Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı
Printable View
Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı
Hakan Sükür bu sene Tanju Colak`in rekorunu gectikten sonra zaten futbolu birakacaktir.Ilerdede Galatasarayin basinda görmek isteriz kendisini.
Ben Ersen iyi değil demedim şu dönemde Ersen Hakan Şükür'den formda dedim o zaman Fatih Terim çok meraklıysa formsuz Nihat'ı kadroya almasın başka birini alsın mesela Gökdeniz çok formda onu aldı Tuncay öyle ama neden Hakan Şükür hobisi ben bunu anlamadım...?Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?Quote:
Originally Posted by JoseMourinho-FB
foruma fırtına gibi girdin gsli arkadaşım:)Quote:
Originally Posted by arda_ultraslan
eyvallah renkdas.:DQuote:
Originally Posted by tardelli11
hakan sükür ün kariyerini konusmayalım...zaten tartısılmaz bir kariyeri war...ama artık yaşlandı...ona alternatifler üretilmesi lazım..
brawo arkadşım işte ben bunu 3 yıldır kimseye anlatamadım....Quote:
Rakipler korkuyo derken de mesela boreaux maçından önce basın falan hakan oynamıcak diolardı fransız basını da bunu hep blöf olarak yorumladılar ama oynamayınca gerçekten çok şaşırdılar...
hakan ın alternatifi yok olsa çoktan giderdi ... pivot santrafor türkiye de ersan martin diyolar ama hakan ersan ın yaşındayken avrupa konuşuyordu bence bu oyuncuya biraz haksızlık yapılıyor ... ben bir galatasaraylı olarak hakan a her zaman tahammül edebilirim ....
liverpool maçında ümit 2 gol atarken üstelik kafa ile atarken hakan a kaç kişi baktı ... liverpool lu bütün oyuncular hakan a yönelmişlerdi ümit te boş kaldı ve iyi değerlendirdi ...Quote:
iste ne diyorum hakanin ölüsü yeteer,ama bu sene biraksin ki zirvede bitiren bir yildiz olarak hafizalara kazinsinQuote:
Originally Posted by paco
:) :)ilk önce rekoru kırsın.sonra bıraksın dimi:)Quote:
zaten rekoru kirmadan hakana jübile yasak :DQuote:
Originally Posted by tardelli11
Hakan şükür milli formayı hala neden giyiyor acaba o kadar iyi oyuncular varken, Ümit karan girmesi lazım onun yerine hakan şükür artık ne yapıyorki onu fatih terim her zman alıyor, oğlumu acaba fatih terimin.
zamanında cok tartıştılar, demek ki hala güveniyor.Quote:
Originally Posted by berkan_smyrna
terim in gs aşkından başka bişi diil.hakan ın yerini dolduracak birçok oyuncu olabilir.hakan ın milli takıma alınmasına karşı değilim ancak bu kadar formsuz bir hakan şükür ün takıma alınmasına ve ondan daha iyi performans sergileyenlerin takıma alınmamasına kesinlikle karşıyım.
kim dolduracak hakan ın yerini?terim in dediği şuydu "başka hakan var da biz mi almıyoruz" çok doğru bir sözdü.
Fatih Terim iyi bir hoca olabilir ama aynı zamandada çok fazla oyuncu kayırıyor. Elimizde başka hakan varda bizmi oynatmıyoruz ne demek ya, Hakan şükür şu an ne yapıyorki. geçmişte yaptıkları mazide kaldı mazide yaptıklarıyla oynuyorsa yazık, bu çok talihsiz bir açıklamadır bence elinde ümit karan, fatih tekke ,nihat, halil, tuncay, gökhan ünal, ersen martin, necati, serhat bu böyle sürüp gider vede bu sölediğim isimlerin hepside mi kötüde hakanı kesemiyor. Hakan şükürü oynatmak saydığım bu futbolcuların hepsine ihanettir, milli takıma girmek için performans mı gerekiyor, mazide yapılanlarmı yoksa fatih terime yakın olmak onun hocalığını yaptığı takımda daha önce oynamış olup iyi geçinmekmi? Dünyada çoğu milli takım gençleşmeye gidiyor bizim elimizde bunca genç varken biz hala eski bir hakan şüküre bakıyoruz gol atması için kimse kendini kandırmasın hakan tamam eskiden iyiydi ama artık yok bitti, bunu anlaması için daha ne olmalı evet belki malta maçında gol atacak yada asist yapacak ama bu yetmez bir sürü geride bekleyen oyuncu varken vede hepsi iyi takımlarda oynarken hakanı oynatmak düpedüz adam kayırmadır, fatih terime romanyayı verseler hagi yi oynatır herhalde bu yaşında. çok yazık milli takıma ersun yanal gibi bi hoca geldi değerini bilemedik çok yazık
oynamasın bence takıma zarar veriyo diye düşünüyorum
her maçta oynamalı bence
ersen martinQuote:
Originally Posted by scolari12111
yani bu kadar tepkinin olması o kadar ilginç ki konuşmayacağım diyorum olmuyor bugün gidip avrupa dan milyon dolarlara alınan deivid daha mı iyi bob daha mı iyi hayır ama onlar bu kadar tepki almıyor.çünkü biz millet olarak iyi olanı bir süre sonra bu şekli taşlarız tutturulmuş bir yaş artık olmazmış baggio kaç yaşında italya da oynuyordu shearer ingiltere yok gençlerin önün açsınmış kim genç fatih yaşı 30 geldi daha yeni gsöteriyor kendini ersen yaş kaç daha yeni isim yapıyor bu zamana kadar neredeydiler onlar daha takıma giremezken hakan inter de oynuyordu sanki 20 yaşında adamlar var da onları kesiyor saydığınız isimlerden sadece ümit karan istikrarlı gerisi hep bir iyi bir kötü hatta yeni başladılar bile diyebiliriz evet ben bu önemli yolda ersen e de fatih e de güvenmiyorum oynadı da ne oldu kaç tane attı ya da isz görüyorsunuz da fatih terim görmüyor mu?
gs de onun yerine oynayacak bence var "hasan kabze" , milli takımda saymakla bitmez onun için oynaması açgözlülüktür ve terim konusunda sonuna kadar berkan smyrna'nın arkasındayım...
yapma ya hasan kabze standart bir anadolu forveti hiç bir özelliği yok sıradan bir oyuncu.ş.l de filan onunla oynarsa gs vay haline!Quote:
Originally Posted by The Champion
yarın ki milli maçta da hakan şükür oynarsa...yok artık
oynayacak tabi ki onsuz olmuyor bunu defalarca gördük ve avrupa şampiyona sın da bile oynayacaak herkes bunu görecek.
saydığın iki isim de yaşlanmadan milli takımdan alındıQuote:
Originally Posted by scolari12111
Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
katılmıyorum fatih kaç senedir bu ligde zamanında ts de bile oynayamadı son yıllarda isim yaptı ersen i ise saymıyorum bile 5 6 gol attı daha yeni ismi geçiyor milli takım için ciddi olarak ama bence kaldırabilecek kapasite de değil hele ki nihat halil ümit varken şansı yok.tabi bu isimler hakan ın yanında oyanamak için çekişecektir.
shearer daha geçen seneye kadar oynardı newcastle'de ama golünüde atardı.hakan oynuyor ama atamıyor,yapamıyor artık
ersen bal gibi de kaldırır herşeyi yaşadı ha yetenek olarak diyorsan bence 15 yaşındaki genç batuhan bile alınabilir (1.91 boyunda ve 24 maçta 84 gol atmış)
Quote:
Originally Posted by alkaweb
ama sence de biraz fazla gidilmiyor mu üstüne o da sonuçta bir insan her zman aynı seviye de olacak diye birşey yok ki ayrıca çokta kötü olduğuna katılmıyorum yaptığı asistler ortada en azından o sahadayken başına mutlaka 1 defans vreiliyor rakibi bozuyor yani.
Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
alınır ama bu yükü kaldıramaz bu ayrı birşey rıdvan gibi bir golcü bile fazla oynamamış en azından hakan kadar.