hakem yuzunden yenildik bedava bi penaltı ve ilk yarıda verilmeyen beşiktaşın golü bu maçın skorunu da etkiledi dun besiktas cok beceriksizdi son vuruslarda
Printable View
hakem yuzunden yenildik bedava bi penaltı ve ilk yarıda verilmeyen beşiktaşın golü bu maçın skorunu da etkiledi dun besiktas cok beceriksizdi son vuruslarda
bilmiyorum fıfa ofsayt kuralına yeni bir duzenleme mi getirmiş bob nun golu naıl iptal edildi akıl sır erdiremiyorum ben bu kararları hataya deil kasıta baglarım yinede futbolcularımızı uzun sure sonra bizi utandırmadıkları icin tebrik ediyorum
jetaıme tıgana
besiktas dün gercekten cok iyi top oynadi ama hakem besiktasi katletti,ayni hakem fenerbahcenin kiev ile olan macinda fenerbahceyi katleden hakem,bu hakemin gercekten türklere bir düsmanligi var,dün karsi takima gösterdigi iki kirmizi kart da dogruydu,cünkü ilk kirmizi kartta gökhani yere atan oyuncuya ikinci sari karttan atmasi gerekirdi yapti,ikincisinde ise gene dogru olani yapti ve oyuncuyu atti,ama bunlari zaman gecirmek icinde yapmis olabilir.besiktaslilarin tek üzülecegi nokta hakem yüzünden puan kaybetmesidir,yoksa dün gercekten cok iyi bir sekilde mücadele ettiler.hepsini cani gönülden kutluyorum
bu maçta yenildik ama ben yinede beşiktaşın futbolundan umutlandım birde sahanın ağır olması bizim için bence kötü oldu
Besiktas sansını zora soktu ama umarım diger maclarını alarak gruptan cıkar
böyle bir takıma uyenilmek çok acı...
aynı zamanda utanç verici.biz büyük bir kulübüz ve hakem bahanelerine sığınmamıza gerek yok.iyi oynayana değil puan alana bakıyorlar.