsanız daha makbul olur..