bir tane daha vardı bu konu hatta servet çetini zopalamışlardı :D
Printable View
bir tane daha vardı bu konu hatta servet çetini zopalamışlardı :D
mesela yeni oyuncu alınca derlerya taraftar istemiyo.sonrada oyuncu maçta izleyin dio sonra kötü oynayıpca sopa atılıyo.rüştüye olmuştu pendikte
evet bende de olmuştu oyuncumu eleştirdim lehmannı çok gol ve kötü goller yiyordu bende onu eleştirdim ve 1-2 gün sonra bir dövüldüğü yazısı geldi...
bn de morfeo yu dövmüşlerdi :D:D zaten direk morfeoyu dövdüler yazısını görünce gülme krizine giriosunuz:D
Bende hiç rastlamadım dayağa felan ama sen oyuncuları doğru yerinde oynatmıyosun galiba.
bendede olmustu ama ss bulamadım oyuncularını kötülersen dayak yiyo bende genellikle ingiltere liginde olmustu
sadece dövdüklerine dua et sen..linç edebilirlerdi de :D
Anassının gözüüüüü :eek: :eek: :eek: :D:D:DQuote:
Originally Posted by ALEN_34
Siz ne diyorsunuz bee...Ben hiç tasgelmedim öyle dayak mayak olayına..
bu olay oluyo bana oldu ama hiç aklıma gelmedi ss almakQuote:
Originally Posted by y_layta
evet oluyo bende 4-5 kere oldu.
ne ilginç bendede olmadı hiç öle bi şey
Kardes ayni sey benim basimada geldi BJK yi yonetiyorum serdar kurtulus fenerbahceye karsi o kadar kotu performans gosterkidi yani karsi takima iki guzel asist yapti ve onun yuzunden maci kaybettim daha sonra bende elestirdim bi baktim taraftarlar beni hakli cikararak futbolcumu dovduler :)
futbolcum hic sikayet etmedi bile normalde haksiz yere elestirdiginiz zaman mutsuz olup bunu size belli ediyor...
bende ilk defa duydum gercekten cok ilginç
bi arkadaşta olmustu elimde ss yok ama
ben 1 kere rastlamıştım :) güzel bisi ama formunu duzellti sonraki haftalarda
evet arkadaslar bendede oldu ama sız oyuncuyu olumsuz yonde elstırırsenız bazen oluyo her zaman dıgıl ama sızde medyada sımseklerı uzerınıze cekıyosunuz
işalah olur bendede
bana olmadı ama dövdüklerini duymuştum mesela ceza verdiğinde taraftar haklı bulursa Allah rahmet eylesin !:D
bana cogu kez oldu. yani artik oyuncu dovdurmede profesyonelim. en son musampa yi dovduler bende.
bu banada oldu komik bi durum
ßi de trafik kazasında ölüo diolar :D
bak ona hiç denk gelmedim
eweet oluyo ben bikere şike yapıyodum:D:D:D:D:D:D
fener oyuncularının hepsine pasa eleştirdim tüm takımı dövdüler benide işten attılar:D:D:D:D:d
Ceza falan verince de dövüyolarmış..
o kadar da değildir bence :D:DQuote:
Originally Posted by kaaaanfm
:D bende gs deyken mondragon dayak yemişti.
benim başıma gelmedi ne talihsiz birşey
hehheh yaw biz sahip çıktımızdan mı göremedik. bilsem dövceklerini hemen şikayet ederdim. keza deli eden bissürü oyuncu çıkıyo oynarken.
trafik kazasında ölme vakası bana da rastlamıştı bikere. alt yapıdan çıkan bi gençti. yazık olmuştu.
ben istanbulspordayken hep 500 kişi geliyordu maça ve maçta kötü oynayan oyuncuyu medyaya ne zaman kötülesem hiç şaşmıyor hemen gidip dövüyorlardı hatta olayı bir ara öle bi kanıksadım ki dövmedikleri zaman alla alla diyordum :)
Benim oyuncumu değilde Mehmet Polat Fransa maçında Henry dövmüştü. Ve bu olaydan sonra altı maç ceza aldı ama ben çok mutlu oldum. Çünkü Fransa beni Dünya Kupasından elemişti. :)