tüh be cok üzüldüm valla manisanin yenilmesine ama fenerbahce bugün beraberlik alirsa haftaya manisa ile oynayacaklari mac cok zorlu olacaktir
Printable View
tüh be cok üzüldüm valla manisanin yenilmesine ama fenerbahce bugün beraberlik alirsa haftaya manisa ile oynayacaklari mac cok zorlu olacaktir
Sivas işte ne de olsa bizim anne tarafının memleketi. :D Bu arada ben Vestel'in yenmesini istiyordum; keşke yenebilselerdi..
Fenerbahçe'nin işine yarayan bir skor oldu. Fenerbahçe Kayserispor'u devirip, Manisa'da alacağı bir galibiyetle zirveye çıkacak ve moral olarak da yükselecektir. Fenerbahçe'nin kader maçı, Kayserispor ve Manisa maçları. Bu iki maçı kazanırsa Fenerbahçe, karşısında kimse duramaz ve bu işi sonuna kadar götürür.
walla beklıodum westelden artık kaybetmelerını yazık oldu aslında ama bu performanslarının sezon sonuna hatta ılk yarının sonuna yetmıcegı bellıdı
solemiştim 10.haftadan sonra düşüşe geçer diye
dün manisanın gollerini defansın göbeğinde oynayan 2 oyuncusunun atması ilginç. manisanın son 8 haftada lig'te fırtınalar estiren hucüm hattını sivas çok iyi bir şekilde markaj altına almış.
kesinlikle katılıyorum, bir şeyler kötü gittimi tersliklerin ardı arkası kesilmez.
3-4 haftaya kadar manisa tamamen kopar..
Valla bende bugün gazetede okuyunca şaşırdım. Gerçektende hiç beklemiyodum. Bencede artık üst üste puan kayıplarına başlarlar.