evet bende de oluyor sık sık ...
Printable View
evet bende de oluyor sık sık ...
hep düşünürüm oyuncuları tiplerini falan yada ne bilim adını söyleyemiyorsam alam takımıma falan filan :D
Bana çok olur, bir oyuncuyu gördüğüm de "vaaay isme bak" dediğim bile olur, adam orta halli ise bile transfer ederim, fotosu görünmeyen oyuncular da yanılırım hep, leonardo var fm2006 fotosu yoktu ve hep Henry gibi sabardım ten rengini, adam apiiah gibi çıktı
tevezi çok değişik hayal etmiştim:)
rafael sobis"i tipik brezilya lı sanıodum ama deilmiş
ben genelde hayal eder ama tutturamam
ne dusunuyosam aynısını yazmıssın.bende aynen boyleyimdir.ne zaman bu face pack leri kullanmaya basladım o zaman bu tur hayallerim rafa kalktı ama resmi olmayan oyuncuları hep kafamda hayal ederim
ya abi bak imzam doğru çıktı aynı şeyi mi düşünüyoruz:D şu face pack in linkini biri bana ö.m ile atabilrmi acep?
ben hep tevezi transfer ederdim tipini görünce etmemeye başladım
CM4 ilk cıktıgı zamanlarda bu oyunda DECO ismini cok begenip Fenerbahçeye almak için neler yapmıştım,herşeye rağmen ilk ara transferden önce gelmemişti,megerse bir dünya yıldızı olacakmışta haberimiz yokmuş.Şuanda ise Supat Rugratsamee ismi çok ilgimi çekiyor,vakit katbetmedende bedavaya aldım zaten,henüz 15 inde fakat yıldız adaylarımdan
Aslında herkeste böyle takıntılar var. Bende nedense Brezilyalı takıntısı var.
ama hep oyuncuları kafamda tasarlarken onların gerçekte de öyle mi olduğunu düşünürüm. mesela freddy guarin .. adamın hala nasıl tip olduğunu merak ediyorum...
al sana freddy guarin
http://img278.imageshack.us/img278/6...yguarinzl9.jpg
Kardeş Güzel diyorsunda oyuncuların isimleri oynamıyorki maçıAdamların yeteneklerine göre değişiyor oyun.İsterse abuk subuk bir adı olan bir adı olan bir adam olsun tipi dağ adamına benzesin ben yine yetenekliyse alırım abi...
:D o başka bişe abi işte bende tipi dağ adamı olsun yetenekli olsun almam adamı.zaten garip olduğu için bunu konuşuyoruz burda:D
Bende söyledim...
Şimdi benim fiziğimi tahmin edin...:)
ben genellikle Brazilya dan adam alırım ama bazen çok para istiolar o yüzden arjantinden almak zorunda kalıorum :)
http://img148.imageshack.us/img148/2306/2366fd3.jpg
iste sasha iakovenko
http://img120.imageshack.us/img120/6799/201797lzz1.jpg
cesar delgado da bu :D
Aynen warya kardeş mesela cm 04/05 den beri sasa ilic i her takımıma alırdım adamı böyle cok dehşet düşünürdüm gs ye bi geldi bi tipini gördüm eyy dedim :D hiç bi alakası yok
bnde celsinhoyu hep yakışıklı olarak hayal ediyom nası acaba
ben bıda cesar delgadoyu almam :D
bende cesar delgado nie ceza sahasında süper diodum meğerse defanslar adamdan korkuyomuş:D
Leeds de bir adam var İzlandalı adını hep unutuyorum Gylfni Einarsson muydu neydi çok yakışıklı adam. Hep onu alıyorum :D
Bende isim takıntısı var mesela oyunumda 2011e giriorm oyunda bir tane bile alper bırakmıorm bu isme karşı acayipp bi sinirim var oyuncuların hepsini 40 yaşıunda yaptım Kendi oyuncum ALper balabanda dahil hepsi emekli oluo
Ayrıca İsrail-Amerika-Yunan oyuncular takımımaa giremez İNterde vardı Choutos diye birisi interin başına geçer geçmez kontrat iptal ettim
demekki çoğu kişi böyleymiş ya:D
cesar delgado
tomas sivok
freddy guarin
efet arkadaslar ben en cok cesar delgado ve tomas sıvok u merak edıyodum ve nıhayet gordum ama delgado gercekten defansı korkuttugu ıcın bu kadar ıyıymıs ama yınede benım wazgecılmez oyuncularım bunlar bıde guarın vardı ama tıpını gorunce sogudum bıraz adamdan yınede alıyorum cok iyi oynuyo benım taktıgımde :) ortasahada ıkı onlıbero mevkılı adam defansıf ortasaha ozellıgıyle oynuyo defansa yardım ıcın ve uzun sutları iyi olması lasım bence ataga kalkınca uzun sutlar cıkartıyoalr ve guarınle sıvok bu ısı en ıyı yapan adamlar :D
bıde unutmadan soyluyum ya ii oyuncular niye bu kadar tıpsız oluyoo :D:D:D ornek cesar delgado tevez vs. :D:D:D
ya beyler aslında cesar delgado o kadar da tipsiz değil be tamam böle tekkaş fln ama şu resimde baya bi karizmatik çıkmış ;)
http://www.laprensa.hn/imagenes/foto...ores/22828.jpg
Hade ılk mesajımı buraya yazayım :) bende ısımlerın ılgınclıgıne dıkkat ederım ılk okudugum anda hosuma gıderse alırım sebastian pardo. jorge acuna. ivan kaviedes. aroujo.freddy guarin ve magnus sundell ı tavsıye ederım arkadaslar özellikle ivan kaviedes dehset bı forvet
Son oyunumda sakaryasporu calıstırdım fatıh sen de ıs yoktu oynamıyodu sattım kocaelıye adam ıkı macta 6 gol attı bana :)