bırakta ona biz karar verelım,farkındaysan eger konumuz GALATASARAYLA ılgılı :!:Quote:
Originally Posted by ABOOO
Printable View
bırakta ona biz karar verelım,farkındaysan eger konumuz GALATASARAYLA ılgılı :!:Quote:
Siz bilirsiniz, sonra çok üzülürsünüz ama.Ben sadece boşuna heves yaparak sorun etmeyin diye söyledim..Quote:
Originally Posted by metin oktay
bence dalessandro gelmez.. Ama sadece para yüzünden.. Eğer para verilirse gelecektir. Fakat gallardo da yeter...
popescunun yaptıgı acıklamayı aynen aktarıyorum
""Gerets, İstanbul'a kendisiyle birlikte gelip ona yardımcı olmamı, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgiler vermemi istedi. Ben de ona kendisinin programına göre yardımcı olacağımı söyledim.""
aman popescu gozunu sevıyım bıze yardımcı falan olma.gecen senelerde getırdıgın romen oyucuları gorduk(bratu ve petre) o yuzden sen gıt başkalaraına yardım et.
galatasarayımız yıne her sene oldugu gıbı transferde agırdan alarak taraftarlarını cıldırtıyor.helallllllllllllll
Diğer takımlar da bekliyor nedense,transfer yok (i) (l)
bence ABOO haklı bize gelme ihtimali çok düşük.Quote:
Sen daha elindeki oyuncalara sahip çıkmaktan acizsin, birde gidip Figo'yu, Gallardo'yu getirebileceklerini düşünmek bizler adına masallarla avunmak olur, başka birşey değil.
Acı ama gerçekte bu !!!
Alp Yalman ile başlayan Faruk Süren ile devam eden süreçte Galatasaray;Quote:
Originally Posted by apaydin2148
İ.Salihu, Y.Rus, R.Kingston, S.Appiah gibi birçok futbolcuyu getirdi, bunlardan hangisini kullandılar?
Mesela Fenerbahçeye :mrgreen:Quote:
Originally Posted by metin oktay
Hayır kesinlikle yanlış bir düşünce bu.Quote:
Originally Posted by Genghis_Khan
Galatasaray Tamas'ı 2,5 - Bratu'yu da 3 milyon dolara sattı ki bunlar maliyetleri düşünüldüğünde büyük rakamlar. Petre'de büyük futbolcuydu becerisiz bir yönetimin azizliğine uğradı sadece.
Marsilya'da oynayan Ribery adında genç bir futbolcu var. Fransa ümit milli takımının 10 numarasıymış!!! Yaralı yüzlü, fırtına gibi bir çocuk. Biraz karaktersiz diyorlar ama riske girmeye değer, tutturursa iyi paraya satarız...
En sonunda delirtti bu yönetim bizi!!!!!!!
yazık oldu yönetim yine delirtti bizi para için adama imzalatılan 10 milyon euro getiren alır gibi aptalca madde koyan bütün suç yönetim ve özhan canaydın'dadır
bana hala şaka gibi geliyor ribery nin gitmesi bu yönetim istifa etsin fenerlilere bakacak yüzümüz kalmadı.bu adamlar alex ide istiyorlar sizce alabilirler mi? (o)
BEYLER BENCE BIR YERDE HATA YAPIYORUZ(BENDE DAHIL),GALATASARAY YONETIMINI ELISTIRIRKEN OZHAN BASKANA HAKSIZLIK YAPIYORUZ.
TAMAM VERDIGI 10 SOZUNDEN BELKI SADECE 1INI TUTUYOR AMA BENCE BU ONUN NE KADAR IYI BIR GALATASARAYLI OLDUGUNU GORMEMEZLIKTEN GELMEMIZE NEDEN OLAMAZ.
BENCE OZHAN BASKAN COK COK IYI BIR GALATASARAYLI AMA YONETICILIKTEN ANLAMIYO
beyler ben araniza yeni katılıyorum hemen konuya girmek istiyorum bence galatasaryın transfer listesinin 1 numarası orta sahadan olmalı şöyle takımı ateşleyecek pas dağıtacak biri olmalı ama öyle biri de biraz $ biz yine ucuz genç oyunculardan devam edelim en iyiysi ör ribery gerçi oda kaçıp gitti ama iyi oyuncuydu onun gibi iki oyuncu bulsak tamamdır (ı)
heeeeeee şu ribery olayı takımdan gitmesine üzüldüm bizim yöneticiler hem tazminatı(10 milyon euro)hemde ribery i alacaklarmış, artık ribery takıma gelsede oynamaz biz en iyiysi biz parayı kurtaralım (ı) ayrıca ribery nin gitmesinde yönitimi suçlu bulmuyorum ribery e göre parasını vermemişiz ama yöneticiler bunu kanıtlarla kanıtlayabileceklerini idda ediyorlar , doğruysa ribery e duyduğum sevgi ve saygı (r)
sitemize hoş geldin arkadaş. yeni olduğun için sana hatırlatmakta fayda var: gerekmedikçe arka arkaya mesaj yazmayalım, onun yerine ilk mesaja "düzenle" den girerek yazacaklarımızı ekleyelim. kurallara uyduğunuz için teşekkürler.
Televizyondaki spor haberlerinde dinledim, Frank Fransız basınına açıklama yapmış, "Galatasaray benim paramı vermiyordu, onun için ayrıldım, olayların bu noktaya geleceğini bilseydim hiç gitmezdim Galatasaray' a" demiş...
Ne hali varsa görsün arkadaşlar, defolsun gitsin, yok kandırılmış, yok aklı çelinmiş... Bırakın allah aşkına, adam birincisi paragöz, ikincisi beş para etmez bir kişiliği var üçüncüsü de Galatasaray yönetimi eline yüzüne bulaştırdı durumu, onca becerisizliklerle dolu 2 yıl geçirdi ki yönetim artık pek güvenim yok...
Yönetimin de burada istenilen hiçbir futbolcuyu transfer edebilecek ne kabiliyeti var ne de parası.. Sadece isim hiçbir işe yaramıyor, ilk başta yarasa da sonrasındaki sorunların önüne geçemiyor, zaten bu gidişle isim de kalmayacak yakında
Fenerbahçe avrupada hiçbir varlık gösteremiyorken dünya çapında isimler geliyor veya flört edişliyor ne biçim iş deniyor, ama adamların başına hem yöneticilikten anlayan yöneticiler geliyor hemde bol paralı..
Bu olayla zaten rezil olacağımız kadar olduk avrupada, isim yapmış hiçbir futbolcu, oyuncusuna para vermeyen bir kulübe gelmek istemez...
özhan canaydın o kadar iyi GALATASARAYlıysa göz göre göre GALATASARAYa zarar vermekden vazgeçip istifa etmeli!
yaptığımız transferlerden gelecekte yapacağımız transferlerin gidişatı belli.zaten yönetim de her fırsatta söylüyor`genç ya da ucuz oyuncu alacağız` diye.başkan da söyledi 4 türk 2 yabancı alacağız diye.2 türk aldık zaten.bu sene türk transfer piyasasında da öyle ahım şahım oyuncu yok.başkan 3 tane dünya çapında yıldız alacağım demişdi sonra işte ilki mondragon diyip yan çizmişti.ben bu yönetimden transfer falan beklemiyorum.zaten transfer konusunda imajımız da çok zedelenmişken yıldız oyuncu almamız çok zor.
medyada şu sıralarda petrov ismi geçiyor.petrov bu yıl mükemmel oynadı;hem wolfsburg da hem be bulgar milli takımında.peşinde bir kaç ispanyol takımı var ve konuşulan rakam 5-6 milyon avro.bu fiyatı kesinlikle veremeyiz.dua edelim de alacağımız oyuncular song gibi tecrübeli veya ribery gibi yetenekli çıksın.
bizim FerraRibery oldu mu şimdi FirraRiberiy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
G.Saray yönetimi harekete geçti
18 Haziran 2005 09:42
Yöneticiler, Ribery'yi unutturacak ve tribünleri dolduracak bir yıldız arayışında. İlk hedef Locatelli olmak üzere Altıntop kardeşler de gündemin ilk maddesinde.
Yöneticiler, Ribery'yi unutturacak ve tribünleri dolduracak bir yıldız arayışında Başta Locatelli olmak üzere Altıntop kardeşler de gündemin ilk maddesinde.
Ribery'i Marsilya'ya kaptırmanın şokunu atlatmaya çalışan G.Saray yönetimi, taraftarın tepkisini azaltmak için transfer staratejisini değiştirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Gerets ile yaptıkları son yönetim kurulu toplantısında, Fransız yıldızı unutturmaya çalışacak bir ismi getirme kararı aldılar. Asbaşkan Turgay Kıran, "Gerets ile birlikte yabancı transferleri masaya yatırdık. Çok kaliteli isimler alınması konusunda fikir birliğine vardık. Taraftarımız müsterih olsun" dedi.
LOCATELLİ TAMAM DEDİ
Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon ara transferde renklerine katmayı düşündüğü Bolognalı Locatelli'yi yeniden gündeme aldı. Toplantıda da konuşulan Locatelli için en son kararı teknik direktör Gerets verecek. İtalyan futbolcu ile menajeri aracılığıyla temasa geçen yöneticiler, Locatelli'nin G.Saray'da oynamaya hazır olduğu cevabını aldı. Şimdi Gerets'ten gelecek rapor ya da sunacağı alternatif bir isim bekleniyor.
HEDEF ALTINTOPLAR
Yöneticilerin bir başka hedefi ise Hamit ve Halil Altıntop kardeşler. F.Bahçe'nin gündeminde olun bu futbolcular konusunda yönetim elini çabuk tutarak, ezeli rakibini geride bırakmanın yollarını arıyor. Yönetimin kesenin ağzını açtığı ve 7 milyon euro ayırdığı gelen haberler arasında. Yurt içinde ise Ergün Teber ve Mehmet Topuz için Kayserisporla, Güven için de Denizlispor'la pazarlıkların a
bence galatasaray eger rıbery gercekten ole bırsey yaptıyasa bı daha onu almamalı!!! ama galatasaray bence transferde su anda coookkk etkısız kaldı!!! daha locatellıden baska dedıkodu bıle yok!!! :roll: galatasaray adına bır bursasporlu olarak cok uzuldum!!
galatasarayın ve dıger super lıg ekıplerının neden hala 30 yasını asmıs oyunculara yoneldıklerını anlayamıyorum.
yaa kardesım bıraz genc oyunculara baksanıza.
alısmıslar hazır yemeye ondan arkadas!!! turk takımlarının onune hazırlacan pısırcen bıde agzına vercen yemegı yoksa yemezler ac kalırlar vallahi :mrgreen: yalanmı ama :mrgreen: neyse boyle ıste napalım (i)
olmazmı ııgs transfer listesi çok kabarık_en başta luıs figo_rui costa_petrov_vs gibi bu arada petrov ile hala ilgileniyorr galatasaray bu yıla damgasını vuracak transferlerler _biz işimizi gizli gizli yürütüyoruzz
Maşallah çok gizli :mrgreen:Quote:
Originally Posted by CARMELO_ANTONY
Luis Figo Inter'de gibi.Zaten Sergen gibi koşamıyor, bir de çok kilo aldı :S
Rui Costa'yı bırakmazlar, Kaka'nın yedeği.Zaman zaman oynuyor ve mutlu görünüyor.
Martin Petrov Atletico Madrid ile anlaşmış (6 Milyon Euro'ya sanırım)..
biz işimizi gizli yürütüyoruz derken benim saydığım .3 isim hariiç onlar gündemdekiler (d)Quote:
ben daha kimsenin bilmediklrinin söylüyorum (l)
bence bomba etkısı yaratılacak transferler cok sacma.fıgo,davıds ve ruı costa bunların hepsının emeklılık yasları gelmıs adamlar.
bulent korkmazı artık yaslandı dıye takımdan dıslayan yonetım hangı mantıkla bu ıhtıyarları alıyor???