kötü gün dostları dolanır olmuş etrafta..;)
Printable View
kötü gün dostları dolanır olmuş etrafta..;)
Bence Liverpool bu sene öyle çok iyi değil.Zaten 1. torbadan gelebilecek en iyi rakipti.Rakip kuvvetli,Galatasaray tam hazır değil.Zor maç ama bence öyle abartı bir mağlubiyet olmaz.
Açıkçası fazla gol olacağını sanmıyorum diyeceğim ama tabi yinede belli olmaz.
Havada yağmurluymuş galiba,bence Galatasaray erken bir gol yiyip motivasyonunu kaybetmez ise 0-0 yada 1-1lik bir beraberlik olabilir.Onun dışında ilk 30-35 dakika oyun dengede geçerse dediğim gibi bir beraberlik alınabilir belki.
gruptan çıkarsak,yanarız..çünkü bi barça weya chelsea nın geldiğini warsayalım...umarım yeterince açık olmustur..rezil olmaya gerek yok..Quote:
Originally Posted by ermoon
Galatasaray Avrupa'da ligdeki kadar kötü oynamıyo ama rakip Liverpool.. Umarım berabere kalmayı başarır...
bu kadar karamsar olmaya gerek yok ne 8 0 ından bahsediyorsunuz ben hala iddaa ediyorum gs bugün yenerekte gelebilir.hiçte zor değil.mağlubiyette olası bir sonuç ama ben gs nin kolayca yenilebilecek bir takım olmadığını düşünüyorum.özellikle avrupa maçlarında.
Şayet bugün Anfield Road'dan puan veya puanlarla dönecek olursak maçın yıldızı kuşkusuz Mondragon olacaktır.
kardes yine sacma sapan yorum yapıyorsun grubtan cıkarsak niye yanalım ne kadar korkuyon yawQuote:
Originally Posted by tardelli11
korkma grubtan cıkarsak takım hava girer hiç birsey olmaz........
gelelim liverppol macına bu macta bende fark yememizi bekliyorum bence 3-0
muhtemel ilk onbir
mondragon
song
tomas
sabri
orhan
okan
ayhan
arda
hasan sas
ilic
hakan sükür
tek korkum mark gonzalez sabrinin bu macta işi cok zor
aaaa kardes arık su yorumları bırak niye rezil olalım alla alla lütfen daha iyi cevaplar yazQuote:
galatasaray bu maçta iyi oynayacağını düşünüyorum.unutmayınki galatasaray türkiyede avrupada oynamasını bilen tek türk takımı.onun için bu fark yer liverpol ezer geçer lafları boş hele bu yorumcular ben bilirim cimbom fark yer lafları sinir ediyor beni.
galatasaray büyük ihtimal yenilecek ama ezilmeyecek
Liverpool son 5 CL maçında kazanamıyor, GOL ATAMIYOR..
ben size bir umut
Evet yanlış okumadınız.. Liverpool son 5 şampiyonlar ligi grup ve son ilk 16 maçlarının hiçbirini kazanamadı gol bile atamadı
06/04 sezonu Premier lig ilk 4 maç 4 puan aldılar.. 2 mağlubiyet, bir galibiyet, 1 beraberlik.. Sonra toparladılar biraz.
Çarşamba ve Cumartesi üst üste 2 maç yaptı bu takım, karşımıza yorgun çıkacaklar.. Bir haftadaki 3. maçları olacak Çarşamba akşamı.
Her ne kadar kötü durumda olsak da imkansız diye bir şey yok bizim için, sadece zor olacak ..
İşte o maçlar:
PSV: 0 - Liverpool: 0 (CL grup maçı)
Liverpool: 0 - Benfica: 2 (Gruplardan sonra ilk tur maçı)
Benfica: 1 - Liverpool: 0 (Gruplardan sonra ilk tur maçı)
Chelsea: 0 - Liverpool: 0 (CL grup maçı)
Liverpool: 0 - Real Betis: 0
umarım crouch bizi ersen martin gibi yapmaz ama büyük ihtimal maca yedek baslıcak,sabride mark gonzelez eşlesmesi kötü
Avrupa her zaman farklı, Galatasaray Avrupa'da her zaman farklıdır. Avrupa'da fark yeriz, hayatta çıkamayız dedikleri maçlarda Galatasaray hep gülen taraf oldu.. Bu maçta Galatasaray, Galatasaray gibi oynarsa belki olur diyorum.. En güzel keyfi ise yıllardan sonra böylesine zevkli bir maç izleyecek olmamdır..
umarm gs kazanır ama liverpool bu maça asılırsa maçı kazanabilirler
Ya beraberlik olur ya da 1-2 farklı yeniliriz.
Fark diyen arkadaşlar var Liverpool kime fark atmış.Artık eskisi gibi ona fark atarım buna şöyle yapalım devri bitti.Sıkı defans yaparsak duran toptan yeriz yersek.Zaten bizim 3 puan iddiamız yok bu maçtan.Deplansmandan gelen bir puan bile çok önemli olabilir bizim için.
Bu konuda çok haklısın.. Fark atma devri dediğin gibi kapandı..Quote:
Originally Posted by dick
sabri oynamasın bu maçta onun yerine daha sağlam biri oynamalı
yoo fark atma devri devam edio şl maçlarına bakın en basitinden o.lyon r.m yi 3-0 yendi,barca sofya yı 5-0,r.m kiev i 5-1 atan her yerde atar
Galatasaray Avrupa Takımıdır Mutlak Pozisyonlar Bulursak Kaçırmassak ,
Bu Maçı Alabileceğimizi Bile Düşünüyorum ( İçimden Geçen Bu )
Umarım Güzel Bir Maç Olur En azından 1 Puanla Döneriz..
siz beni dinleyin en baştan beri diyorum gs bu maçı yenerek bile dönebilir o zman 8 0 yenilir diyneler ne düşünecek merak ediyorum ama şu bir gerçek ki avrupa da türkiye dendiği zaman akla gelen en büyük ve belki de tek marka gs onlar çok korkuyor ama siz küçük görüyorsunuz forvetinde dünya nın en ünlü forvetlerinden biri var en çok gol atanlarından ayrıca bunları onlar biliyor ama siz görmezden geliyorsunuz hiç merak etmeyin alnımızın akıyla döneceğiz oradan bjk nasıl dünya devi denilen chelsea ya 10 kişiyşe yendiyse gs de yenebilir endişeniz olmasın.
ya kardeşim biz gs li deilmiyiz..artık bu kadroyla bu takımı şişirmeyin..yeter ya!!!bu takım kötü anladınızmı kötü..kötü olan takım ne kadar hawaya girmek isterse istesin,elin awrupalısı yener geçer...öle hawadan bahsetmeyin bana..o hawa geçen sene wardı,bu sene yok..boşu boşuna bu takımı şişirmeyin..bu kadroyla onlardan ne bekleyebilirizki...2.tur meselesine gelince...ya biraz düşünün bakalım,bize barcelona geldi mesela..nolcak!!!!!!!!!!!!!!gs ye barça karsısında,istersen sabaha kadar kompresörden hawa bas,yine yenemez..tarihi fark yeriz bu kadroyla.ben istemiom mu gs nin liverpool u geçmesini..ama biraz gerçekçi olalım..eğer bugece gs liverpool la berabere kalırsa weya yenerse,çoooooooooooook büyük bi süpriz yapmıs olur..Quote:
Originally Posted by anakonda52
ben yeterince gerçekçi olduğumu dşünüyorum yorumlara bakar mısın 8 0 6 0 kayseri gitse o kadar fark yemez kaldı ki gs kolay lokma olaacak bir takım değil ne olursa olsun kadrosu kötü bile olsa juventus u yenerken de kötüydü.bizi sokaklara dökecek takım varsa o yine gs dir bence.Quote:
çok güzel yorumlamışsın...Quote:
Originally Posted by ermoon
katılmadığım fikir ise;Galatasaray bu maçta fark yiyebilir çünkü karşıda ki takım bir ingiliz takımı...ve sahasında oynuyor...(beşiktaş ın leeds united tan 6 yediğini hatırlıyorum)
ikinçi ihtimal ise Liverpool un vasat oynaması durumunda Şampiyonlar Ligi geleneği olan Galatasaray ın bu maçtan puan alması...
Galatasaray a tüm kalbimle başarılar diliyorum...
ya tamam..ben yenemez demiyorum..eğer yenerse çoook büyük süpriz yapmıs olur diyorum.ben hiç ümitli deilim ama hayırlısı..Quote:
Originally Posted by scolari12111
hadi aslanım sen bu ingilizleri yersin
gol beklediğim oyuncu varsa kesinlikle hakan şükür plase iliç sürpriz mondragon :D:D:D:D:D
bekleyip,göreceğiz
zor maç ama imkansızda değil
eheh kusura bakmayında biraz imkansız yaa:Dama kazanmasını isterim gsnin
Lig tvde kadroyu açıkladılar umudum kırıldı...
--------------Mondi-------------
Cihan------Song-Tomas-----Orhan
-----------Ayhan-Topal----------
Sabri-----------------------Arda
--------------İliç---------------
--------------Şükür----------
maça azkaldı heycan başladı :)
cihan hariç iyi niye umudun kırıldı burak abi ?????????Quote:
Originally Posted by hurmet
Olabilecek en iyi kadrolardan biri ;) ;;)
bence de cok zor bir mac. rakibin cok yetenekli cok fazla oyucusu var.. gs nin sansı cok az
beyler bilgisayardan hangi siteden izleyebilrim yada olmazsa uydusu olanlar frekansını verebilirmi starın noolur
Eric Gerets çıkabileceği en iyi kadroyla çıktı Liverpool karşısına.