Valla ben kimseyi suclamiyorum dogruda olabilir
Printable View
Valla ben kimseyi suclamiyorum dogruda olabilir
katılıyorumQuote:
Böyle güzel güzel haberleri okuyunca pozitif moral geliyor
bunun için adsl falan yokken her gün spor gazetesi alırdım ;)
Bunlarin arasinda tek dogru olabilecek Gokhan Unal bence. Hakan Sukur'un artik yavas yavas emekli olmasi ile yeni bir forvet arayisina gececektir Galatasaray.
Mehmet Topuz ve Hamit'in alinacagini hic sanmiyorum. Bu sene kiraya verilen Ugur ve Erkan'in ne olacagi belli olmadan bence sag bek pozisyonuna adam alinmaz. Sag kanat'a aliniyorlar dense, orada Aydin ve Sabri var. Kisa surede Galatasaray'in genc oyuncularin onunu kapatacak transfer yapacagini dusunmuyorum.
yaw haberin kaynağından yalan olduğu belli bu kadar forvet varken neden gidip gokhan unalı alsınlar.ama hamit haberi başka gazetede de çıktı
iyi hepsi güzel düşünülmüş te hangi parayla alacakmışız bu adamları?inamoto karşılığı takask filan mı düşünüyorlar yoksa?
ne diyelim hayirli ugurlu olsun :n::n:
bu haber star gazetesinde de çıktı.....insan ümitleniyo...ama imkansız gibi bişey
Altıntop'tan Galatasaray'a mesaj
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'den herhangi bir kulüp ya da kişiyle transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Hamit, Almanya Federasyon Kupası ilk tur maçında Alpay'lı Köln'e 4-2 mağlup oldukları maç sonrası Galatasaray'a transferi ile ilgili olarak A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ben hiç kimseyle görüşmedim. Şu anda transferi düşünmüyorum. Belki sezon sonunda olabilir. Fazla bir şey söyleyemem'' dedi.
Hamit, ''Türkiye'yi hiç düşünmüyorsun?'' sorusunu ''Şu anda futboluma konsantre oluyorum. Türkiye fena bir lig değil. Yıldızlar da orada oynuyor, statlar da güzelleşiyor. Bugün böyle yarın ne olur bilemem. Her şeyin hayırlısı'' diye cevapladı. Hamit, teknik direktör Mirko Slomka ile sorununun olduğu iddialarına da, ''Sıkıntı mıdır nedir onu bilmiyorum ama şu anda son üç maçta forma giydim. Kötü oynamadığımı düşünüyorum. İki taraf ister ve bana o güvence verilirse sözleşmemi tabii ki uzatırım'' dedi.
İkiz kardeşi milli futbolcu Halil'in ise maç sonunda sahada Alpay'ın elini öpmesi dikkati çekti. Halil, ''Alpay ağabeyle dün bayramlaşmıştık. Kendisi maçtan sonra da yanıma gelip elini uzattı. Bende espri olsun diye öptüm. Alpay ağabey formalarımızı değiştirmek istedi. Zaten o demeseydi ben diyecektim'' dedi. Halil milli takımın hedefinin Avrupa Şampiyonasına katılmak olduğunu ve kadrolarının bunu başarabilecek güçte olduğunu söyledi.
Bu Topcular Para ile Gelir para yoksa doğal olarak gelmiycektir
Şimdi isimleri tek tek inceleyelim:
Gökhan Ünal: Kayserispor'un herşeyi. Kulübünün red yanıtı vermesi son derece doğal. Gökhan'ı Kayseri'den koparabilmek için minimum 10.000.000 Euro'ya ihtiyaç var. Bu da transferi donma noktasına getiriyor. İndirim halinde ise girişimde bulunulabilir.
Mehmet Topuz: Sezon başında birçok kez kulübüyle görüşme yapıldı. Kayserispor Mehmet'i para kazanarak satmak istiyor. Gerets'in bu transferin acilen sonuçlandırılmasını istemesi Galatasaray yönetiminin adımlarını hızlandırmasını sağlıyor. Mehmet'in geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maç olan Kayserispor maçında Hasan Şaş ile birlikte kutlama yapması Mehmet'in Galatasaray'da oynama ihtimalini güçlendiriyor. Galatasaray bu transferde mutlu sona yakın.
Hamit Altıntop: Schalke başkanı Rehberg'in Galatasaray genel kurul üyesi olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezon Hamit için bastıran Galatasaray'a sezon sonu için söz veren Rehberg Galatasaray sevgisi yüzünden bu sözünden dönebilir ve transferi devre arasına çekebilir. Fiyatta da uygun koşulları sağlayacağına şüphe yoktur.
Tüm bunların yanında Galatasaray Yönetimi devre arasına kadar halihazırda bulunan projelerden sıcak para akışı sağlayamazsa (ki bu çok zor) yabancı bir banka ile kısa vaadeli kredi anlaşması yapacak. Alınacak paranın çok büyük bir kısmı da transfer komitesine aktarılacak...
Gökhan biraz zor ama Selman'ın dediği gibi Hamit ve Mehmet Topuz neden olmasın? :)
Hala hayal kuruyorsunuz :)
yalan haber oldugu besbelli..
Haber kaynagina bakarmisiniz
hep hayal zaten deme ozaman hic gazete okumayalim
Valla Ben umitliyim
hamit sag bek super olur
Madem bu oyuncular alinabiliyordu neden sezon basinda alinmadi peki??
mehmet topuz gelmezzzzzzzzzzzzz kayseriyi burakmaz
Futbolcu Gelmez Diye bir mantik yok
Kisacasi Parayi Veren Düdügü Calar