Re: Erciyesspor Süper Ligde
Quote:
Originally Posted by apaydin2148
Nijerya milli takımının kalecilerinden ve şu anda Nijerya'da Enyimba kulübünde oynayan Vincent Enyeama iyi transfer olur.Vincent'ı izledim ve çok beğendim ucuza mal edilebilir.
haber:DIŞ transferde ise iki Nijeryalı, bir Senegalli ve Brezilyalı futbolcuyla prensipte anlaşıldı. Yöneticiler Gaziantepli Bouazizi'den sonra ellerini çabuk tuttuklarını belirten Bedir, "Nijerya Milli Takımı'nın forveti Victor Agali ile kalecisi Vicente Enyeama, Senegal Milli Takımı'nın stoperi Sek Mamadu, Gaziantepspor'dan Sezar ile prensipte anlaştık" dedi.
yavaş yavaş söylediğim mevkilerle oyuncu alıyorlar.
Vincent enyeama'yı iyi tahmin etmişim:)))
Re: Erciyesspor Süper Ligde
Quote:
Originally Posted by apaydin2148
size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
Erciyes yöneticileri bu yazıyımı okuyorlar ne :mrgreen:
önce enyeama ve Agali
şimdide Kadir Has erciyes ve kayseriye 1 trilyon verceğini açıkladı
Sizce "seneye süper lige hangi takım çıkar??"
ikinci ligde türkiyenin en köklü kulupleri var.kocaelispor, sakaryaspor ,akçaabat sebatspor,istanbulspor ve tabiyki söylemeye gerek yok BURSASPOR bence şampiyon şimdiden belli.özellikle yaptığı transferlerle süperlig takımlarına taş çıkaran bursasporun şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyorum.
diğer süper lige çıkacak takımlar sizce hangileridir??????