Okan oyuna girdi.Taze kan.
Printable View
Okan oyuna girdi.Taze kan.
offf şu maçta kazasız bir bitse :(
İliç çıkıyor, Carrusca giriyor G.Saray'da..
hade be Konya 1 gol daha...
90' Vedat Yüksel'den çift vuruş kararı! Mondragoan'un ceza sahası içinde topu 6 saniyeden daha fazla tuttuğunu işaret etti.. :(
4 dakikalık uzatma işareti geldi...
Son dakikada 3-3 oldu maç.
olan oldu yine ya :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
GOL! UFUK! Beraberlik 3-3 oldu...! :mad:
Maç bitti.Galatasaray 3-3 Konya.
Gooool.Oley bea Dk.90+4 Ufuk.Helal Olsun Konya seninleyiz....
Valla 3-3 olmasını istiyordum ama açıkçası umudum yoktu. 3-1'den sonra bırakmıştım maçı izlemeyi, çok çekilmişti GS geriye ve 2 gol gördü. Beraberliklerine bir yenisini daha ekledi bakalım ne zaman son verecek buna?
Futbol böyle bir şey olsa gerek. Güzel tarafı da bu. Fark beklerken, berabere kalmak. Veya yenikken galip olmak, berabereyken mağlup olmak, mağlupken berabere kalmak. Maç 90 dakika...Quote:
Originally Posted by AzraiL™
o helal olsun konyaya
konya beraberılıgı hakettı.. galatasaray cok rolantıye aldı ve skoru koruyamadı tebrıkler konya
Samiyen'de 3-1 den 3-3 e getirdiler.Tebrikler Konyaspor.
Arda Turan yine çok iyiydi sanırım,gol atmış
Adamın videolarını Juventus forumlarına koyuyorum,bakalım bir scout'un dikkatini çekebilecekmiyim:)
bizim oyuncularımız adeta dalga gecti konya ilke bunun cezasını gördü
macta tek olarak ardayı tebrik ediyorum
yönetim artık bu işe el koyması lazım bence futbolculara ceza gelmesi lazım
Bu başlığın altına ''Maç 90 dakika...'' yazılması biraz saçma geldi bana. Şayet Konya beraberlik golünü uzatmalarda attı...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Maalesef puan kaybına devam ediyoruz. Bu maçın 3-1'den sonra böyle olcağı aklıma hiç gelmezdi. Çok geri çekildik. 3-1'den sonra morali bozulan Konya'ya daha fazlasınıda atardık. Disiplinimizi yitirdik. Geçmiş olsun. Ama bu puan kayıpları bize çok pahalıya mal olucak...
konya oyundan düşmedi mücadele etti istediğini aldı.. tebrikler konyaya
Herşey Güzel Artık Sakinim Sinirlenmiycem ;)
Bunun Sonucu Şu Her zamanki Gibi Güven
Hani Liverpool Maçında Liverpool'a Karşı Tek Kale Oynadıkya Hani o Büyük Takıma , Konya Kimmiş 1 2 Gol atar Yatarız koşmayız bile dedik sonuç bu Konyaya tebrikler..
Şimdi Futboldaki dakikaları ikiye ayıralım.. 90 Dakika Oynanan toplam süre ve bunun dışında Harici süreler var..Bunlar 15 dakka mola ve uzatmalar.Ama futbolda bu terimler tek çatı altında toplanır.Yani Futbol 90 Dakika kabul edilir..Oysaki bu böyle değil.Sadece adı böyle Egoda onu belirtti.Quote:
Originally Posted by LaKe
Gs'nin nasıl oynadığına gelirsek fark yapacağı maçta kendini salınca olan oldu..Disiplinden düşmeyen konya maçı beraberliğe şansın yardımıyla taşıdı
birilerine ceza verilmesi lazım cok sinirliyim suan
Konyaspor'u kutlamak istiyorum.Kabusların tersinin çıktığını göstermiş oldular...
Quote:
Originally Posted by anakonda52
Neden? Liverpool'u dağıtan kadro ile maça başladı Gerets. Bence bu maça hazırlanamamışlar, Gerets Hakan ile başlamamalıydı artık bir yerde dinlenmesi gerekir, her maç da oynanmaz ki.
Son dakikalardaki rakibi küçümseme bu skoru getirdi, eğer durmasalardı maçın başında da belirten arkadaşlar gibi 4-5 rahat olurdu....
GSLİLERE Geçmiş olsun diyorum arda'nız iliç'iniz kurtaramadı sizi buseferde:)
çok yüce futbol bilginize sığınarak,Liverpool'un bugün aynı kadro ile Bolton'a 2-0 mağlup olduğunu ve bizim de aynı kadro ile 3 gol yediğimizi hatırlatırım..
Turksportallı aslanlar maçtaydı dimi ????
SOĞUKKANLI OLMALIYIZ!.."
İşte Gerets'in maç sonu açıklamaları..
"Öncelikle ilk yarıda iyi oynadığımızı söyleyebiliriz. Orada üç dört tane gol pozisyonu vardı ama sadece biri oldu. 3-1 öne geçtikten sonra da maç koptu diye düşündük. Ardından Liverpool maçının yorgunluğu ortaya çıktı. Orta saha oyuncularımızda değişikliğe gittik. Ama şu önemli, kendi sahanızda üç gol yememelisiniz."
"Burada son saniyelerde yenilen bir gol var. Beş metrekare içinde 18-20 kişi dolaşıyor. Şansına birinin kafasına geliyor top ve gol oluyor. Bu dönemde de bazı olaylar kötü gidiyorsa önemli olan soğukkanlılığı korumak ve geriye düşmemek."
"Bir gerçek var ki, burada her kaybettiğimiz puanla aradaki fark açılıyor. Ama sonuçta ligler daha uzun bir maratondur. Biz burada zor durumdayız ve yetişemeyiz diye bir düşünceye asla sahip değiliz."
"Herkes çok üzgün. Herkes sonuna kadar tüm gücünü sahaya yansıttı ve kazanmak için mücadele etti. Bu nedenle oyuncularımız çok üzgün ve sinirleri de bozuk. Alınan bu sonuçta hücum oyuncularımızı suçlamamız uygun de
nede cok mücadele ettiler 3-1 olunca dalga gectik konya ile gördük
Son 3 maçta 9 gol yedik.Bu çok fazla.Bugün kaybedilen 2 puan ise tam komedi.3-1'den sonra aklıma gelmezdi maçın 3-3 biteceği.
senin adamların dokunaydı sanki 18-20 kişinin hepsi Konyalı...Quote:
Originally Posted by anakonda52
Evet maçtaydık ama bazen içimden keşke olmasaydık diyordum.. Herşey tamam ama bu taraftara yazık. 3-1 olmuş artık Avrupa takımı olmuşsun 85 dakikadan sonra topu korner çizgisinde tut niye defansta topu oynatırsın ki????
Böyle giderse 34 haftada 22 beraberlik olacak