Önder Turacı ... Forvet ve kale hariç heryer di tam emin değilim ama bakarsanız görürsünü .. Aynı şekilde Appiah , Yasin Karaça , Deniz Baykara , Deniz barış , Ümit Özat bunlar kopmple oyuncular ...
Printable View
Önder Turacı ... Forvet ve kale hariç heryer di tam emin değilim ama bakarsanız görürsünü .. Aynı şekilde Appiah , Yasin Karaça , Deniz Baykara , Deniz barış , Ümit Özat bunlar kopmple oyuncular ...
micheal essien
koreli felan zannediyordum ben bunu ??
isminden dolayi :S
lindenberg de ii ajax ta her mevkiide oynuo nerdeyse(dd)
chelseaden essien'i tavsiye ederim orta sahanın ve defansın heryerinde oynuyor!
bence geovanni dos santos
ugur ucar -sw,drc,dmc,wbr oynuyor hepside cok iyi joker
azar karadas dc-st
moduro-sw,dc,dmc,mc
nuri sahin-dmc,mc,amc
hasan sas-amrlc,mrlc
arda turan-amrlc,mrlc
yasin karaca-amrlc,mrlc,fc
caner erkin-amrlc,mrlc
cadu-dmc,mc,amc
adil ramzi-mrlc
steven gerrard-sahanın heryeri(stoper haric)
appiah-sahanın heryeri(stoper haric)
cufre-drlc
carreger-drlc
dede-dl,wbl,ml,aml
dani alves-dr,wbr,mr,amr
carlos magno-dr,wbr,mr,amr
...................hatırladıklarım bunlar...
sindre loe bing bu adam galiba defansın ortası hariç her yerde koyu yeşil le oynuyor istiyorsanız girin bir bakın oyuna başladığında 16 yaşında harika bir adam
DİEGO BİSESWAR daha 17 yaşında yıldız ve defans-orta saha-forvette oynuyabilio
beyler loe bing bende cıkmıo neden?(i)
database den olabilir yeni oyun kurduğunda geniş seçQuote:
Originally Posted by murder666
loe Bing diye bi adam var Şöyle 2010 gibi alırsan falan mükemmel olur ..
Sindre Lje Bing
nigel de jong dc,dm,mr
ok saollll
c.ronaldo kleberson
bence ugur yıldırım hsv de oynuo ben o derım ama aklıma daha gelmıo geldıkce yazarım ;)
Mr Jo**uin
2010da onun değeri ne kadar bilionmu?direk kendin baştan al.kiralık filan yollaki gelişsin.geldiğinde terör estirioQuote:
Originally Posted by kaaaanfm
DArijo srna sag ve sol kanatların hepsinde oynuyor iyi de oynuyor
beyler ben tanınmamıs futbolcu dioru mbunları herkes bilio biras tanınmamıs futbolcular yazın ben bi tane buldum de guzman iki isim cıkıcakk arsınıza ikiside cok ii oynuo alın goreceksiniz:ş: :ş: :ş: :ş: :p
Bu Leo Bing Hangi Versiyonda Cikiyo.bende Yok.ARKADAS DEMISKI DATABASE YI GENIS YAP BENIM GENIS AMA YINEDE CIKMIYO.
yok bende denedim cıkıo genis yapınca
tabiiiki guarin
buyrun bakın:
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=28821
bu nee ya bitefightın linkini verdin guarin demişsin:D:D:D:D
arkadaşlar loe bingin çıkmamasının nedeni versiyondan kaynaklanıyor 6.0.2 versiyonlarda çıkmıyor 6.0.3 versiyonlarında çıkar diye tahmin ediyorum benim de versiyonum 6.0.2 o yüzden adam çıkmıyo
cristian alvarez(river plate) bu adama mutlaka bakın ağzınız açık kalacak son zamanlarda gördüğüm en iyi defans oyuncusu fiyatı da çok ucuz we komik üstelik 25 yaşında mutlaka alın derim
evet alverez gerçekten çok iyi bir futbolcu sanırım birisi önermişti bu futbolcuyu önceden gerçekten iyiymiş ben de tavsiye ediorum şiddetle ayrıca d rlc olarak çok tanınmış isim vermek istemiorum örneğin simone padoin olabilir aaron hughes m rlc olarak da yine fazla ünlü olmayanlardan en önemlisi bence fabian vargas daha sonra da thomas kahlenberg i söemek istiorum beğendiğim oyuncular olarak
son olarak alvarez hakkında bişi sölemek istiorum fiyatı eet çok ucuz ama örneğin bende 600 milyardı 3.5 trilyona alabildim :D
valencialı vicente
ve del horno süper
valencialı vicente
ve del horno süper:D