Ne olursa olsun forvete koy sen bence :D :D
Printable View
Ne olursa olsun forvete koy sen bence :D :D
yeni oyuna başlar başlamaz alıyorum bu adamı 16 yaşında flan oluyo 6 bin dolara satıyo kulübü
süper adam ama kaç yere konu açmışsın başka biyerdede gördüm bu mesajı ve daha önce 3 kere açıldı bunla ilgili konu
kesinlikle orta sahada oynatmalısın
elide joker var
ortasaha sağ veya sol oynat top sürme ve ortası ii gelişmiş...bende defansif özellikleri daha iiydi ben defans solda oynatıyodum...
Top Sürme ve Teknigi Fazla.
Bence maça göre degişik kanatlarda oynat ofansa donuk olarak
adam tam bir joker ve her takıma geliyor arkadaşlar sudan ucuz
Ya Bu Adami Kİma Liyosa Buraya Koyuyo Ayni Konu 5 6 Tane War.İlk Sen AÇtiysan ÖzÜr
adamı orta saha ve forvette oynat ama soltaraflarda oynatmamaya dikkat et çünkü solu zayıf
bu adam bncede forvet
turu kaybettik ama lige devam kardeşim...Quote:
Originally Posted by VahdeTrabzon
abi eksik neredeyse orada oynat
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=7553
Ben bu adamı aylar önce belirtmiştim:)
Adamın en iyi oynadığı yere gelirse DR\WBR mevkileri
orta saha ve serbest rol
ilk defa duydum bu ismi saol kardeş denicem adamın kalecilik puanı bile 5 be:rolleyes:
regen değil ama bende yedek daha çok sonradan oyuna girmeli çünkü heryerde oynuyo ve herhangi bir sakatlıkta taktiksel değişiklikte çok çok işe yarıyo ama öle asist kralı gol kralı falan olmuyor bende 4 sezondur var fiorentinadan almıştım 300000$ a şimdi 4,5mn euro ama ole olmazsa olmaz değil ilk sezonda 17 taşındaydı oynatmadım ikinci sezon 20maç oynattım üst üste sonra karar verdim yedek olucak diye çünkü 20 maç 1 gol 3 asist ile oynadı mevkisi ise karışıktı ama genelde sağ kanatta serbest oynattım satarım muhtemelenQuote:
Originally Posted by y_layta
Bu regen Zaten Nerde istiyosan orda onat defansın ortası hariç ;)
regen deil norveç liginde oynuyor... database i büyük yaparsanız çıkar bu oyuncular verildi ama görmemişsiniz galiba bikaçtane daha var bole olmasada güzel cardenas , cesinho i whoshington gibi ...
valla bende çıkmayınca regen sandım
arkadaşlar bu futbolcunun kulübünü bilen varmı?