Originally Posted by yeniay
Ya beyler ben trabzonsporluyum ama du konuya yazı yazmak istedim bikere ILIC gayet iyi bir adam Fener zamanıda istedi fakat alamadı o zaman teknik direktorunuz M.Denizli idi yani kotuyse neden sizde istedinniz ikincisi siz Baskanınıza yani aziz yıldırıma hak etmediği halde baba diyorsunuz bu adam ne yaptıda baba oldu bu adamın paralarınız nerden geldiğini 2 yasındaki cocuk bile biliyor star almakla takım olunmuyor buna cok iyi bir orneksiniz siz anca baskalarını karalamaya calısıyosunuz ama artık ben ve benim gibilerin sabrı tastı siz yani fener bu sene oyle veya boyle baskalarının yardımıyla şampiyon olmadınız çaldınız Alexe cok centilmen diyorsunuz bence turkiyeye gelmiş geçmiş en ÇİRKEF ve DUZENBAZ adam tam bir MULAYİM ŞEYTAN nobrede aynı yok tarihte sıyle yaptık yok boyle yaptık hadi ordan be benim buyuk dedem kurtulus savasında oldu boyle sahte milliyetçilik yapma sanki o savaşlara sadece fenerliler katıldı madem fener (taraftarları katmıyorum) bu kardar milliyetçi aziz(sozde babanız) israile yani bizlerin en buyuk dusmanı yahudilere silah satıp ve ali şenle belli donemde turkiyenin yer altı orgutlerine silah verip binlerce gencin olmesine sebep oldu sakın ama sakın bana fener milliyetçi deme haddinizi bilim sunu unutmayın vatan deyince her turk genci kosarak silahların onune gider ama aziz yıldırım dusmanlara silah satar sakın bana o adamı ovmeyin tamammı cunku benim yaram var benim ve benim gibi geçmişindeki insanları ve omrunun bir kısmını aziz yıldırımın silah sattıkları insanlara karsı durmus insanları kırarsın o kadar milliyetçi bir kulupseniz aziz yıldırımı gonderisiniz Rustuyu dovdurdu hemde Sefa denen o adama ve o adam alexi hava alanında karsıladı hemde aziz yıldırımın emriyle sunu bilin aziz yılrım hakkında benim bildiğimin 5 te 1ini bilmiyosunuz belkide biliyosunuz ama bilseniz o adamı savunmazsınız bide fener tarihi imiş meger aziz yıldırım boyle tarihini ovuyorda niye o kitapta dusman denilenlere şimdi silah satıyor he acıklasanıza buda o kitapta yazıyormu aziz yıldırımın ne halt yedikleri falan yazmaz onlar sizin gozunuzu boyuyor yazık aziz yıldırımı savunan osmanlı torunlarına yazık ben kahr oluyorum boyle yazıları gordukce evet belki konunun dısına cıktım ama yazılanlardan sonra bunu yazmak benim için mecburdu ve burda yazdıklarım bir kaç kitap ve gazete dergilerde cıkmıstır yani silmenize gerek yoktur moderator fener tarihiymiş madem tarihi seviyorsunuz maden milliyetçilik diyorsunuz o zaman sizin basınızda dunyanın o karısık derneklerine uye bir baskanınız var soyleyin bakalım benim lafın fener taraftarına değil sonucta heimiz turkuz yani kardeşiz ama lutfen sakın aziz yıldırım ve yoneticilerinizi savunmayın
B bir tuk evladına yakısmıyor