arkadaslar size iyi bir haberim var türkiye hasana sas la anlasti artik yeni türkiye teknik direktötümüz hasan sas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (b) (b)
Printable View
arkadaslar size iyi bir haberim var türkiye hasana sas la anlasti artik yeni türkiye teknik direktötümüz hasan sas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (b) (b)
Rivaldo Akçaabat Sebat'a göz kırptı ...
Ünlü futbolcu Rivaldo röportajında kariyeri boyunca Akçaabat Sebat gibi bir kulüpte oynamak istediğini, ancak kısmetin bugüne olduğunu söyledi..Kulüp taraftarları ise Rivaldoya sevgi gösterilerinde bulundu, oyuncunun ayağının tozuyla gittiği Fatih stadından rivaldoyu denize attı ..Sudan çıkmış rivaldo ise "işte şimdi sebat ettim" dedi..
Asparagas haber - akçaabat
ronaldo geliyor ....
trabzonspor 70 milyo euro vermis ve anlasmislar (ı) (ı)
Arsenal ve Barcelona kulüpleri Cengiz Haskan'ı transfer etmek için adeta yarışıyorlar.
Cengiz'i transfer etmek istediklerini her konuda dile getiriyorlar ve kendisinin transferinin, takımlarının kalitelerini arttırması bakımından çok önemli olduğunu belirtiyorlar.
Bu transfer için yaklaşık 25 Milyon €'luk transfer bedeli ödeneceği düşünülüyor
İşte gelişmeler :
http://img41.echo.cx/img41/9541/cengiz1ip.jpg
Abi burda koptum işte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Quote:
Originally Posted by ABOOO
Abi acayip komik ya vallahi cpk güzel
Abi konuyu açtığım günden bu yana en güzel mesaj bu yahu, koptum (d)
VE CİMBOM DAN İLK BOMBA!
GALATASARAY inanılmaz bir transfere imza attı!Barcelona oyuncusu Ronaldinho.Bu transferin 53 milyon avroluk bütçesini ise eski yönetici A.Albayrak finanse etti.
Albayrak:GALATASARAYıma canım feda.Kulübümüze bir yıldız oyuncu kazandırmak istedim.o kadar büyütmeyin 2 otobüs satıp parasını çıkarırım,süprizlerim devam edecek...dedi.
Ronaldinho:Sonunda rüyalarımın kulübüne geldim!
http://img240.echo.cx/img240/4059/ronaldinho14up.jpg
doru zaten ronaldınho anca ruyasında gelır gs
alın o zaman adrıano martıns ıkııncı lıgden yenı gelen kayserı spor ıcın ımza atmıs e nede olsa karde kuluoler demı ama
Cengiz Haskan Ronaldinho'yu yer bitirir, hızımdan dolayı anca benim ayakkabılarımın tozunu görür :PpPpQuote:
Originally Posted by 11
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koçum yeter artık.bıktım senin saçma sapan sataşan mesajlarından.özelden de mesaj attık laf anlamıyorsun. kızdırma beni...Quote:
Originally Posted by turgut
Turgut, burası asparagas futbol haberleri, insanlar eğlenmek için buraya yazı yazıyorlar.. Bu mesajlara lütfen ciddi bir şekilde cevap verme...Quote:
Originally Posted by turgut
abı cıddı yazmadımkı kardes kulup oldukları ıcın dedım
olsun turgut, sen buradaki asparagas haberlere gerçek hayatla bağlantılı cevap verme, haa illa cevap vermek mi istiyorsun, sende kontra bir asparagas haber üret (tabi saugı sınırlarında) yaz buraya, eğlenelim biraz demi :)
*RONALDİNHO'NUN DİŞLERİNE BİR DİZİ OPERASYON UYGULANACAK...
FIFA tarafından Dünya'nın en iyi futbolcusu seçilen ve Barcelona'nın başarısında ki en önemli etkenlerden olan Brezilya'lı Futbolcu Ronaldinho, takımının sezon açılışına katılamayacak.
Geride bıraktığımız 2004/2005 sezonunda ön dişleri nedeni ile 2 futbolcuyu hava mücadelesinde sakatlayan, 2 de sol dişi ile bir nevi yalnışlıkla dahi de olsa gol atan Sambacı, İspanyol Fedarasyonunun uyarısı üzerine ameliyat masasına yatacak.
Gece uyurken de yere değdiği belirtilen dişlerin, 2 santimetre geriye alınacağını söyleyen Madrid Devlet Hastanesi Baş Hekimi Huluo Emilio Sanchez Gonzales, Ronaldinho'nun istek ve tercihine göre geriye alınan dişlerden birisini Altın'da yapabileceklerini söyledi.
JUAN BRUNOS / THA - Barcelona
Ayrıca bu 'Bir Dizi Operasyonun' filminin çekilmesi de planlanıyormuş :PpPp
Öfffffffff...Quote:
Originally Posted by ABOOO
Abi bünyem kaldırmadı ya bunu !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Juninho Yenilik Arıyor
sürekli takım değiştiren ve artık sıkıldığını açıklayan juninho mars'ın marsiya takımına transfer olmak istediğini açıkladı.daha önce mars'ta futbol oynamak istediğini ve bundan sonra başka biryerde oynamayacağını söyledi.Marsiya kulübünün tek korkusu juninho nun bitmek tükenmek bilmeyen sakatlık problemi.daha önce oynadığı klüplerde maçlarda sahada olmak yerine tribünde daha çok olan juninho mars ekibi yetkililerini de korkutuyor.Hatta sözleşmeye imza atarken sakatlanmayacaksın diye madde koydurmuşlar(THA)
YOKSA GERÇEK VİERİ TURKSPORTAL'DA MI ?
THA bugün bomba habere daha imza attı. FM oyununun resmi sitesi olan turksportal.net'de yıllardır Vieri nickiyle adminlik yapan Mustafa Budak'ın bir menajer oyununa geldiği ortaya çıktı.
Birkaç gün önce İnter'in C.Vieri'yi serbest bırakması ile birlikte İtalyan yıldıza saldıran 4 büyükler az daha sahte FIFA Lisansı olan menajerlerin oyununa gelecekti.
Gerçek Vieri Türkiye'de diyerek Fenerbahçe'yle Mustafa Budak adına görüşen Menajerlerin çirkin oyunu, başkan Aziz Yıldırımın; 'İmza atılana kadar suratını göstermeyiz.' şartından şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı.
Konuyla alakalı görüşlerimizi aldığımız Mustafa Budak, konuyla hiçbir alakasının olmadığını ve kendi nickinde ki Vieri'nin Krilce'de Dolmakalem anlamına geldiğini söylerken, forum içerisinde ki köstebeğin de kim olduğunu son surat araştırmaya başladı.
Forum'da birkaç güne kadar futbolcu isimlerinin nicklere konmasının yasaklanması bekleniyor.
THA - İTALYA / TÜRKİYE ARASI BİRYERLER...
hehehehehe
bu süperdi walla bravo.. (ı) (ı) (ı) (ı)
Çok güzel yaaa (b)Quote:
Originally Posted by capriceman
:mrgreen: (d) :mrgreen:
F@RAMIR seninkide süpermiş be :)
ahahaha alemsiniz abicim ya harbiden çok güldüm bu haberlere (d)
BEŞİKTAŞ RONALDOYU ALDI
Beşiktaş defans oyuncusu ronaldoyu ve santrafor carewi sattıktan sonra dilencilikten kazandığı paralarla ronaldoyu aldı.Ronaldo yaptığı açıklamada real madridte sıkıldığını artık beşiktaşta forma giyeceğini söyledi.ayrıca seneye de yanında raul ve beckham bonus cardın bir hediyesi olarak getireceğini belirten ünlü futbolcu:"bonus cardla müthiş goller neararsan müthiş goller"dedi.
başkan yıldırım demirören ronaldoya orta yapmaları için sol kanada roberto carlos,sağ kanada da cristiano ronaldoyu aldıklarını bu futbolcuların haftaya imza atacaklarını belirtti.
ŞOK ŞOK ŞOK
küçük düşürücü,alay edici mesaj yazmak yasak!!!!
2. Şok: Galatasaray'ın 2003-04 sezonunun başlangıcından önce gizlice Sakarya'ya gelip Hendek'teki Başpınar Mahallesi Futbol Takımı'yla bir hazırlık maçı oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı ortaya çıktı.Hatta bu maçın anısına futbolcuların bir de fotoğraf çektirdikleri söylendi. Fakat neden Hendek Başpınar Mahallesi Futbol Takımıyla maç yaptıkları ise merak konusu. Ortaya atılan bir görüş ise şöyle: Özhan Canaydın kulübün yüksek mali borçları nedeniyle federasyon tarafından 3. lige kadar küme düşürülme ihtimalini göz önüne alarak 3. ligdeki rakiplerini tanımak amacıyla bir 3. lig takımıyla hazırlık maçı yapmak istemiş. Fakat hiçbir takım GS ile maç yapmaya yanaşmamış. Bunun üzerine bir yönetim kurulu üyesi tarafından "HendekSpor ile maç yapalım zaten 3. lig'e çıkmak üzereler." diye görüş belirtilmiş. Bu iş Ö. Canaydının aklına yatmış ve HendekSpor'a hazırlık maçı teklifi yapmışlar. Ancak HendekSpor futbolcularının tatilde olduğunu ve maça gelemeyeceklerini öğrenen Galatatasay'a hemen Hendek'teki Başpınar Mahallesi Futbol Takımı tarafından bir hazırlık maçı teklifi götürülmüş ve Ö. Canaydın da bu teklifi kabul etmiş.Ve sonuç olarak böyle bir maç olmuş.İşte GS-B.M.F.T (Başpınar Mahallesi Futbol Takımı) takımları arasında yapılan hazırlık maçının sonunda çekilen fotoğraf:
http://img105.imageshack.us/img105/7...takimi22rd.jpg
Walla süpersin F@RAMIR, bu resimleri de sen yapıyorsan, cidden tebrik ederim. bu arada yukarıdaki resimde Song niye yok...
F@RAMIR,
ne yapmaya çalışıyorsun?forum kurallarını oku lütfen.
bunu neden yazdığını anlayamadım konuyu biraz açarmısın apaydin2148
Alttaki ise Genghis_Khan'ın sorusunun cevabı
Quote:
2003-04 sezonunun başlangıcından önce